SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Hatayspor'la Oynayacağı Maça Hazır

0
Güncellendi - 2021-10-03 15:34:04
Yeni Malatyaspor, Hatayspor'la Oynayacağı Maça Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında Pazar günü Atakaş Hatayspor'u konuk edecek.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Süper Lig'in 7 haftasında 2 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 6 puan toplayan sarı-siyahlı ekip, Hatayspor'u yenerek 3 puan almayı hedefliyor.

Dört haftadır galibiyet hasreti çeken Yeni Malatyaspor, rakibini yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayan Yeni Malatyaspor'da, Kulüp Başkanı Adil Gevrek de antrenmanı takip etti.

Pazar günkü karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken, yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Kısal, dördüncü hakemliği ise Burak Pakkan yapacak.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Denizli Kombi (3 yıl önce)
    Sekizinci hafta oynanıyor iki galibiyet var Rize'den sonra en çok gol yiyen takımız henüz beraberlikte yok hoca genç takımız diyor doğrusu Hatay maçını merek ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Hatay çok gol atan ve açık oyunu seven bir takım sonuç olarak en az 4 gol yeriz, neden! Çünkü hoca kendisini gelistirememiş. Birde demeç veriyor "oyunumuzu geliştirmemiz gerek" diyor çok gülüyorum çok ???
    0
    0
    Yanıtla