SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Mert Örnek'i Transfer Etti

0
Güncellendi - 2021-07-15 20:52:46
Yeni Malatyaspor, Mert Örnek'i Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sağ bek Mert Örnek'i kadrosuna kattı.

Kulübün sosyal medya hesabından Mert Örnek'in sarı-siyahlı formayı giydiği ve sözleşme imzaladığı fotoğraflar paylaşılarak, "Kulübümüz, son olarak Balıkesirspor'da forma giyen 24 yaşındaki sağ bek Mert Örnek ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin Mert." ifadeleri kullanıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Feryat (3 yıl önce)
    Tüm takımlar harıl harıl futbolcu alıyorlar. Bizim Y. Malatyaspor da adı sanı bilinmeyen, 2.lig veya 3.lig den adam alıyor. Hep aynı senaryo yav Bi değişiklik yapın elinizi çabuk tutun. Bu nasıl olacak. Nasıl Bi yönetim siniz. Varlığınız belli değil. Allah bu takımın yardımcı sı olsun. Bakın Adana demirspora, Rize spora, sivasspor a VS... Biz sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    Ağrı Patnos sporda iyi oyuncular gelecekmiş hele Baskil spordanda bir kaç oyuncu alınırsa baslara oynar bu takım bizde gevrek gevrek güleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuşadası bodrum ayvalik gelmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Ya bu yönetimle biz bu sene kesin düşeriz 3. Ligden oyuncular geliyor. Yonetim saçma sapan transferler yapıyor. Irfan hocanın yerinde olsam bir dakika durmam malzeme yok adamın elinde nasil başarılı olucak
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu sezon süper ligin yeni takımı Adanademirspor lige damgasını vuracak gibi zevkle bu takımın maçları izlenir Malatyaya gelince öyle görünüyorki her geçen yıl yapamadığını bu sezon gerçekleştirecek gibi ligde nal toplayacak ve küme düşecekler arasında olacak ama bu yıl kesin görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Pazarspordan,Küme düşmüş Balıkesirspordan 24 yada 25 yaşına gelmiş oyuncu hangi mantığa göre transfer edilir?Bu oyuncular oynadıkları takımda bile başarısız oyuncular.Yok geleceğe yatırım yapıyoruz diyorsanız, Adama gülerler Futbolda bu yaştan sonra gelişim olmayacağınıda biliyorsunuz.Geriye tek seçenek kalıyor.Ya hiç yoktan iyidir,bulunsun diye alındı yada Birilerinin cebine para girmesi için bu transfer yapıldı.Yaklaşık 8 adet takıma faydası olmuyan,kalitesiz,sakat,yaşlı,çömez çöp oyuncudan kurtulduk diye sevinirken son yıllarda yaptığı gibi Adil gevrek tekrar transfer yapıyoruz algısı oluşturmak amacıyla çöpleri toplamaya başlamış.Dikkatli bakın Oyuncunun kendisi bile çok şaşkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey ,sizin memnun olmanız için kim alınmalı?Peşin hükümlüsünüz.Bir iki sefer seyrettim fena değildi.Umarım sizi ve bizleri şaşırtıp faydalı olur.Galatasaray’da 3.lig den Kerem Aktürk’ü aldı iyi performans göstererek milli takıma seçildi.Bekleyip göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Sanırım Mert i ikinci yarıda transfer etmiştik. Ama sezon sonuna kadar takımında kalmıştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Mert Örnek kimdir, asist veya golü var mıdır? Balıkesirspordaki başarısı nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim gök (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    0 elde var sıfır menajer kazıkları
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (3 yıl önce)
    bu futbolcuyu herhalde nazarlık diye aldınız ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (3 yıl önce)
    Muhakkak ki gelecek vadeden olduğu düşünülüp alınmıştır. İnşallah öyledir. Hoş geldin Mert!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Hayırlı Olsun İnşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    Süper ligde oynayacak oyuncu alacaklar mı acaba? Sanki alt liglerdeymişiz gibi oyuncu transfer ediyorlar. Bu oyuncularla nasıl ligde kalacağız. Başkan hiç ders almıyor hiç.
    0
    0
    Yanıtla