SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınları Bulundu, Acısı Hafifledi

A- A+ PAYLAŞ

İTFAİYECİLERDEN SAYARAK TESLİM ALDI.. Malatya'da gözleri önünde 2 katlı müstakil binası kül olan kadın, evin ve sakladığı 6 bin TL'nin yanmasının üzüntüsünü yaşarken itfaiye ekipleri tarafından bulunan 11 tam ve 6 çeyrek altını ise sayarak teslim aldı.

Edinilen bilgilere göre yangın, Arguvan ilçesi Narmikan (Yazıbaşı) Mahallesi’nde geçtiğimiz akşam çıktı. Aziz ve Raziye İnce çiftine ait iki katlı binada çıkan yangın kısa sürede alt katta bulunan bakkala da sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangına 4 araç 9 personel ile müdahale etti. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangında ev ve bakkal kullanılmaz hale gelirken yangında kadının aklına ise yorganın içerisine sakladığı paraları ve altınlar geldi. Ekiplere, kızının öğrenimi için biriktirdiği para ve altınlarının kurtarılmasını isteyen Raziye İnce'nin üzüntüsü 6 bin TL'nin kül olduğu haberi üzerine ikiye katlandı.

İtfaiye ekipleri İnce'nin tarif ettiği odada yaptığı aramada ise 11 tam ve 6 çeyrek altını bularak sahibine teslim etti. Yanan binanın ve paraların acısı hafifleyen İnce ise altınları sayarak teslim aldı. Yangında ev ve bakkal kullanılmaz hale geldi.

İtfaiye ve jandarma ekipleri ise  henüz nedeni bilinmeyen yangınla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız