SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu Ana Kadar Hiçbir Şey Yapmış Değiliz"

0
Güncellendi - 2021-10-23 01:45:47
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 10. haftasında ağırladığı Altay'ı 2-1 yenen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica, hiç kimsenin bu maçı kimin hak ettiğiyle ilgili bir sorusu olduğunu düşünmediğini söyledi.

Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, oyuncularını tebrik ederek, final maçı gibi mücadele ettiklerini belirtti.

Sumudica, şöyle devam etti:

"Taraftarlarımı da tebrik etmek istiyorum. Bu gece takımımıza çok yardımcı oldular. Taraftarlarımızla beraber iyi sonuçlar alan bir aile olacağız. Şimdi oyuncularıma iki gün izin verdim, hediye onlara. Aileleri ile daha çok vakit geçirmeleri, zihinlerini temizlemeleri için. Önümüzdeki hafta da Kasımpaşa için hazırlıklarımıza başlayacağız."

Sumudica, bir basın mensubunun "daha önceki Türkiye macerasında daha hırçın ve agresif bir görüntü verdiğini ancak son iki maçtır daha sakin göründüğünü" ifade ederek değerlendirmesini sorması üzerine, "Tabii bütün hatalarınızdan ders çıkarmalısınız, öğrenmelisiniz. Tabii Kayseri'de de Gaziantep'deyken de böyle şeyler başıma geldi. Gaziantep'te ilk puanlamada 3. sıradayken bir şaka yaptım yanlış anlaşılma ama bu bir hataydı, bunu öğrendim, oradan, takımdan ayrıldım, ayrılmak zorunda kaldım ama hayat böyle, hata yapıyorsanız bedelini ödemelisiniz. Ama benim için de bir şakaydı, hata değil. Bu sefer tabii bunlar Gaziantep'te kaldı, oranın yönetimi beni yanlış anladı. Şimdi Malatya'dayım, Malatyaspor'dayım, kulübüm için mücadele veriyorum, şehir için mücadele veriyorum. Bütün gücümle takımım ve ayrıca taraftarlarımız için mücadele veriyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bu takımla iki hafta çalıştım. Anlattığım her şeyi çok iyi anladılar ve iki farklı sisteme karşı oynadılar. Adana'ya karşı 4-2-3-1, burada da 3-4-3'e karşı oynadılar. Ve takım hep bir çözüm üretti. Hiçbir problem de görmedik. Ayrıca birçok da gol şansımız vardı, bunları da kaçırdık. Tabii hiç kimsenin bu maçı kimin hak ettiğiyle ilgili bir sorusu olduğunu da düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Sumudica, kendisinden önce ligde üst üste kaybeden bir Yeni Malatyaspor olduğunun ifade edilerek, nasıl bir takımla karşılaştığının sorulması üzerine, şu yanıtı verdi:

"Buraya geldiğimde hem mental olarak hem de öz güven olarak çok aşağıdaydılar. Ama onlara seviyelerinin, olması gereken yerlerinin bu olmadığını söyledim. Çalışmaya başladık. Takım içerisinde mesajlarımı çok iyi alabilen oyuncularım var, tabii çok mutluyum, buraya geldim 2 maç üst üste kazandım. Ama şunu da söyleyebilirim ki şu ana kadar hiçbir şey yapmış değiliz. Sadece 12 puanımız var. Bu puanla da hiç mutlu değilim. Daha çok puanlar almalıyız. Hiçbir problem yaşamadan, hiçbir küme düşme korkusu yaşamadan bu takımın ligde en az 10'uncu, 12'nci sırada bitirmesi için çalışacağız."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • çakırrr (2 yıl önce)
    kasımpaşa maçında birşeyler yap artık hocam :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Sumudica geldiğinden beri daha sağlam defans yapıyoruz ve daha çok koşuyoruz. Umarım böyle devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Takımı ve hocayı tebrik ediyorum..İrfan hoca bir türlü takımı oturtamadı tabi yine söylüyorum kadrosu yetersiz yeni malatyaspor'un. ama özellikle ileri uçta tetteh ve adem büyük şans , bunun yanı sıra mustafa eskihallaç ve bilhassa wallece ve kalede ertaç'ta güven veriyor.Moinır 'da biraz katkı sağlayabilirse alt sıralardan kurtularak,üstlere tırmanırız tabi sumidicanın da hakkını ayrıca vermek gerek. keşke adil gevrek hoca'da gösterdiği özeni takımda da gösterebilse.Daha üst düzey bir kadro yapabilse inanın bu sumidica ile üstlere de oynar bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hurriuet (2 yıl önce)
    Alınan sonuçlardan bağımsız olarak yani 2 galibiyet değilde 2 mağlubiyet yada beraberlik alınmış olsaydı dahi şu bir gerçek ki futbolcular hocaya güven duymuş ve kapasitelerini sahaya yansıtmaya çalışıyor takım oyunu var ortada.yönetimin bu hocayla anlaşması başarı ama hoca takım uyumsuzluğunu erken farketmeden irfan buzla 3-4 maç fazladan puan kaybı yaşatılması başarısızlık.ders alınmıştır umarım şimdiden hocanın sözleşmesini uzatın sezon sonu elinizden kaçar
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Hoca iyi hiç kuşku yok dünkü oyun tam bir takım oyunuydu tribün de keyifle izledik uzun zamandır böyle güvenle maç izlemeyi özlemiştik..Ancak yedek oyuncu sıkıntısı halâ var gibi yani Kubilay gibi oyunculara muhtaç kalmamaliyiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (2 yıl önce)
    Sumudica hoca dokunuşu Adana maçı ardından Altay galibiyeti ile gösterdi lider sıfatında açıklamaları bunun en belirgin özelliği önemli olan takım üstünde bıraktığı öz güven haliyle yeşil sahaya galibiyet olarak yansıyor. Tebrikler Sumudica hoca... Tebrikler tüm oyuncalar...Tebrikler yönetim...
    0
    0
    Yanıtla