SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Adalet ve Kalkınma Partisi Artık Bitti"

0
Güncellendi - 2018-06-12 01:23:51
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları beraberindeki partililerle birlikte teravi namazından sonra Sıtmapınarı ve Gündüzbey’deki vatandaşlarla bir araya gelip sorunları dinleyerek çözüm için mecliste Saadet Partisini işaret ettiler.

Saadet Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. Sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs, 3. sıra milletvekili adayı Yunus Savaş, 4. Sıra milletvekili adayı Mustafa Parlakyıldız, 5. Sıra milletvekili adayı Muhammet İkbal Yıldız, 6. Sıra milletvekili adayı Adnan Özdemir, beraberindeki partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek, vaatlerini anlatıp 24 Haziran için destek istediler.

“ADALET VE KALKINMA PARTİSİ ARTIK BİTTİ”

Sıtmapınarı’ndaki esnaflarla bir araya gelen Asiltürk, “ 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim olacak. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin artık bittiğinin gerekçesini yollara, kavşaklara,  sayın Cumhurbaşkanının yanına altı adayı koyarak göstermektedir. Kendilerine şunu söylüyorum ‘Bundan sonra Cumhurbaşkanı da sizi kurtaramayacaktır’ çünkü millet artık kararını vermiştir. Sizlerin Malatya’da ve Türkiye’de ömrünüz sona ermiştir. Korkunun da ecele faydası yoktur. Değil tüm sokakları bayraklarla donatmak, bütün kavşaklara reisle birlikte afişler asmak bile sizi bu seçimlerde meclise göndermeyecektir.  Bu millet kararını verdi sizlerde 24 Haziran akşamı o kararı hep birlikte göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

Saadet Partili adayların bir sonraki durağı Gündüzbey oldu. Buradaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen partililer 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

Kandil gecesiyle ilgili mesajını vererek konuşmasına başlayan Asiltürk, “Bizi dinleyen herkesin Kandil’ini tebrik ediyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin tüm feyizlerinden yararlanılmasını bütün kardeşlerimize nasip olmasını temenni ediyoruz. 13 günlük bir süre kaldı 24 Haziran tarihine. İnşallah bu millet bu memleketteki kardeşlik ortamının tahsisi için sandıkta gereğini yapacak. Kutuplaşmadan, ayrışmadan bu memleketi kurtararak kardeşçe kucaklaşmanın bir günü olacaktır 25 Haziran. Bu ümitle çalışmalarımızı en hızlı şekilde devam ettiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız