SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem ve Acquah Ankaragücü Maçında Yok

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 15.haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 3-1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Yeni Malatyaspor’da, 16.haftada deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynanacak olan karşılaşmada takım kaptanı Adem Büyük ile merkez orta saha oyuncusu Afriyie Acquah kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Lig’de 6 haftalık yenilmezlik serisi 15.haftada iç sahada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan karşılaşmayla sona eren Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük ve Acquah şoku yaşanıyor. Erzurumspor maçında sarı kart gören Büyük ve Acquah, bu sezon ki dördüncü sarı kartlarını görerek, cezalı duruma düştü. Adem Büyük ile Afriyie Acquah, ligin 16.haftasında 2 Ocak Cumartesi günü Ankara’da MKE Ankaragücü ile oynanacak olan karşılaşmada kadroda yer alamayacak.

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla şuana kadar 11 karşılaşmada 910 dakika görev alan Adem Büyük, 7 gol kaydetti. Bu sezon 14 karşılaşmada bin 179 dakika görev alan Afriyie Acquah ise 2 gol attı.

Yeni Malatyaspor'da Tetteh de sarı kart sınırında bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Acquah'ın, Erzurum maçında gol sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Adem ile Aquah yok ama Umut bulut kubilay Ahmet ıldız ve chaebek var ya.kimsenin arayıpda bulamadığı bu yıldızlarımız var ya.Hele birde solda Erkan kaş olursa takım tadından yenmez !
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Ankaragucu 4 Malatya 1 Umarım küme düşer bizde bu yönetimden kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    burak kapacak geleceğin yıldızı kaçırmayın derim bu adamı aynı şekilde ali akman
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Furbolcularin maaşlari ödenmezse geçenyilki gibi kümeye doğru ilerleriz iş adamlarimizinda elini taşin altina koymasi lazim ama gidişat kötü inşallah toparlaniriz
    0
    0
    Yanıtla
  • BHt (3 yıl önce)
    lütfen şu cueva hikayesini sonlandırın.bu maç çok ihtiyacımız olacak.yönetim soruna el atın iş işten geçmeden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bundan sonraki maçlardan birşey beklemeyin.Geçen yılın aynısı yaşanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (3 yıl önce)
    Olur mu canım onların yerine oynayacak Olcay var Ahmet Ildız var Umut var Kubilay var Cheabeke var Hafez var ama Ziqui yok Cueva yok Lukoki yok Berk yok Doğukan yok Mustafa yok Topalli yok Bülent Cevahir yok çünkü 37 yaşındaki Umut u parlatıp seneye avrupaya 8 milyon euroya satacağız,34 yaşındaki Olcayı Çin kuluplerine 5 milyon euroya satacağız,Kubilay'ın arkasından lokma döküldü biz Araplara 10 milyon euroya satacağız, Cheabeke kadar karakterlisini de başka hiç bir yerde bulamayız. Uyan Adil GEVREK uyan HAMZAOĞLU günü kurtarmak için uğraşmayın Türk futbolunu kurtarmak için uğraşın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Defans kötü iken Herrera yi kaleye koydular.Sen ligin ilk üç maçında muslerayi kaleye koysan ne olur murat akça gibi adamın yüzünden defansın maçları verdi ne zaman çektin kenara takım puan almaya başladı.Chuva iyi futbolcu en azından aquah gibi en azından gulerme gibi en azından ahmaet ildizden çok çok iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Futbolcu kardeşlerimiz bilsinler ki eninde sonunda imza ettikleri paralarını alacaklar ama lütfen kimsenin Malatyaspor camiasına küskünlüğü olmasın maçlarını kendi kariyerleri ve şerefleri adına oynasınlar! İla nihai UEFA kefildir paralarına zaten!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Gerçekçi olursak iki kilit oyuncunun olmaması hem takım düzenini hem sonuca gitme oranını negatif etkiler hadi wallace'ı Semihin yanına monte ettik,Hadebenin yanına da Ahmet İldiz' koyduk.O zaman Ahmet iki kişilik oynamalj ki Aquach'ın yokluğunu hissettirmesin.Hiç kolay değil.Ademin olmayışını da hiç düşünemiyorum.Ahhhh Erzurum maçı gelde yanma.Ankaragücüde çıkışta ama hiç belli olmaz Hatayda Antalyaya 6 attı.Maçtan önce sonuç bu olacak deseler kim inanırdı.Her şeye rağmen 11 arslan yürek çıkacak çatır çatır oynayıp puan veya puanlar alacak.İşiniz rast gelsin yensenizde yenilsenizde bizim Malatyamızsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ankaragücünede yenilirsek bundan sonra toparlayamayız.geçen seneki filmi tekrar seyrederiz.kimsenin ders aldığı yok(Tribünden hamzaoğluna sövenler hariç).
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Parayi almada oynamazlar puanı unutalim Oyuncular alirken para vereceklerin bilmiyorlarmidi Yönetimin görevi ney yazik günah ayıp Malatyamiza yakışmaz ne de kötü bahtımız varmış Malatya sevdalısı olanlar bunu nasil yapar Liginde futbolunda tadı kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem Bey (3 yıl önce)
    Ankaragücü karşılaşmasından en kötü 1 puanla ayrılmamız lazım. Yeniden çıkışa geçmek şart oldu. #KükreKaplanım #YeniMalatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • TETTEH de sarı kart sınırında bulunuyor. Ama sistem oturdu. Ahmet,Fofona ,Olcay, Bülent arasında bir secim yapar.Haftanın en zor maçı.
    0
    0
    Yanıtla