SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"70 Dakika Çok İyi Yeni Malatyaspor Vardı"

0
Güncellendi - 2021-04-08 22:18:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1 puan için mutlu olduklarını söyleyerek, "Bir puan bizim için çok önemli" dedi.

Süper Lig'in 33. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, hem kendileri açısından hem de Fenerbahçe açısından çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını ifade etti.

Aldıkları 1 puanın kendileri adına çok önemli olduğunu kaydeden Buz, “Bizim açımızdan bir puan gerçekten çok iyi, mücadele anlamında takımım inanılmaz derece mücadele verdi. Analize baktığımızda ilk devre istediklerimizi yaptık. İlk devrede rakibi daha statik, daha ağır oynamasına yönlendirdik, pas kanallarını iyi kapattık. Bizim açımızdan Fenerbahçe ile oynuyorsunuz, çok önemli bir müsabakaya çıkıyorsunuz, 1-0 geriye düşüp geçiş oyunlarla golü de bulduk. Pozisyonlarımız da vardı. 70 dakika çok iyi Yeni Malatyaspor vardı” diye konuştu.

Karşılaşmada Fenerbahçe’nin üstünlüğünün olduğunu da belirten Buz, ancak kendi açılarından aldıkları 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Rakip yarı sahasına geçince oyuncularımız birbirlerini bulamıyorlar.topu ayağına alan pas vermek için stad hoparlöründen anons yapılmasını bekliyor.sahada varlığı yokluğundan daha beter oyuncularımız var.Aquah ve semih saatli bomba gibi.Aguahda rakibe çok güzel asistler yaptı.İrfan hocanın bu saatten sonra bunlara yapabilecek birşeyi olduğunu sanmıyorum.kaçınılmaz sona en yakın kulüplerden biriyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Çakır (3 yıl önce)
    Skor güzelde oyun hocanın anlattığı gibi değil. Lig tv özetlerden bir daha izledim maç 6-2 bitseymiş şaşırmazdım. Fener adına Direkten dönen 2 top, altı pasdan dokunulamayan 2 pozisyon var. Bizim golde tamamen Fofananın mahareti var 100 metre top sürmüş Mustafaya alda at demiş. Organize bir atak değil tipik kontratak golü. Düşme potasındaki rakiplerimizin maçlarınıda seyrettim bizden az gol pozisyonuna giren takım yok. Bu futbol ligde kalmaya yetecek bir futbol değil üzülerek yazıyorum ama bu böyle daha fazlasını yapmamız lazım. Genede bu maçtan puan çıkarmamız büyük başarı asıl maç Kasımpaşa maçı kesin almamız lazım beraberlik yetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAGDUYU ZAMANI (3 yıl önce)
    70 dakikalık malatyaspor tespitiniz doğru hocam.fizik gücü 70 dakijaya yetiyorsa yapılacak tek şey bu saatten sonra fizik gücü artırılayacağına göre 70 dakikalık bölümde fizik gücünü daha ekonomik kullanacak bir oyun sistemiyle takımın fizik gücünü 90 dakikaya yaymak.fener maçında göze çarpan olumlu gelişme de ceza sahamızın ön çarprazlarından aleyhlimize kyllanılan serbest atışlarda barajımızı ceza sahası çizgisine kurup atışla birlijte 3 metre kadar geriye gelince kakecinin önünde oluşan karanbolden golü yiyorduk en son denizli ve antep maçlarında oldu.fener maçında ceza sahasının 3_4 metre ileri kırulunca baraj atışla geri gelindiğinde ceza sahası çizgisine gelindiğinde kalecimiz için topa rahat müdahale imkanı oldu.teknik heyete teşekkür ederiz bu aksaklığa müdahaleleri için.artık firikilerde baraj laubaliliğine de bir çözüm bulun hocam denizli fener maçlarında aynı laubalilik ve gol.toptan kaçacak oyıncu bi zahmet batajda yet almasın .başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hocam emeğinize sağlık.Özellikle kendi rakiplerimiz olan ,Erzurum,Kayseri,Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarından 10 puan alırsak kesin ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bargas (3 yıl önce)
    Malatya düsmez!dagilin
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Biz takım olarak geçiş oyununu iyi yapamadığımız için,haliyle pas yüzdemiz,çok düşük kaldı,orta sahamızdaki top tutamama ve pas yapamama, final paslarını ,veremedik,beceremediğimiz,için 85.den sonra maç kaybettik,ne oyunu soğutabildik,nede rakibi on sekize girmeden durdurabildik,halbuki oyuncu değiştirme hakkımız vardı,oyunu ,soğutma aklımıza gelmedi maça daldık,okuyamadık, gitti,bu arada rakip maç 1-1 iken Dembaba Kerim hafızın topunu binbir gayretle taca attı diye Ömer ali nasıl öpüyordu, yazık, biz böyle puan kaybetmemeliyiz,bunlar altı puanlık maçlardı,oyuna asılamadık,tepki koyamadık, her şeye razı olduk,sallandık durduk,puanı rakip kadar istemedik..........niye........sebep ne.......
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (3 yıl önce)
    Bu oyunu diğer maçlarda oynamak mesele işte ! Hocam tebrik ederiz.Ama isteriz ki şu oyunu kalan maçlarda da oynayalım.Hocam ve futbolcular size büyük iş düşüyor bu şehirin umudu sizsiniz ve açıkcası her şey size bağlı yönetimden şahsım adına gram umudum yok ama bir oyuncu da kariyerini düşünürek hareket etmeli, yani profösyonelce düşünüp hareket ederse artı bir de vicdanının sesini de dinlerse o iş tadından yenmez herkes tarafından alkışlanıp,olmasa bile helal olsun dedirtmektir asıl mesele.Bu hafta için umutlar yeşerdi gibi yine de kötüsünü düşünmekte gerek.İrfan hocama ve futbolculara kalan kritik maçlarda başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (3 yıl önce)
    Hocam puan için tebrik ederiz, güzel oldu. Bu takımda son 8 maçta Mallan kesinlikle her maç oynamalı. Orta sahada iyi mücadele etti, 2 top yapabilen tek oyuncumuz. Aquah ise bir o kadar kötüydü. Akli futbolda degil, takımı sabote ediyor. Bu yıl 2 frikik golünü Ertac ve aquah in kurduramadigi barajlarda yedik. Yazık gerçekten. Aquah'in oyuna katkısı 0 ve 90 dakikayı çıkaracak durumda değil.Hafez cok formsuz ve her an takimi yakabilir. Fofana iyi niyetli ama bitiricilik 0. Mustafa da kumaş var ama top kontrol 0. Takimin var olan orta saha opsiyonlarıni da Hamzaoglu bitirdi. Tetteh son derece verimsiz. Es kaza lig de kalırsak daha hareketli ve yırtıcı forvet almalıyız. Adem de birkaç maçtır kıpırdama var. Velhasıl bugun biraz daha dikkatli olsaydık 3 puan içten bile değildi. Takımda bugun kalite her zamanki gibi yoktu ama mücadele vardi, bu da puani getirdi. Umarım 8 maçın sonunda ligde kalan biz oluruz. Başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Demirci ihtisasınız futbol direktörlüğü üzerine mi?Lig bitiyor siz hala şu iyi şu kötü vay efendim şöyle oynadı oynamadı bu yorumları arkadaşlarınızla olan sohbetinizde yapın burada yapıp da takımın enerjisini düşürmeyin.Şimdi tam destek zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam yönetimden ümidimizi kestik , eğer ligde kalırsak bu teknik heyet ve oyuncuların mücadelesi ile olacaktır,bizi üzen düşme hattındaki her takıma 3 puan verdik .
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Bu maç bitti. Yarında itibaren kasımpaşa maçına sıkı şekilde hazırlanalım ve motive olalım. Maç maç gidelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    hocam maç çok güzeldi.teknik ve taktik açıdan beğendim.bazı futbolcuların görev alanını değiştirmen takımı kendine getirdi.hücum futbolu her zaman puan getirir.bu akşam onu gördük.sizi kutlarım.inşallah bu futbol her maçta tekrar eder.
    0
    0
    Yanıtla