SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Uyuşturucu İmalatçısı ve Tacirine Tutuklama

5 Uyuşturucu İmalatçısı ve Tacirine Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu madde operasyonlarında gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Malatya'ya uyuşturucu imalatı yapmak üzere il dışından gelen 3 kişiyi takibe aldı. Ekipler tarafından yapılan fiziki takip sonrası yerleri belirlenen zanlılara operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde imalatında kullanıldığı değerlendirilen 24 kilo 350 gram cauatic maddesi, 4 kilo 150 gram aseton maddesi, 18 kilo 900 toluen maddesi, 1 kilo 450 gram kahve renkli bitki maddesi, 450 gram haki renkli toz maddesi, 32 adet beyaz renkli hap, 10 adet ilaç ampulü, 4.67 gram metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, 9 kilo 450 gram sıvı dolu bidon, farklı ebat ve çeşitlerde kaplar ve süzgeç, 1 adet vantilatör ve 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili A.M.Y., E. E. ve H.E. gözaltına alınırken, zanlılar polis merkezinde işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan ekipler tarafından gerçekleştirilen bir başka çalışmada ise uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen İ.İ. ve İ.G. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların yapılan üst aramalarında 240 gram metamfetamin ele geçirilirken, 2 zanlı sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dayı (1 yıl önce)
    Ülkenin çocukları ülkeyi mahvettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    kim bu kimyagerler hangi uyruklu bizimkiler esrer ve afyon sakızını bilirler bu çok kapsamlı bir iş
    %100
    %0
    Yanıtla