SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da 290 Şehidimiz Var"

0
Güncellendi - 2021-10-16 22:40:49
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden vatan müdafaası uğruna şehit olan şehitlerin aileleri Adıyaman, Elazığ ve Malatya illerindeki program çerçevesinde Malatya'ya  gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundular.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezinin hazırladığı program çerçevesinde Malatya'ya gelen şehit aileleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Şehit Ömer Halisdemir Babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Şehit Ahmet ve Mehmet Oruç'un Anne ve Babası Ali ve Senem Oruç, Şehit Cennet Yiğit'in Anne ve Babası Yahya ve Huriye Yiğit, Şehit Halit Yaşar Mine'nin Anne ve Babası Mustafa ve Ayşe Mine, Şehit Ahmet Alp Taşdemir’in Babası İbrahim Taşdemir, Şehit Yunus Uğur'un Anne ve Babası Ramazan ve Asiye Uğur, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ve dernek yetkilileri Vali Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Şehit aileleri ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, kabulden ötürü Vali Baruş’a teşekkür ederek başladıkları konuşmasında şehit ve gazi ailelerine verdiği destekten ötürü devletimize ve Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

Vali Aydın Baruş ise; “Buraya gelerek bizlere onur verdiniz. Malatya’da yaklaşık 290 şehidimiz var. Ailelerimizin daima yanında olmaya çalışıyoruz. Onların gönüllerini ferah tutmaya çalışıyoruz. Çünkü bu acıyı birlikte paylaşmak çok önemli. Biz sizlere daima minnet ve saygı duyuyoruz. Sizlere daima hürmet göstermemiz lazım. Allah sabrınızı arttırsın, dayanma gücü versin. Evlatların kaybı çok derin bir acı, bu acı hepimizi yürekten yaralıyor. Vatanımız milletimiz için her zaman şehit olmaya hazırız, duamız da budur. Rabbimiz bizlere de aynı mertebeyi nasip etsin. Sizleri burada ağırlamaktan şeref duyuyorum, tekrar hoş geldiniz” diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığ ziyaretlerinde Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Suriye Mare Bölgesinden Azez’e zırhlı araçlarla intikal esnasında uğradıkları havan-roketatar-füze saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Cihat Şahin’in acılı ailesini ziyaret ettikten sonra Malatya'ya gelen 15 Temmuz Milli İrade Ocakları yetkilileri ve Şehit Aileleri Malatya’daki programlarının ardından Adıyaman’a geçerek burada Azez’de şehit olan Polis Memuru Fatih Doğan’ın ailesini ziyaret edeceklerini belirttiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    butun gorev basinda sehit dusenlerin mekani cennet olsun Allah ailelerine sabir versin
    0
    0
    Yanıtla