SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ailede Katliam!. Eşini, Kızını, Torununu Öldürdü, İntihara Kalkıştı

Ailede Katliam!. Eşini, Kızını, Torununu Öldürdü, İntihara Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde cinnet getiren 61 yaşındaki şahıs eşini, kızı ve torununu silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı.

Olay, 02.30 sıralarında Arguvan'ın Güveçli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 61 yaşındaki İsmet Budak, aile içi bir konudan dolayı girdiği bunalım sonucu uykuda olan eşi Songül Budak'ı (64), kızı Cansu Aslan'ı (33) ve 5 yaşındaki torunu Buğlem Aslan'ı tüfekle vurduktan sonra intihara kalkıştı. Silah sesleri üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Songül Budak, Cansu Aslan ve Buğlem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı şahsın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı olayda, hayatını kaybedenlerin cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- AA- cumhuriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cklatnar (2 ay önce)
    Ekonomik ve sosyal çöküşlerin farklı yansımaları.. Birde buna yetersiz ve caydırıcı olmayan yasalar . Piyasada ekmek almaktan kolay olan suç aletlerin bolluğu, Medyada sürekli pompalanan kültür,örf ve geleneklerimize ters olan yapımlar,Mafya dizileri eklenince, suç ve suç işleme potansiyelleri dahada artıyor.Ve işin daha kötüsü artacak da.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Badil (3 ay önce)
    İşte çökmenin sonucu böyle olur güzel bi karar verilmiş ama asıl olayin fitilini ateşleyen şahısa az verilmiş ceza bence onada muhebbet verilmeliydi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • A Ali (3 ay önce)
    Türkiyede kırsalar hariç il veya ilçelerde yaṣayanların yüzde 90 nının piskolijisi bozuk yaya olarak yürüyenlere biraz yüksekde pencerede veya büyük bir araç camından izleyin bakın görürsünüz veya trafikde araç kulananları telefonla çekim yapın izleyin hastahane ziyarez sırasında izleyin bir mağza yalanda olsa indirim var dendimi halkın nasıl cenavarlaṣdığını görürsünüz bunlar yetmez gibi birde siyasi partilerin peṣinde koṣanların yaṣamları belgesel olacak kadar ilginç içinde olduğumuz sürece alıṣıyoruz hayat böyle sanıyoruz depresiflik normal gibi geliyor ondan sonra da güçsüz birlerini ezerek egomuzu tatmin etmeye çalıṣıyoruz Türkiyede her yüz kiṣinin sadece 10 sağlıklı deprem bölgelerinninde yüzde 2 ve 3 sağlıklı tansiyon ṣeker kanser kalp alkolik yasaklı maddede dünya birincisiyiz bunların birde silaha araca eriṣimi kolay kim durdurur artık Allah yardım etsin
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Özcan (3 ay önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun İNŞALLAH.
    %70
    %30
    Yanıtla