SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör A'da Darende, B'de İdmanyurdu Zirvede

0
Güncellendi - 2018-12-27 05:14:09
1. Amatör A'da Darende, B'de İdmanyurdu Zirvede
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde beşinci hafta geride kaldı. Lig’de A Grubu’nda Darendespor, B Grubu’nda ise Malatya İdmanyurdu zirvede yer alıyor.

HAFTANIN SONUÇLARI

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin beşinci haftasında şu sonuçlar alındı:

A Grubu

1966 Malatya Gençlik-Arguvan Belediyespor: 0-3

Orduzuspor-Demirspor: 0-1

Hekimhan Girmana Belediyespor-Malatyaspor: 2-2

Darendespor-Malatyagücü: 3-0

B Grubu

Malatya İdmanyurdu-Sanayispor: 5-2

Kale Gençlerbirliği-Battalgazi Belediyespor: 0-7

Doğanşehir Belediyespor-Hekimhan Belediyespor: 3-2.

PUAN DURUMU

Büyükler liginde beşinci hafta karşılaşmaları oynandı. A Grubu’nda 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1’de beraberlik alan Darendespor, 13 puan ve gol averajıyla haftayı zirvede tamamladı. Grup’ta 13 puana sahip olan Demirspor ise gol averajıyla ikinci sırada yer aldı. 5 haftalık süreçte 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan Arguvan Belediyespor ise 10 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

B Grubu’nda ise şuana kadar 4 karşılaşma oynayan Malatya İdmanyurdu, bütün maçlarını kazandı ve 12 puanla zirvede yer aldı. Sarı lacivertliler, 5 haftalık süreçte oynadığı 4 karşılaşmada 26 gol atıp, 4 gol yedi. Grup’ta 9’ar puana sahip 3 takımdan Battalgazi Belediyespor ikinci, Sanayispor üçüncü, Ataköyspor ise dördüncü sırada bulunuyor.

Ligde şuana kadar A Grubu’nda Malatyagücü Futbol Kulübü, B Grubu’nda ise Hekimhan Belediyespor ile şuana kadar hanelerine puan yazdıramadı. Öte yandan Doğanşehir Belediyespor’un 3 puanı tenzil edilince 0 puana düştü.

İki grupta son puan durumu şöyle:

6. HAFTANIN MAÇLARI..

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 6.hafta karşılaşmaları 30 Aralık Pazar günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

12.00 Orduzuspor-Hekimhan Girmana Belediyespor

14.00 Demirspor-Darendespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

14.00 Malatyagücü-1966 Malatya Gençlik

Arguvan İlçe Stadı

13.00 Arguvan Belediyespor-Malatyaspor

B Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.00 Ataköyspor-Doğanşehir Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

12.00 Sanayispor-Kale Gençlerbirliği

Hekimhan İlçe Stadı

13.00 Hekimhan Belediyespor-Malatya İdmanyurdu

Battalgazi Belediyespor haftayı bay geçirecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız