SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanından 23. Yıl Mesajı.. "Özgürlükleri Genişlettik"!.

AKP İl Başkanından 23. Yıl Mesajı..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Namık Gören, partisinin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 23 yıllık başarı hikayesinin milletin iradesi, cesareti ve inancının bir yansıması olduğunu belirtti. Gören, "Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İl Başkanı Namık Gören, partinin kurulduğu günden bu yana milletin güveni ve desteği ile büyüdüğünü ve güçlendiğini ifade etti ve şunları söyledi:

"14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, milletimizin güveni, desteği ve dualarıyla her geçen gün büyümüş, güçlenmiş ve Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşımıştır. 23 yıl önce, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek çıktığımız bu yolda, milletimizin güvenine layık olmayı başardık ve her daim milletin iradesini en üst seviyede tutmayı ilke edinerek ülkemizi her alanda ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık.

Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’yi dev projelerle buluşturduk, özgürlükleri genişlettik, ekonomiyi güçlendirdik ve ülkemizi dünyada saygın bir konuma getirdik. 

Bu süreçte Malatya’da bizler de partimizin çizdiği yolda üzerimize düşen görevleri yerine getirmek ve partimizin hizmet bayrağını en yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Hemşehrilerimizin desteğiyle, ilimizde birçok önemli projeyi hayata geçirdik, Malatya’mızın her bir köşesine hizmet götürmek, vatandaşlarımızın refahını artırmak, gençlerimize, kadınlarımıza ve tüm halkımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına adımlar attık.

Partimizin 23 yıllık başarı hikayesi sadece bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda milletimizin iradesinin, cesaretinin ve inancının bir yansımasıdır. Hep birlikte çıkılan bu kutlu yolculukta, nice badireler birlikte aşıldı, nice zaferlere birlik içerisinde imza atıldı. Bu başarı hepimizin, bu gurur Türkiye’nin gururudur.

Önümüzdeki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Partimizin kurucu değerlerinden sapmadan, milletimize hizmet etme idealinden ödün vermeden, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuzu hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Milletimizin iradesini her şeyin üzerinde tutarak, onların sesi, soluğu olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, 23 yıl önce bu kutlu yürüyüşü başlatan tüm kurucu üyelerimize, görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize ve tüm gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu davanın bir neferi olarak, ülkemiz ve milletimiz için nice hayırlı hizmetlerde bulunmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye, bir Malatya bırakmak için, hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 hafta önce)
    İstifa et yeter millet ne halde sen ne diyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya lı (3 hafta önce)
    Habere toplamda 27 yorum yapılmış ben okuyana kadar bir tane olumlu yorum yok sadece bu durum bile herşeyi özetliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suat (3 hafta önce)
    Bu ay bana 143 tl. Doğalgaz faturası. 183 tl. Elektrik faturası geldi. Geçen yıllar su faturası tutarı elektrik faturasının yarırısı kadar geliyordu. Bu ay çıldırmış olmalı su faturası 243 tl. Geldi. Malatya belediyesi bütçe açığını bu yüksek çıkardığı su faturaları ile kapatmayı düşünüyor galiba. Çevremde kime sorduysam bundan yakınıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • A Ali (3 hafta önce)
    Doğru söylüyor 2000 öncesi evlilik cüzdanın yoksa çocukların dahi yanında olsa eṣinle otelde kalamazdın zina suçtu 23 yılda nerden nereye geldik ṣimdiki durumda memun olan çok var isterseniz özgürlük deyin ister AKPnin eseri deyin Bedava ehliyet alın günlük 118 kiṣi ölüyor öğretmen anne baba amca polis karıṣmasın dedik çocuk lbgt yasaklı madde alkllok oldu kızlarımız sokak kavgacısı oldu kızmı erkekmi tanınmaz oldu hocalar ben devlet memuruyum deyip kumar içki içip kumar oynayanı gördük olmaz olsun böyle özgürlük çocuklara tecavuz edeni 1 yılda yine sokaklara salındı olmaz olsun böyle özgürlük beni tadavi eden DR darp ettik sizin olsun böyle özgürlük eski dikda dediğiniz günleri özledik
    %88
    %12
    Yanıtla
  • hasan (3 hafta önce)
    özlük tamamsa....(genişletilmiş haliyle) şu davamız dediğiniz şeyi bir tam olarak açıklayabilir misiniz(hani geldiğimiz durum nedeniyle) ahval ve şeraitimiz ortadayken... yaw kardeşim işte birşeyler yazabiliyorsun ya diyecekler olabilir( cevap şimdilik.....)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alperen (3 hafta önce)
    Adaletin olmadığı yerde özgürlük
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yakup (3 hafta önce)
    Gülmemek elde değil. (Bence bu açıklamadan sonra kendin de gülmüşsündür)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevdam malatyam (3 hafta önce)
    Daha 2 gün önce mikrofona konuşan muhalif bir vatandaş gözaltı ardından tutuklama yapıldı. Akp eleştiremezsin, cübbeli ne diyor günah :). Bozdugunuz adalet günü gelecek sizi de tartacaktir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Umut (3 hafta önce)
    İnanan çok ne de olsa değil mi :) ya halk çok cahil ya valla öyle böyle değil bakın yüzümüze baka baka neler söylüyorlar.. halk olarak her şeyin sorumlusu biziz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yusuf (3 hafta önce)
    Bu söylediklerine sen inaniyorsan biz de inanacağız. Hey Allahım şu ülkede aklını yitirmemek çok zor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mltykrl (3 hafta önce)
    Sadece özgürlükeri genişletmedinizzzzz...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 hafta önce)
    Malatya şahlandı başka patisi gçeceyiz böyle giderse
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serdar (3 hafta önce)
    Titanik batarken keman çalmaya devam eden orkestra şefi gibi sayın Başkan...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taha (3 hafta önce)
    Pişkinlik tavan yaptı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44kentli (3 hafta önce)Taha isimli kullanıcı yorumuna
    Hem de nasıl öyle böyle degil. Bu halka bu politikacilar ne bekliyorsun ki. Her yönden vasatlık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 hafta önce)
    Sen bir avukat olarak buna inanıyorsan sorun yok. Ama insanlar artık doğruları kendileri görebiliyor.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • mehmet aksaç (3 hafta önce)
    sayın başkan özgürlükleri genişlettik derken sizi dinleyenler gülmedimi nasıl rahatlıkla bu cümleyi kurabiliyorsunuz daha 2 gün önce dilruba tutuklandı düşüncesini ifade ettiği için söylediğiniz tek doğru şey iktidara gelirken artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dediniz ve dediğinizi yaptınız hiç bir şey eskisi gibi değil emekli battı çalışan battı çiftçi battı satmadığınız hiçbir şey kalmadı hazine battı borç yığıldı üretim bitti işsizlik arttı liyakat bitti ama artık akp de bitti sayın başkan
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 hafta önce)mehmet aksaç isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın gözlerine bak, herşey orada gizli.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • sezgin (3 hafta önce)
    Tamda bu açıklamaya gülme vakti ! Her gün birileri tutuklanıyor haber izlemiyor mu bu şahıs !!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ahmet emre (3 hafta önce)
    İzmir' de Dilara hanım, tamamen sizin genişlettiğiniz özgürlükler kapsamında tutuklandı. Yaparsa AKP yapardı ve yaptı.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Serdar (3 hafta önce)
    Doğru ''hiçbirşey eskisi gibi değil''..Dalga mı geçiyor bu şahız bizimle ? Malatya'nında Türkiyeninde anasını ağlattılar..Açlığa,yoksulluğa gömdüler.Talan ettiler yandaşları,çeteleri.Daha bugün kaybettikleri Üsküdar Belediyesinde gözde beşli çete üyesinin kaç milyar dolarlık yolsuzluğu çıktı..Tarımdan hukuğa,milli eğitime dibe vurduruldu tüm kurumlar..İnsanları sindirdiler,Anayasayı dahi hiçe sayıyorlar adını Türkiye Yüzyılı koyuyorlar..Yazacak çok şey varda silivri çok soğuk diyorlar.Allah akıl fikir ar duygusu versin..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • hasan (3 hafta önce)
    ''özgürlükleri genişlettik'' acaba öylemi..... mesela susma gibi mi?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Argalı (3 hafta önce)
    2000 öncesini hatırlıyorumda ne çok özgürlüğümüzü kaybetmişiz, o zamanki siyasilerimize çok büyük haksızlık etmişiz. Allah hepsine rahmet etsin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 hafta önce)
    Özgürlükleri genişlettik : Tebrik ederim. 2002 yılında vatandaşın siyasi parti mensuplarına yaptığı eleştiriden dolayı açılan dava sayısı ve hatta 2005 yılındaki dava sayısı ile güncel sayıları mukayese edin lütfen. GSMH : Hesaplama yönteminde yaptığınız değişiklik ile bir baktık hepimiz zenginmişiz iki gözüm. Ama cüzdanın bundan haberi yok. Bütçe açığı artıyor düşmüyor ama biz büyüyoruz haberimiz yok. 2007 yılına kadar Kemal DERVİŞ in imf ile yaptığı anlaşmaya sadık kalıp ( ne varsa satın protokolü ) ardından gevşeme ve 2013 den bu yana patinaj. LİYAKAT : Türk Dil Kurumu kayıtlarından silindi. TÜİK : Bir gecede herkesi matematiksiz bıraktı. SGK : Ah bay KEMAL vah bay KEMAL hep senin yüzünden. EYT hakkını yıllarca gasp ettiniz. Gün sayısı fazla olanı cezalandırdınız. Emekli maaşını en alt seviyede eşitlemek için elinizden geleni yaptınız. Hastanelerden randevu almak ve doktorunuz ile 30 saniye göz teması kurmak imkansız oldu. Sağlık emekçilerine lafım yok ! Hasta garantili sisteminiz bütçede kara delik. ULAŞIM : Yolcu garantili hava alanlarınız zarar üstüne zarar yazıyor. Olsun benim hemşerim HIZLANDIRILMIŞ treni beklesin. KUZEY çevre yolunu beklesin. EĞİTİM : Yap boz tahtasına çevirdiğiniz eğitim de FATİH projesi ne aşamada ??? Gençler ve aileleri menun mu ? TARIM : Dünyada gıda enflasyonu düşerken ülkemizde artıyor. Etinden , tahılından samanına kadar dışa bağımlı olduk. İÇ GÜVENLİK : Sayın bakanım nerede olduğunu bilmediğiniz ( Sizin açıklamanız ) Yediyüzbin sığınmacı yı buldunuz mu ? Gariplerim SGK da sıra beklemez, eczanede para ödemez. Hatta TÜP BEBEK masrafını da karşılarsınız ama bir eksikleri kalmış mı ? Nargilelerinin tütünü biter çok üzülürüz. Hapishaneler ağzına kadar dolu olduğu için serbest bıraktığınız vatandaşlar ne durumda. Her yerde mafya bozuntusu tipler. Bu da yetmez kırmızı bültenler aranan yabancı uyruklular ülkemizde lüks site ve tatil yerlerinde birbirini infaz eder. Ya hu hangi birini sayalım. Biz NAMKÖRLER yaptığınız yolu, köprüyü inkar ederiz. Rahmetli ÖZAL ve DEMİREL , ECEVİT , ERBAKAN ve diğerleri yaptığı icraatı hiç bu kadar başımıza kalkmadı. Tabi biz unuttuk bu icraatlar verdiğimiz vergiler ile mi yapılıyor yoksa bir NİKAH YÜZÜĞÜ ile mi ?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • CEMC (3 hafta önce)
    Neyin özgürlüğü
    %95
    %5
    Yanıtla
  • ali (3 hafta önce)
    Ağam eyleniyir.İstiklal mahkemekerinin gerisine götürdüler ülkeyi.O zaman avukatlar aslan gibi masum insanları savunurdu.Şimdi avkatlar hapsediliyor,twet atan hapse instigram kapalı.CB oğlu vergi vermez hemen haberlere yasak,millet oy veriyor vekil yapıyor Anayasa mahkemesi vekil olur diyor akpmhp olamaz diyor.Abisi yurt dışında para gönderdi diye kız öğrenciyi hapsediyorlar Kerem KInık ın kızı yüzde yüz suçla adam öldürüyor serbest.Ama haklı birileri için vurma kırma öldürme çalma çırpma özgürlüğü sınırsız bu ülkede Başkanda onlardan bahsediyor herhalde.Biz ise şu yazıyı yazarken bile acaba diyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Adem (3 hafta önce)
    Ülkeye o kadar çok sorun yaşattı ki.keşke kurulmaz olaydı.genişlettik dediğiniz özgürlük,rant ve talan yapanlar bu durumdan çok faydalandı ve halen çeşitli zorbalıklarla rezerv(talan) alan gibi uygulamaları vatandaşa dayatarak özgürce talan edebilmek için durmadan cephe açan bir liyakatsizler ordusunun zulmüne maruz kalıyoruz.gönül isterdi ki bir toplumun 23 yılı çalınmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Kendinize ve Partililerinize ait genişlemeler oldu evet. Ama halkı iyi daralttınız. Bu beyanın bir harfi bile inandırıcı değil ve YOK hükmünde. Allah sizi islah etsin demeyeceğim, islah olacağınız yok, ama gazabından nasibini alırsınız umarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muzaffer başeğmez (3 hafta önce)
    Buraya ne yazsam sıkıntı yaşamam diye düşünüyorsam, söylemin gerçekliği ortaya çıkmış demektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlhan (3 hafta önce)
    Evet,zaferlere imza attınız!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz (3 hafta önce)
    Sayın il başkanı bu konuşmayı yaparken gözlerini kapamis ve hayal ederek konusmus sanki.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 hafta önce)
    Bizde inandık değil mi? Herkes gerçekleri biliyorda, dalganızı geçemeyin bari.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Il başkanı söylediklerinde sonuna kadar haklı. Artik dedigin gibi baskan hicbirsey eskisi gibi değil, yolsuzluk, hirsizlik, multeci sorunu, ekonomik buhran, eğitim ve saglik sisteminde ki beceriksizliginiz ve sayamadığım bir cok ciddi sorunla ülkeyi yonettiginizi saniyorsunuz. Bu kutlu yola beraber çıkmadık çünkü bizim ceplerimiz bosalirken sizin cepleriniz doldu dolmayada devam ediyor
    %100
    %0
    Yanıtla