SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adem Büyük' Ailesinden Manidar Paylaşımlar!

'Adem Büyük' Ailesinden Manidar Paylaşımlar!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da 3,5 sezon futbol oynayan, Marius Sumudica'nın teknik direktörlük görevinden ayrılmasından sonra 'Futbol Sorumlusu' olarak 2 hafta öncesine kadar, takım kaptanlığının yanı sıra teknik direktörlük görevini de üstlenen Adem Büyük ile eşinin, Cumartesi gecesi sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları, bu tür isimlerdeki 'profesyonel' yaklaşımın 'gönül bağı'nın çok ötesinde ve önünde olduğu yorumlarına neden oldu.

Gaziantep FK ile oynanan erteleme maçının ardından Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Adem Büyük, yıllarca ekmeğini yediği Yeni Malatyaspor'un İzmir'de Altay'la oynadığı ve 'haksız' bir penaltı kararıyla 1-0 mağlup olduğu maçın gecesinde, sosyal medya hesabından ilginç bir 'arşiv' fotoğrafı paylaştı.

Eşi Merve Büyük'ün, aynı saatlerde yaptığı paylaşımdan İzmir'de olduğu anlaşılan Adem Büyük, kendi instagram hesabında, Yeni Malatyaspor'daki ilk döneminden sonra gittiği Galatasaray Kulübü'nde oynadığı dönemde, Yeni Malatyaspor'a attığı golün sevincini yaşadığı fotoğrafını 'yorumsuz' yayınladı.

Adem Büyük'ün, ligden düşme noktasına gelmesinde ‘istikrarsızlığı’ ile kendisinin de olumsuz yönde ciddi etki yaptığı Yeni Malatyaspor'un, Altay'la oynadığı ve yenildiği 'hayati' maçın ardından bu paylaşımı yapmasına bir anlam verilemedi.

Öte yandan, Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük de, aynı saatlerde, kenti instagram hesabında, İzmir'deki bir eğlence mekanında eşi Adem ve arkadaşlarıyla birlikte eğlence  görüntülerini paylaştı. Merve Büyük'ün, masada grup halinde otururken bir fotoğrafını koyduğu bu hesabından canlı yayın yaptığı ve sahnedeki sanatçının şarkılarına coşkuyla eşlik ettiği görüldü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

GÖRSEL: Adem Büyük ve Merve Büyük'ün Cumartesi gecesi yaptıkları ‘ilginç’ paylaşımlar!..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Cambaza bak cambaza.Gele gele içi boşaltılmış,bir kübün geldiği nokta Adem büyüğe bağlandı ha..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mustafa Aydemir (2 yıl önce)
    Konu Adem Büyük ve eşimi oldu şimdi... Adil Gevrek ve yönetimine toz kondurmalısınız Adem'e değil. Kendinize gelin sportif olarak çöktüğümüz bu döneme iyi bakın. Spora siyaset karışırsa, vasıfsız insanlar yönetici olursa, işinin ehli insanlara fırsat verilmezse olacağı budur. Siz hala Allah'ına gurban diye birbirinizi gazlayın(!). Malatyalılar, hiç değişmedi yorumlarınızı okumaktan utanıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gurbetteki malatyalı (2 yıl önce)
    devre arası adem büyük göztepe gideceği söylenmiş eşinin izmirde ev aldığı oraya yerleşeceği belirtilmişti keşke dvre arası gitseydi bu takım bu halde olmazdı adem üzücü bir haber göztepe düşüyor yeni bir mekan seçsin :) bir uyarıda yeni malatyaspor taraftarına adem göklere çıkarıp bööyükk kaptan yok seni bld bşk yapacağız heykelini dikeceğiz v s v diye taptınız adem gs formasıyla malatya attığı gol ün fotosunu atıyor işte ademiniz karekteri
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Tolga Doğru (2 yıl önce)
    Ne yazık ki iyi futbolcu olunca karakter olmuyor bakınız örnek
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Forzamalatya (2 yıl önce)
    Adem cim düşene bir tekme de sen at helal olsun ne olursa olsun bu şehir seni seviyordu kendini boşuna ucuzlattin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ne alaka adam elinden geleni yaptı
    %34
    %66
    Yanıtla
  • ZiZu (2 yıl önce)
    Adem Büyük adam gibi futbolcu tüm oynadığı kulüpler deki istatistikler ortada bence çok başarılı bir profesyonel
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Oynamak İstersen oyunculuğuna sözüm yok ama takım için pimi çekilmiş bomba gibisin takımdaki oyuncular üzerinde baskı oluşturuyorsun bugünkü durumda olmamizda payın olduğunu düşünüyormusun ,bunu derken bizi bu durumlara düşüren elbette ki beceriksiz yönetimden başkası değildir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (2 yıl önce)
    Çok iyi sporcuları tenzih ederim,fakat adem gibi,sporcuları sevmem.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    dünyaa küçükkk adem büyükkk. al sana dünyaa küçükkk adem büyükkkk' ü gördünüzmü
    %88
    %12
    Yanıtla