SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adamların Bir Tane Bile Korneri Yok Ama.."

0
Güncellendi - 2020-07-08 22:06:32
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 31. haftasında DG Sivasspor'un, sahasında Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Elimizdeki kadro bu, elimizdeki kadroda sakat olan var. Şu an lig devam ediyor ama üç tane arkadaşımızın gideceği takımı belli” dedi.

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 1-0'lık Malatyaspor mağlubiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, “Biz arkadaşlarımızla Kasımpaşa maçından sonra bu mücadeleyi çok konuştuk, çok zor geçeceğini konuştuk. Onların can derdinde olduğunu liginde artık bitmek üzeri olduğu bu maçın çok zor olacağını ve çok iyi şekilde konsantre olmamız gerektiğini, iyi oynamasak bile mutlaka maçı kazanmamız gerektiğini söyledik arkadaşlarımıza. Tabii ki, aslına baktığımızda gol yedik ama hakikaten çok iyi şeylerde yaptık. Yani top bizde, ortalar bizde, kornerler bizde her şeyi denedik ama maalesef tam net şekilde pozisyonumuz olamadı. Çünkü ikinci yarı kapandılar ama dediğimiz çıktı. Şöyle çıktı, böyle maçlarda çok sakin ve yürekli olmak gerekiyor. Hep oyunun içinde olmak gerekiyor, ne olursa olsun. Son dakika da olsa gol bulabilirsin. Pozisyonda geldi ama maalesef bugün orta sahamızda sıkıntı yaşadık. Golü de öyle yedik zaten. Bazı arkadaşlarımızın olmaması bizi bazı maçlarda hüsrana uğrattı. Bu gün istatistiklere baksanız her yerde üstünsünüz, adamların bir tane bile korneri yok ama mağlup oluyorsunuz. Top sizde, şut sizde her şey sizde ama maalesef mağlup olunuyor. Onun için geleni değerlendirmek gerekiyor veya hatta karşıdaki takımdan daha iyi mücadele etmek gerekiyor. Çünkü karşı takım her türlü motive olmuş oluyor. Hem primiyle, hem can derdiyle motive oluyor. Onun için karşındakinin sıkıntısını bilmen gerekiyor ve ona göre de oynamak gerekiyor. Bugün hakikaten oyuncu arkadaşlarımızın bazı şeyleri değerlendirmeleri gerekiyordu ama maalesef yapamadık. Belki bu maçı kazanabilseydik daha güzel yerde olacaktık ama yapacak bir şey yok. Elimizdeki kadro bu, elimizdeki kadroda sakat olan var. Şu an lig devam ediyor ama üç tane arkadaşımızın gideceği belli, takımı belli. Bunlarda bize zaman zaman sıkıntılar yaşatıyor tabii” dedi.

Sivas, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Ne demek "Adamların bir korneri bile yok" Rıza efendi biraz saygılı ol ve konuşmana dikkat et.Kayseri'ye bile bile maçı verirken Malatya önünde aslan kesildin ve Allah razı olmadı mağlup oldun. Şunu da kafana sok,mesele korner değil,gol atmak.BYMS bunu başardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • haci bilen (3 yıl önce)
    Korneri yok ama 2 tane direkten dönen topu, bir tane de kalende golü var. Anlayamadığım niye Malatya'ya bu kadar düşmansın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    riza hoca,kibir o kadar etrafıni sarmiş ki "adamlar"ile başlayan cumle seni ele verdi..haddini bildirdik dersini aldın ayaz memmleketin insanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    RIZA ÇALIMBAY sana bu lafı yakıştıramadım. KORNER olması ya da olmaması ne farkeder. GOller kornerlerden sadece gelmiyor. Sadece gülüyorum :))
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Sivastan rovanşı güzel aldık.Biraz sesleri kesilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (3 yıl önce)
    Kayseri'ye yenildin böyle konuşmasın rıza efendiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (3 yıl önce)
    Riza keşke hocalığında futbolculugun gibi güzel olsa
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Galiba Şampiyon olacakti bizi yenseydi...divane....basaksehir 15 puan takacak yakinda rizayaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Ligin en alttaki takımı kayseri ye maçı verdiniz. Rıza efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Tam bir Malatya düşmanı bu Rıza oldum olası sevmedim bu adamı
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Görmediniz mi nasıl saldırdılar gol atmak için. sonuç olarak istediğimizi aldık gerisi hiç önemli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    bizden önceki kayıp maçlarınızda bu kadar telaş içinde değildiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (3 yıl önce)
    Anlaşılan çok dibine vermiş. Sınır komşumuz olması farketmez. Adamlar ölümüne oynadılar. Ama biz Malatyaspor gibi oynarsak, bunlar vız gelir, Allah'ın izniyle bir galibiyet daha alırsak süper ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)
    yenilmek rızanın çok zoruna gitmiş, kayseriye yatarken penaltıyı bile dışarı atarken hiç böyle üzülmemişti, yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (3 yıl önce)beydağı isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzın Bal yesin ne güzel dedin onu.
    0
    0
    Yanıtla