SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük Aleksic'i Yakaladı

0
Güncellendi - 2018-11-06 05:10:02
Adem Büyük Aleksic'i Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Adem Büyük, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında kaydettiği golle, üçüncü golüne ulaştı. Büyük, takımın golcü oyuncusu Danijel Aleksic'i yakalamış oldu.

Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Aytemiz Alanyaspor'u da mağlup ederek, 5.galibiyetini alan ve puanını 18'e çıkaran Evkur Yeni Malatyaspor'da, takım kaptanı Adem Büyük'ün performansı alkış alıyor.

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 11.dakikada kaydettiği golle takımına 3 puanı kazandıran Adem Büyük, ligdeki 3'üncü golüne imza attı.

Lig'deki ilk golünü sekizinci haftada Malatya'da oynanan Demir Grup Sivasspor maçında kaydeden Büyük, ikinci golünü 10.haftada Galatasaray karşısında penaltıdan attı. Büyük, 11.haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ağlarını havalandırarak, üst üste üçüncü golünü kaydetmiş oldu.

11 KARŞILAŞMANIN TAMAMINDA FORMA GİYDİ

Takım kaptanı Adem Büyük, Spor Toto Süper Lig'de şuana kadar oynanan 11 karşılaşmanın tamamında forma giydi.

31 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 11 karşılaşmada 929 dakika sahada kaldı. 11 maçta 3 gol kaydeden Adem Büyük, 3'te sarı kart gördü. 

Evkur Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz sezon transfer olan Büyük, forma giydiği 40 karşılaşmada 7 kez gol sevinci yaşarken, 4 de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    galatasaray maçında 2.yarıda sağ plasesi gol olsaydı harika olurdu. Yine kayseri deplasmanında üst direğe çarpan sağ ayak plasesi de gollük vuruştu. Olmadı ! Ademin parendeleri, aleksic'in duran topları, kenardan ortalarda sadık mina boutaible çok gol buluruz.
    0
    0
    Yanıtla