SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Adem Büyük, YMS'de 70. Maçına Çıkıyor

0
Güncellendi - 2020-12-11 07:51:37
Adem Büyük, YMS'de 70. Maçına Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un takım kaptanlığını yapan sol kanat oyuncusu Adem Büyük, Fenerbahçe ile 12 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak olan karşılaşmada, sarı siyahlı takımla 70.maçına çıkacak.

2017-2018 sezonunda Kasımpaşa ile yollarını ayırdıktan sonra Yeni Malatyaspor’a transfer olan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, o sezon ligde 28, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 karşılaşmada görev aldı. 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla 28 karşılaşmada 2 bin 280 dakika sahada kalan Büyük, 4 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

2018-2019 sezonunda sarı siyahlı takımın formasını ligde 27, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 kez giyen tecrübeli oyuncu, ligde 27 karşılaşmada 2 bin 121 dakika görev yaptı ve 6 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koydu.

Yeni Malatyaspor’da sergilediği performansla Fatih Terim’in dikkatini çeken Adem Büyük, 2019-2020 sezonunda Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray’da 26’sı lig, 5’i Ziraat Türkiye Kupası, 2’si Şampiyonlar Ligi ve 1’i TFF Süper Kupa olmak üzere 34 karşılaşmaya çıkan Adem Büyük, 11 gol kaydedip, 1’de asist yaptı.

2020-2021 sezonunda yeniden Yeni Malatyaspor’a dönen Büyük, şuana kadar ligde 7, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 karşılaşmada görev aldı. Lig’de 7 karşılaşmada 590 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, 3 gol kaydetti.

Adem Büyük, Yeni Malatyaspor formasıyla şuana kadar oynadığı 69 karşılaşmada 13 gol kaydederken, 8’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • VAHAP KOÇ (3 yıl önce)
    geçenlerde hamza hoca için yorum yapanlar utansın.hamza hoca bu liğin en kaliteli ve en onurlu hocalarından biridir.aynı zaman da futfolu bilen birkaç kişiden biridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bu maç öncesi Yaygaracı FB Çok YAYGARA Yaptı Hakemler üzerinde etki bırakmak için Lütfen Kurallara dikkat edin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Buyuk kaptan sizlere oyunculara guvenimiz sonsuz isallah fenerden puan alirsiniz almaniz Malatya halki cok istiyor bunu bekliyoruz bu maca 5 ,4,1,duzenle maca cikin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mekay (3 yıl önce)
    Yms adem buyuk almakla hata yapti hic bir etkisi Yok Bence Ondan daha iyi oynayacak olan oyunculari cikarmazsi lazim hamza hocanin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz Hoca (3 yıl önce)Mekay isimli kullanıcı yorumuna
    Sen Elazığ lı mısın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hamza hoca bunuda takıma küsürmezse iyidir.başakşehir maçında umutu çıkaracağına Ademi çıkarınca o da şaşkınlıkla tabelaya bakıp ellerini iki yana açarak tepki gösterdi medenice.Yönetim hocanın kulağını çekip bir ayar vermek durumundadır.bu böyle gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İstanbul sevdasına kapılmayıp tekrardan yuvasına dönen adamın adıdır "ADEM BÜYÜK"
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Çok hırslı ve karakterli bir futbolcu Fatih Terim, Erol Bulut ve Hamza Hoca gibi iyi Hocalarla da çalıştı. inşAllah ilerleyen yıllarda Malatyasporumuzun teknik heyetinde de görev alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bizim takımı sırtlayan işte bu Adam, gerçekten de futbolcu, Oynamasını da iyi biliyor, oyunu yönetmesini de. Yalnız Adem'den bir isteğim var; Queva ile teknik heyetin aralarını düzelterek takıma kazandırsın. Teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla