SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AK Parti Hiçbir Zaman Aldatmadı, Dürüst Siyaset Yaptı'

'AK Parti Hiçbir Zaman Aldatmadı, Dürüst Siyaset Yaptı'
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ziyaretinde konuşan AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, tüm dünyada bir enflasyon artışı olduğunu aktararak, "Herkes şunu çok iyi bilmeli ki  bu süreçte toplumun bütün kesimleri dikkate alınarak çok özenli, dikkatli ve hızlı kararlar alınıyor.  Sabit maaşlıdan emeklisine kadar herkesin yararına ve korunmasına yönelik  adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ve teşkilat üyeleri ile birlikte Akçadağ ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak AKP Akçadağ İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çakır, burada partililerle bir araya geldi. Sürekli sahada olduklarının altını çizen Milletvekili Ahmet Çakır,   "Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu nedenle bizim de hiç durmamamız lazım. Biz halkın içinden gelmiş bir partiyiz. Halkı iyi anlamamız lazım. Halkın sıkıntısı, sorunu varsa ve beklentisi varsa bunları bilmek zorundayız.  AK Parti kurulduğu günden beri siyasette bir okul haline dönüştü.  Geçtiğimiz hafta eğitimlerimiz vardı. Teşkilatın bütün kademelerindeki arkadaşlarımıza yönelik eğitimler verildi. Biz de bugün Akçadağ'a gelerek vatandaşlarımızı dinleyelim istedik" dedi.

Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini aktaran Çakır, hükümet olarak bu süreçte dikkatli ve önemli adımlar attıklarını söyledi.

Çakır, "Biz sıcak bir coğrafyada yaşıyoruz. Pandemi sonrası tüm dünyada bir ekonomik hareketlilik yaşandı ve fiyatları yükseldi. Ancak ülkemiz sürekli büyüyen bir ülke. İhracat rakamlarına ve büyüme rakamlarına baktığımızda bunu görebiliriz. Ülkemiz  yoluna devam ediyor. Dünyada enerji fiyatlarında büyük artışlar oldu. Tüm dünyada bir enflasyon var.  Herkes şunu çok iyi bilmeli ki bu süreçte toplumun bütün kesimleri dikkate alınarak çok özenli, dikkatli ve hızlı kararlar alınıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de kararların hızlı bir şekilde alınmasına büyük katkı sunuyor. Fiyatlar bazen dengesiz bir şekilde artabiliyor, bazen manipülatif hareketler de olabiliyor ama ne yapılırsa yapılsın biz hızlı bir şekilde tedbirlerimizi alacağız. Sabit maaşlıdan emeklisine kadar herkesin yararına ve korunmasına yönelik  adımlar atacağız. Biz de sahada gezerken hemşehrilerimizden gelen sıkıntı ve talepleri ivedi bir şekilde gerekli yerleri iletiyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında muhalefeti eleştiren Çakır, "Sürekli yatırımcıyı tehdit ediyorlar, halkı korkutuyorlar ama vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımıza da, Cumhur İttifakı'na da, AK Parti'ye de güveniyor. Bizler de bu güvene layık olmak için samimi bir şekilde çalışıyoruz. Gerçekten siyaseti yalandan ve algıdan arındırmak lazım. AK Parti her zaman dürüst siyaset yaptı. AK Parti hiçbir zaman aldatmadı. Biz yine çalışmamıza devam edeceğiz. Elbette bu durumun da üstesinden geleceğiz. Tabii biz bir yandan ekonomi ile uğraşırken bir yandan da terörle uğraşıyoruz. Suriye'de yine bir operasyon düzenlenecek. Biz daha önce de açıkladık oradaki terör devletine, terör koridoruna hiçbir zaman izin vermedik yine vermeyeceğiz. İçeride de dışarıda da terörle amansız bir mücadele veriyoruz. Terörün kökünü inşallah kazacağız. Bir yandan da ekonomimizi kalkındıracağız" şeklinde konuştu

Milletvekili Çakır, daha sonra Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kg'da altın madalya kazanan Akçadağlı milli boksör Hatice Akbaş ve ailesini evinde ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Suat (1 yıl önce)
    Sizin tuzun kuru tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (1 yıl önce)
    tabi tabi tabi çok dürüstsünüz ALLAH SİZLERİ BİR DAHA İKTİDAR OLMAYI NASİP ETMESİN
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Eğer sizler devletin malına jendi malınız kadar sahip çıksaydınız, devlet batarken sizin mallarınız çoğalmazdı. Kendi malınızda işinizde kuruş hesabı ama devletinkini savur gitsin. Çok dürüstsünüz süpersiniz ancak mahşerde sizi sorguya çekecek melekler hiçbir partiye üye değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Durucasulu (1 yıl önce)
    Hiçbir Zaman Aldatmadı, Dürüst Siyaset Yaptı' :):):):):):):) İNANDIRCIMI Bunu Söyleyen Kendisi inanıyor mu.? acep
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    Dış ticaret verileri : Mayıs 2022 ihracat %15.2 arttı. ithalat % 43.8 arttı. Yıllardır dış ticaret açığı verip gözlerimizin içine bakarak yalan söylüyorsunuz. Y.Bulut gibi danışmanı olanın burun ağrısı geçmez. Kaynak : Ticaret bakanlığı Enflasyon batılı ülkelerde YILLIK %8 Ukranyada %14, Rusya'da %17. Bizde bütün görevden affını istemelere rağmen YILLIK %69 ( iki gün sonra %74/75 açıklarlar tabiki yerseniz. Temel gıda enflasyonu%145. Sayın Çakır lütfen bizimle dalga geçmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SEMİH (1 yıl önce)
    Bu yorumaları son seçimlerden önce de çok okuduk,sandık geldiğinde bu yorumları yapanların çoğu ehven-i şer deyip tekrar bunlara oy verecekler eminim,aslına bakarsanız artık çokta önemli değil olan oldu öyle bir hale getirecekler ki yeni gelene bir enkaz kalacak,hakketiklerimizi yaşayacağız,ayrıca kimse siyasilere bir şey söylemesin onların işi siyaset(aldatma)biz neden her defasında aynı yerden sokulduk onu düşünün siz Malatya daha kötüsünü hakkediyor ve daha kötüleri de yine bizlerin oyları ile AKP olarak tekrar seçilecekler layığımız bunlar çünkü,helvacı bizi çok iyi tanıyor boş yapmayalım boşuna,sandık başında kime vereceğiz yine bunlar namzında niyazında dediğinizi şimdiden duyar gibiyim.Kusuruma bakmayın yinede ama çok dertliyim bu konuda paylaşmak istedim.Allah hakkımızda hayırlısını versin,Allah partisi,görüşü önemli değil kim olursa olsun vidansızsa,menfaatciye fırsat vermesin.saygılar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    bu nasıl geçiçiymişki iki senedir geçmiyor durum ekonomide daha bu ğün malatyada ulaşıma zam yaptınız sivil 6 tl oldu 8 ay önce 270 tl olan toz şekerin torbası 1.000 tl oldu geçen sene 8 tl olan mazotun litresi şimdi 25 tl oldu sahi arkadaş ne zaman geçeçek rahmetli ecevit bile zamanında her şeye yüzde 150 zam yapmıştı en azından piyasa oturmuştu şu an 2 senedir piyasa yön bulamıyor oturmuyor .
    %91
    %9
    Yanıtla
  • ismet (1 yıl önce)
    Sayın Çakır acaba başkanlığınız döneminde hangi hizmeti yaptınız? Kanal boyundaki asırlık ağaçları kesip kanalı genişlettiniz.Neden genişlettiğinizi bir türlü açıklamadınız.O tahtaları Selahattin başkan kaldırdı. Münir Erkal Beyin yaptırdığı o güzelim Kerneği beton yığını haline getirip kaynağı yok ettniz.Hele o ucube yeldeğirmenine ne demeli? Sonra onu kaldırtıp hayvanat bahçesine götürdünüz.Neyseki Kerneği Selahattin Başkan yeniden düzenledi de biraz birşeye benzedi. Bunlar yaptığınız hizmetlerden(!) sadece birkaçı...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yorumsuz (1 yıl önce)ismet isimli kullanıcı yorumuna
    Burada yazılan çizilenlerin kimlerin adamları olduğunu biliyoruz editörün hangilerini yayınlayıp yayınlandığını biliyoruz o yüzen buradaki zevatların hiç bir önemi yok
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Açıkladıklarımdan hangisi doğru değil acaba merak ettim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Bor'un pazarı bitti artık Niğde'ye doğru gidin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Bizde sizi hiç aldatmıyacağız.Dürüst olacağız ve sizlerin olduğu partiye asla oy vermiyeceğiz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • öylemi (1 yıl önce)
    Daha ne kadar aldatacaksınız. Sandık gelince kim kimi aldatmış göreceğiz. Satmadığınız bir şey kalmadı. Her güz zam üstüne zam. Hani ekonomi uçaçaktı. Bu mu aldatmadığınız.......Bir 20 sene daha mı bekleyeceğiz....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    akp hele özellikle malatya milletvekileri halkı çok aldattınız. işinize gelenin işini yapıyordunuz işinize gelemeyeninkini sallıyordunuz yazıklar olsun akp bu mevcut milletvekilerini tekrar aday gösterirse kimse bu aldatan vekillere oy vermeyecektir sayın ahmet bey
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Gerek çakırın gerek Çalık ın gözle görülür hizmetlerini görmek için at gözlüğümü çıkarıp iftara atmayı Bırakmak lazım bb bakın Çakır gittikten sonra ne yapıldı şuan yapılan küçük işler bile çakırdan kalma
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Her seçim "oy vermem" le geçti. Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Öznur Çalık vs. Vs. Olursa oy vermem diyenleri çok gördük. Ceketlerini aday koysunlar veririz veririz.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • kemal (1 yıl önce)
    merak etme, o sandık bi gelsin biz de ak partiyi aldatmayacaz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Pinokyo (1 yıl önce)
    Ben de hiç yalan söylemedim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • carlos (1 yıl önce)
    milletin anasını ağlattınız :)
    %97
    %3
    Yanıtla
  • abuzer (1 yıl önce)
    külahıma anlat sen onu
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Kendisi inanıyor mu söylediklerine?
    %97
    %3
    Yanıtla
  • CAFER CANBAY (1 yıl önce)
    Kim ayranım eşki demiş.Siyasetin %90 Yalan üzerine kurulmuş.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu44 (1 yıl önce)
    Tüm Dünya'da fiyat artışı varda bu kadar fahiş fiyatlar mı var? Bu nu söylerken bile aldatıyorsunuz. Almanya'da yıllık enflasyon yüzde 7,4,Türkiye'de kaç??? Her gün akaryakıta zam geliyor. Ev almayı geçtim,kiralamak bile imkansız. İnsanlar yiyecek almakta sıkıntı yaşıyorlar. 80 yılda tüm hükümetlerin yaptıklarını sattınız. Kendi yaptıklarınızı da yap işlet devret ile yaptırıp halkı 50 yıl borçlandırdınız. Sokakta yürünmüyor ,her taraf,suriyeli,afganlı,pakistanlı...hırsız mı,sapık mı,teröristmi belli değil. Ülkede bozulmadık hiç bir şey kalmadı. Yazık oldu çok yazık.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Bünyamin (1 yıl önce)
    Seçim zamanı göreceğiz sizin ne kadar dürüst olduğunuzu ! Bu millet size dersinizi verecek.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • AYDIN (1 yıl önce)
    Çok komiksiniz.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Sayın vekil konuşmanıza inanmadım!
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatya Haber'den ricamız... (1 yıl önce)
    Sayın Malatya haber yöneticileri; lütfen bu ve bunun gibi sözdevekil'lerin haber yapmayın. Yapmayın çünkü bu ve bunun gibi sözdevekil'ler kendini birşey zannediyor sanki halk onları seçmemiş de, onlar halkı seçmiş egosuyla dolaşıyor, konuşuyorlar. Üstüne bu sözdevekil'leri haberlerde her gördüğümüzde içimiz daha da acıyor seçimlerde bunlara nasıl oy verdik diye üzülüyoruz. Yapmayın üzmeyin bizi. Bu sözdevekil'lerin haberinin yerine malatya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin, yaylalarının, değerli insanlarının haberini yapın inanın daha keyifle okuruz. Vesselam...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Vatan (1 yıl önce)
    Siyaset aldatma üzerine kurulu (!) . Düzgün siyasetçi barınamaz veya sürekliliği getiremez, bu da biz seçmenlerin iki yüzlülüğü yüzünden oluyor. Vatanını seven ucuz hesapların peşinden koşmazdı. ama maalesef oduna,kömüre , makarnaya satıldı onurlar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Şahsen ikna oldum dersem inanmayın.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • muhittin (1 yıl önce)
    Pinokyo ya rahmet okutturdular
    %92
    %8
    Yanıtla
  • serdar (1 yıl önce)
    buraya kadarmış hikayeniz , size ayrılan sürenin sonuna geldik.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Tekin (1 yıl önce)
    Ziyaaaa
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Sayın vekil saçma sapan konuşmaları bırakta Ziraat Bankasının sözde faizsiz çiftçiye vereceği tarımsal sulama kapsamındaki güneş enerjisi kredisi için Fırat Üniversitesi Dicle Ünv. Çukurova Ünv. deki 16.000 Bin TL:(Onaltı bin) ye uygunluk projesi alınması şartı dayatması ile ancak krediyi verebileceği saçmalığının ne anlama geldiğini aydınlat. Çiftçi ağacını hangi su ile sulayacak. Ekini hangi enerji ile sulayacak. Birde çıkmış cumhurbaşkanı diyorki Çiftçi kardeşlerime tavsiyem boş arazi bırakmayın her tarafa ekin üretimi yapın canı sağolasıca neyle ekecek mazot 25 tl Gübre çuvalı 900 tl olmuş elektriğin kw sı 5 tl yapmışsınız dalgamı geçiyorsun. Birde dürüstlükten bahsediyorsunuz
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bende çiftiyim dediğin şeylerdi kendi arazime bende yaptım hemde 110 dönüme 1) oradan alınmasının sebebi , deney raporu cumhurbaşkanlığı kararnamesinde var söylediğin kurumlar devletin çalışmaları bu iki üniversitemiz yapmış akabinde dışarı bir firmaya verseler belki daha fazla ödeyecektin ama senin gibi kişiliğini tamamlamış Kişiler olaya düz mantık ile baktıkları için anlayamazlar 2) gübreyi tarım kredi Koop alabilirsin 3) Mazot desteği verildi halen veriliyor 40 gün öncesine kadar 30 TL ye aldığın domates salatalık patlıcan biber ne oldu da biranda 3.75 ile 12 TL düştü azıcık sorun ve problemi vatandaş olarak kendimizde aramalıyızki
    %14
    %86
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    artık gitme zamanı geldi değişim şart oldu 2023
    %95
    %5
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    adil gevrektte olduğu gibi değilmi sayın vekilim. sizim allahınıza gurban
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yusuf (1 yıl önce)
    Vekilim muhalafet parti başkanı çıkıp diyor bana oy verin Demirtaş’ı çıkartayım diye gerekirse kuru soğan ekmek yeriz devletimizin ve hükümetin yanında dururuz amaç Recep tayip Erdoğanı devirmek değil Türkiye cumhuriyeti devletini devirmek ama Allah’ın izni ile buna müsaade etmeyeceğiz
    %6
    %94
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın vadesi dolup vefat etse bu devlet yıkılacak mı? Kafaya bak Allahım
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Soğan kaç para senin haberin varmı?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    Kuru ekmekte 5 liraya dayandı yakında onuda bulamayiz
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Ahmet çakır gibi aylık geliriniz trilyonlar olunca....her şey güllük gülistanlık oluyor....Onlar için hiç problem yok tabiii....biz marabalar , sizler saraylarda yaşayasınız diye hiç durmadan çalışıyoruz....
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ağalar biznen eğlenmeye devam edir. Allah bu memleketi bir an önce hidayete erdirir inșallah. Açlık, yokluk, sefalet, adaletsizlik, yalan ve talan siyaseti bizim kaderimiz olmamalı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Tunc (1 yıl önce)
    İhracatın şimdi bu kadar artması bizim Türk malının diğer ülkelere göre düşük olmasından dolayıdır, yani Paramızın değerini düştü, diğer ülkelerin parasının alım gücü yüksek olduğu İçin bizden ucuz fiyata sürekli alım yapıyorlar, Tabi bunu anlamak İçin ekonomi bilmek lazım, bilse çıkıp konuşmaz zaten
    %97
    %3
    Yanıtla
  • adalet halkın sopasıdır (1 yıl önce)
    :))))))))))))))))) Gülerim,gülerim.... daha çok gülerim.....
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Muharrem (1 yıl önce)
    Sayın vekil madem dürüstlüğünüze güveniyorsunuz Akçadağda yol kenarında Sultansuyu tigemdeki yıkılacak binayı bir görseydin Allahtan korkun
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Avrupada Amerikada yıllık yüzde 7, bizde aylık yüzde 7. O da rakamları saptıran TÜİK e göre… aldatmadan dürüst siyaset anlayışı bu olsa gerek. Saptırırken bile aldatıyorlar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Zafer (1 yıl önce)
    Hadi ordannnn yaaa…..
    %94
    %6
    Yanıtla