SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Önünde Kutlama.. "Desteğinizi Boşa Çıkarmayacağız"

AKP Önünde Kutlama..
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart Yerel seçimlerin tamamlanması ile kesin olmayan sonuçlara göre Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını Sami Er kazandı. Yine merkez ilçeler olan Yeşilyurt ve Battalgazi’de AKP’nin kazanması ile seçim zaferi İl Binası önünde coşkuyla kutlandı.

AKP Malatya İl Başkanlığı önünde gerçekleşen kutlama programı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit partililerle buluştu.

Parti önünde kurulan sahneye çıkan başkanlar ve milletvekilleri Malatya’da elde edilen seçim zaferini kutladı.

"BÜYÜK BİR YÜKÜN ALTINA GİRDİĞİMİZİN FARKINDAYIZ"
AKP Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın, başarıyla yürüttükleri bir seçim sürecinin sonuna geldiklerini ve bu başarıya ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bu başarıda emeği olan tüm teşkilat ve Cumhur İttifakı’nın tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Taşkın, “İnşallah Malatya’yı birlikte ayağa kaldıracağız. Bizleri yalnız bırakman aileme ayrıca teşekkür ediyorum. Büyük bir yükün altına girdiğimizin farkındayız, Rabbim yükümüzü hafifletsin İnşallah” dedi.

AKP Yeşilyurt Belediye Başkanlığını kazanan İlhan Geçit ise Malatya’nın aldığı sonucu ile Türkiye'nin ilk ilk 3 ili arasında olduğunu belirterek, "Bu başarıyı, zaferi, bu tarihi siz yazdınız, sizi kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Bundan sonraki süreçte yollarına öneri ve eleştirileri dikkate alarak devam edeceklerini belirten Geçit, “Biz Malatya’nın bilgeliğine sağduyusuna her zaman inanıyorduk. Yolumuza sizinle birlikte yürüyeceğiz. Sizinle hep beraber olacağız, sizin içinizden birisi olacağız. İnşallah bunu da zaman içerisinde göreceksiniz. Söz verdiğimiz gibi bu şehri bir ekip olarak inşallah ayağa kaldıracağız. Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun, yapısına uygun olarak da hizmetler üreteceğiz. Önce kardeşliği, birliği, beraberliği tesis edeceğiz. Ama bu arada da şehrimizi ayağa kaldıracağız. 2 yılda 6 Şubat'a ait tüm olumsuzlukları ortadan kaldırıp şehrimizi ayağa kaldıracağız, bunun sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

"KAZASIZ BELASIZ BİR SEÇİM GEÇİRDİK"
AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Sami Er ise kendilerine destek veren herkese şükranlarını sunarak, "Allah’a şükürler kazasız belasız bir seçim geçirdik. Ve bu seçimi kazanan Malatya olmuştur. Bütün Malatya'ya teşekkür ediyorum, bu zaferi bu sonucu bize yaşattıkları için" dedi.

Seçim sürecini başından beri hep yapıcı dil, sevgi dili ile yürüttüklerini de kaydeden Sami Er, “Hiçbir zaman diğer adaylar hakkında olumsuz bir şeyler kullanmadık. Bütün çabamız Malatya'nın geleceğini nasıl inşa ederi, Malatya'yı bu halden nasıl ayağa kaldırırız, bütün söylemlerimizi buna göre geliştirdik. Hiçbir zaman anlamsız kısır tartışmalara siyasi polemiklere girmedik. Tek derdimiz vardı, ne dedik. İşimiz gücümüz Malatya dedik. Ve bütün çabamız bu yöndeydi. Allah'ın izniyle bu desteğinizi boşa çıkarmayacağız. Bütün gücümüzü, bütün bilgi birikimimizi Allah'ın izniyle Malatya'nın yeniden ayağa kalkması, yeniden dirilişi için kullanacağız. Malatya için yeni bir seferberlik ilan ediyoruz. Yarından itibaren Allah’ın izniyle Malatya yeni bir bahara başlayacak. Bu kardeşinize güvenin. Bize yüklediğiniz emaneti en iyi şekilde emanetine sahip çıkacağız. Asla emanete ihanet edilmesine müsaade etmeyeceğim. Malatya'da yeni bir yönetim tarzı geliştireceğiz. Ve şunu özellikle ifade ediyorum, emanete nasıl sahip çıkıldığını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Malatya'yı 2 yıl içerisinde ayağa kaldıracaklarını ifade eden Sami Er, “5 yılın sonunda Malatya eskisinden daha güzel olacak” dedi.

"AK KADROLARA BİR KERE DAHA TEVECCÜH GÖSTERDİNİZ"
MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ise, “Bugün Malatya’mızda yapılan seçimin tek kazananı vardır, o da Malatya'dır. Bugünkü seçimde Malatya'nın en ücra köşesinden merkezine kadar AK Parti adaylarına oy vermiş vermemiş tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Demokratik haklarını kullanıp sandığa gittikleri için. Seçimi bugün itibariyle geride bıraktık, asıl zorluk bundan sonra. Allah nasip eder de belediye başkanlarımız mazbatalarını aldıktan sonra makamlarına gitmeden sürekli sahada olacaklar, sürekli sizlerle birlikte olacaklar” şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören ise sanalda olup sahada olmayanların algıyla, yalanlarıyla, iftiralarıyla siyaseti dizayn etmeye çalışanlara Malatyalıların müsaade etmediğini belirterek, “Yıkılan şehrimize hizmet edecek olan AK kadrolara bir kere daha teveccüh gösterdiniz, oy verip destek verdiniz. Bizler de inşallah göstermiş olduğumuz bu desteğe, vermiş olduğumuz bu desteğe, bu teveccühe layık olmak üzere gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle çalışacağımızdan emin olmanızı istiyorum” diye konuştu.

"MALATYA'NIN BİZE KALBİNE GÖMDÜĞÜNÜ, KOLAY KOLAY DA ÇIKARMAYACAĞINI GÖRDÜK"
AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ise yaptığı konuşmada, “6 Şubat’tan sonra acı çekmiş Malatyalıların gerçekten kalbinin nasıl güzel olduğunu, bizi derinden kalbine gömdüğünü, kolay kolay da çıkarmayacağını bu akşam bir kez daha gördük. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bize kızgın olan, kırılmış olan, sitem dolu olan bu yüzden sandığa gitmeyen tüm hemşerilerimizin gönüllerini yeniden kazanmak için çalışacağız bunun sözünü veriyorum” dedi.

AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca ise elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek el birliği ile Malatya’nın eskisinden daha güzel bir şehre dönüşmesi adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak söz alan AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, bu seçimde kazananın Malatya olduğunu ifade ederek, “Kazanan demokrasi oldu, esasında Türkiye oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışının Malatya’da kabul görmesi bizleri sevindirdi" dedi.

Bugünden sonra seçilen belediye başkanları ile Malatya’yı hep beraber ayağa kaldıracaklarını ifade eden Tüfenkci, “Bunun içinde kimseyi ötekileştirmeden, kim bu şehre dair projesi varsa, dün olduğu bugünde AK Parti siyaseti herkesi kucaklayarak, hizmet ve eser siyasetine devam edecektir” diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

134 yorum yapılmış

  • murat (4 hafta önce)
    Mazbata için neyi bekliyorlar? hani kaybedecek 1 günümüz yoktu. muhalefet kabullenmiş ve itiraz edecek bir durum yokken neyi bekliyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Asım (4 hafta önce)
    Tam bir şenaat hali.şimdi sözde vekiller mi Malatya da kaliteli hizmetin yapılması için millet temsilcisi oldular.şu ana kadar öyle kaliteli bir temsilcilik ne yazık ki yok.zafer elde ettik diyenlere Malatya da konut rezerv gibi çok iyi bir çalışmanın ne kadar sorunsal yapılmaya çalışıldığı üzerinde sözde temsilcilerimizin bizleri nasıl yardım ettiklerine bakalım.şuan en fazla bizi ilgilendiren depremin yıktığı hayat düzeni.kafalarına göre konut rezerv alanı ilan ettikleri yerleri, yerinde dönüşüm adı altında süsleyerek lokum gibi yedirtmeye çalışmaktalar.kırsal da yapılan tokiler çok uzakta olduğundan herkesin arzusu mahallesinde evlerinin yapılması.elbet bu çok insanı bir istek.ancak işte burada büyük sorunlar bizleri beklemekte.kırsalda yapılan evlerin alt yapı gibi büyük maliyetler içeren giderleri var.ancak konut rezerv alanları için böyle bir dert yokken,konut rezerv alanlarında yapılacak evler neden en azından 130-140 m2 büyüklüğünde,evin balkonu mahrem şekilde binanın köşelerine ve makul büyüklükte yapılarak,daha yaşanabilir alanlar yapılmamakta.herkesin depremde yıkılan evinin cephesi, katı parseli yani kimliği belliyken bağcı olan yer sahiplerine daireleri teslim edilmeden,herkesle kuraya sokarak sözde yerinde dönüşüm adı altında haklarının yeri ve konumu belliyken haksızlık edilmeye çalışılmakta.tokiden hak sahibi olup ta evini alanın arsası konut rezerv alanında değilse arsası kendisine kalmakta ki bu hakkıdır ve tokiden evi alana %60 hibe desteği verilmekte.konut rezev alanı ilan edilen yerlerde ise arsa sahiplerine de 750 bin hibe verilecek.bu rakam kırsal daki TOKİ evlerinin fiyatına göre daire maliyetinin %40 dahi değil.konut rezev alanında yeri kalanların yerin güncel fiyatı hesaplanacak deniyor.daha önce ki sayısız TOKİ çalışmalarında çoğu zaman düşük fiyatla hesap edildiğini bilmeyen mi var.kaldı ki daha sayısız fiyat sorunları bizi beklemekte.develtimizin istatistiklerine göre belirlediği konut maliyeti br fiyatı baz alındığında, örneğin 100m2 ev 1 milyon olmalıyken ne acı ki 2 milyon ve üstü denmesi farzı ayın hükmünde gerçekleri gibi sorunsal haller.halbu ki konut rezerv alanında , nihayetinde bir kere yapılıyorken en azından alt yapı sorunu olmadığı halde daha iyi yaşanabilir alanlar yapılmalıyken baştan sağma yapılacak dairenin haricinde devletten alacaklı olacağına borçlu çıkarılacağız.tabi keşke bütün daireler daha yaşanabilir alanlar yapılsa.hırsızlık,yolsuzluklar,israf olmasa toplum villa da oturur.iste sözde vekiller kutluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (4 hafta önce)
    Simdi Sami Er'e ve yerel siyasetcilere buyuk is düşüyor. Akp iyi aday gostererek Malatyayi kazandi. Ama Cevre illeri muhalefetin almasi malatya halkini hep kiyas yapmaya itecektir. Akp bu donem malatyaya hizmet etmez ise sehri yeniden yapmazsa Malatyada da akp biter. Selehattin Gurkan depremin buyuk yikima sebep olduguna yeterince ikna olmadigi için 1 seneyi boşa gecerdi Malatya. Simdi toki, emlak konut, kamulastirma bedeli, teknik ekip, ekipman, odenek vs ne gerekiyorsa yerel yoneticiler tarafindan hukumetten talep edilmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • doktor (3 hafta önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    İyi aday göstermiş de kazanmışmış zaten ceketini koysa ona da oy vereceksiniz. Şehir rezalet bir vaziyette. Malatya'ya bırak bir dönem hizmet etmemeyi şehirin altına dinamit doşeyip patlatsalar gider yine seçersiniz. Ülke tüm yönleriyle parti devletine dönmüş siz gidip her seçim oy attıkça hizmete de gram layık görülmeyeceksiniz. Çantada kekliksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (1 ay önce)
    Yorumlara bakıyorum Malatya’dan şikayet edenler mi, utananlar mı, Adıyamanı övenler mi dersin bolca var. Adıyaman genel seçimde depremden sonra %66 ile destek verdi. Başkan adayının tvde yaptığı konuşmada abartıyorlar dediği için tepki gösterildiğini de bilin. Seçim kaybetme veya kazanma durumu değildir insanlar bir tercih yapmıştır ve bunu saygıyla kabul etmek gerekir. Seçilen adayların destekçilerinin konvoy yapıp halay çekmesi ne kadar saçma ise seçilmeyen adayın destekçilerinin böyle olumsuz konuşması da o kadar saçma ve gereksizdir.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Zorba (1 ay önce)
    Malatya o kadar çantada keklik görmüşler ki; arkadaki teşekkür afişi bile hazır basılmış .. hadi seçilenler seviniyor gelsin bundan sonra bol kazançlı Lüks hayat , seçmen kardeş sana ne oluyor adamlar senin cebindeki çıkacak paralarla eğlenirken...Anlaşılması güç bir durum...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    İzmir malatya bu ülkenin kadim şehirlerinden yönetenler ne kadar olumsuzluk yaparsa yapsın vazgeçmiyorlar gerçekten araştırmak lazım ama bunu yaparken insanlara cahil VS gibi hakaret etmenin mantığı yok malatyamıza sahip çıkalım kendi insanımıza sahip çıkalım acaba İzmirli izmirliye neler söylüyor birde ona bakın
    %72
    %28
    Yanıtla
  • işte gerçek (1 ay önce)
    Malatyada kim kazandı? Parsel parsel alanlar,Yapanlar ,satanlar,mücahit mütahitler , kuyumcular,oyuncular, bezirganlar,deprem sonrası ;yıkanlar, yıkıntıdan mal çalanlar, şimdi de yeniden yapmak için el ovuşturup etrafı saranlar, dışardan ithal suriyeliler vakıf adı altınd götürenler şelaleciler vs. kazandılar. Allah Yeni seçilenlere yardım etsin.. Bunu gerçek yazıyorum.. bu kitleyi memnun etmek çok zor.. Malatyaya hayırlı olsun.. Bu demokrasidir herkes saygı duyacak..Kader ne deyim...
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Emekli (1 ay önce)
    Ak Parti pandeminin ve depremin kurbanı oldu. Depremden sonra yüzbinlerce kişiye kira yardımı yapılması, aylarca şehir dışına gidiş gelişlerde nakil ücretlerinin ödenmesi, binlerce konteynerin her türlü masrafının karşılanması, yüzbinlerce Toki evinin yapılması vb. nice hizmetlerin suyu nereden geliyor? '99 depreminde çok az yer etkilenmesine rağmen, şimdi değişim, değişim diyenlerin ustası Ecevit millete beş kuruşluk yardım yapmadığı gibi bir de yıllar süren deprem vergisi almıştı. IMF den para gelmezse bırakın zammı,normal maaşımızın ödenmesi bile tehlikeye giriyordu.Hükümeti eleştirelim ama nankör olmayalım. Şimdi umut olarak görülen muhalefet partileri maazallah iktidarda olsaydı, bırakın bu paraların ödenmesini normal maaşımızı bile alamazdık. Diyeceksiniz ki, "nereden biliyorsun". Ustaları ne yaptı ki çırakları yapsın. Şimdiki bazı gençler bunları yaşamadığı için muhalefeti umut olarak görüyor. Lay Lay lom.
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Deprem konusu;1999 yılından beri dolaylı olarak deprem vergisi alındığı gibi depremden sonra da 118 milyar lira para toplanmışmı?.Pandemi konusuna gelince Tüm dünya pandemi nedeniyle kapanma yaşanmış,Tüm dünyada devletler vatandaşlarına ,esnafına karşılıksız para yardımı yapmışmı?Dünyanın hiçbir ülkesinde 13.000.000 sığınmacı varmı?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Deprem vergisi ne zaman bitti?1974 de yılında Tüm dünyanın itirazlarına rağmen Kıbrıs Barış harekatına karar vermek her baba yiğidin harcı değildi.Buna Rahmetli Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan karar verdi.50 düvele meydan okudular.Bu savaş nedeniyle de Tüm dünya iğneden ipliğe Türkiye ye ambargo uyguladı.Uyanık lay lay lom emekli.Böyle satır aralarında millete algı oluşturmakla gerçeklerin üzerini örteceğinimi zannediyorsun?.Rahmetli Bülent eceviti de artık ağzınıza almayın Allah çarpar.Allahın sopası yok daha anlamadınmı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert (1 ay önce)
    Ağam ne yapsan et yine sana tabi olan bir kitle var bizde maraba bitmez ağam sen kafana göre takıl bunlar ağalarından vazgeçmez bari Allah kitap dini kullanmaslar bunlar Allah kitap dedikce gençler toplum dinden uzaklaştı çünkü
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gözlemci (1 ay önce)
    Adıyamana bravo diyen akılsızlar.5 sene içinde göreceğiz Adıyaman mı daha güzel hizmet alacak, Malatya mı? Benim tanıdığım Tayyip Bey Adıyamandan ve diğer kaybettiği illerden bunun intikamını alır. Ama milletvekillerimizin bu durumu fırsata çevirebileceklerinden şüpheliyim. (Başkan Sami Er ve milletvekili Babacan hariç)
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Tanıyorsan ara konuş bence
    %90
    %10
    Yanıtla
  • son bükücü (1 ay önce)Gözlemci isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin zihniyetiniz bu işte, lafa bak ülkenin cumhurbaşkanı kaybettiği ilden intikam alacak. Hemen ötekileştirme başlamış intikam çanları çalmaya başlamış. Kendi ağzınla ne olduğunuzu söylüyorsun. Buna rağmen Malatya memnun o yüzden kimse bir şeyden şikayet etmesin.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sizin reisiniz demedi mi hükümet akp de Hatay CHP de yardım geldi mi gelmedi diyen........Türkiye alıştı buna. Reisiniz CHP li belediyelerin önünü kesmesin de bakın hizmet görün. Kesmesine rağmen tek derdi İstanbul olmasina rağmen İmamoğlu tarih yazdı. 2028 de de Cumhurbaşkanı olarak tarih yazacak....
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Niye o tüm ülkenin cumhurbaşkanı değil mi?Ayrıca Adıyaman ermenistanda bir sehir değil,size soruyorum neyin intikamı ne olursa olsun Tayyip bey böyle birsey asla yapmaz.Akp ye kaybettiren asıl şey sizin gibi gurur kibir abidesi ve karşısındaki hep düşman gören avaneleri. Dostum sana tavsiye oy vermedi diye kimseyi düşman belleme
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cumhurbaşkanı, vatandaştan bunun intikamını alır ne demek?Sen kimsinki bir makama böyle saygısız ithamlarda bulunuyorsun.Senin gibi akılsızlar böyle yorumlari sayesinde partiye nasıl bir zarar verdiğini de bilmezler.Kendini akıllı zanneden büyük Akılsız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya 22 senedir neyin hizmetini aldı da bu 5 yılda alacak hemşehrim.. Artık akıllanın demekten bıktık size ya.. 25 yıl önce bozkırın ortasındaki Eskişehir'i 25 sene CHP'li Büyükerşen yönetti hükümet her yatırımı da oraya yaptı. Aha şimdi de Adıyaman yatırım alacak siz de böyle boş boş bakacaksınız.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 ay önce)
    Malatya neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Bunlar degilmiydi 20 Yılda Malatyayi bu hâle getiren. zemini saglam olmayan yere 12 kat verip ranta çeviren. Kernek sularını hapsedip carsiya çarşının yıkılmasına neden olan. 2002 öncesi doğunun parisi degilmiydi malatya. Şimdi 20 yil sonunda malatyayi birak ili ilçeyi kasabaya getiren degilmi bunlar. Tüm Türkiye degisim demiş biz mi akıllıyız sadece . Degisim diyenler ekonomi kötü diye değişim dedi . Emekli geçinemiyor diye değişim dedi. Gençlerin geleceği için değişim dedi biz naptin hem sikayet ettik sonra gidip tekrar bunlara verdik. Arkdas bir yıl geçmiş depremden bu yana tarihi oy verdik bunlara noldu malatya daha cok geriye gidiyor gençler umutsuz yaşıyor hergun cinayetler oluyor umutsuz gençliğimiz var çıkmaza girmiş iş yok sosyal yasam yok sonuç piskolojik bozukluk ona buna saldırma sonra hapis veya mezar. Türkiye bunlari görüp değişim dedi gençler değişim dedi. Biz Malatya olarak Adıyaman kadar olamadık. Biz cok akilliyiz degisim diyenler akilli degil öğlemi.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 ay önce)
    Neyin kutlaması bu..... Tüm Türkiyeyi kaybetmişsin... Büyükşehirleri kaybetmişsin... Malatyada ilçelerin çoğunu kaybetmişsin... CHP rekor oy almış 1.parti olmuş... Oturup biz nerde hata yaptık diyeceklerine KUTLAMA yapıyorlar... Gerçi oturup düşünecek ve sonuç çıkaracak kapasitede yok sizde ben siz yorulmayın diye aşağıya yazıyorum sebepleri... 1.Pörsümüş güven vermeyen Tüfenkçi ve ihsan koca gibi vekilleriniz... 2.Ekonomiyi bitik hale getirmeniz... 3.Uçuk kaçık kira fiyatlarına hicbirsey yapamamanız.. 4.Sizden olmayan herkesi Fetöcü pkklı terörist olarak yaftalamanız... 5.Birlestirici kucaklayıcı değil ayrıştırıcı dil kullanmanız.. 6.Deprem sürecini yönetememeniz 7.Son yıllarda devlet kadrolarına doldurdugunuz vasıfsız liyakatsiz amir memurlarınız... 8.Çağdışı Mülakat sisteminiz... 9.Memleketi mülteci kampına çevirmeniz... 10.yolsuzluk yoksulluk liyakatsizlik adam kayirmacılik güç zehirlenmesi ve en önemlisi malatya gibi yerleri Çantada keklik olarak görmeniz... 11.Malatyada deprem sürecinde afad ve çevre şehircilik gibi kurumların sınıfta kalması vatandaşı kuyruklarda bekletmesi çözüm uretmemesi ve kurumları sözde idare eden boş beleş adamların ödül olarak terfi edilmesi.. 12.Çoban bile olamayacak vasıfsız tek özelliği size koşulsuz biat eden adamları malatyadaki kurumların başına müdür olarak atamaniz ve bunların vatandaşa çözüm değil sorun üretmesi... 13.Akparti kurulduğundan beri partinin sırtından geçinen asalaklar... 14.Malatyaya göre çok daha az hasarlı illerde bile malatyadan kat kat fazla toki yapılması... 15.Orta hasarlı bina sahibi vatandaşı rezil rüsva etmeniz hala devam eden belirsizlikler 16.Hala kira yardımı alamayan vatandaşlar... 17.Devletin telekom tedaş gibi önemli kurumlarını satmanız ve şuan bu özel şirketlerin vatandaşı canından bezdirmesi... 18.TÜVTÜRK gibi vatandaşı soyan hicbirsey yapmadan 5 dkda 1800 TL parayı cukkalayan harika buluşunuz... Bunlar sadece birkaçı.....saymakla bitmez...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Dahası var, insanlara çözüm bulunmadığından huzursuzca yapılan kaçak binalar, tamamlanamayan çevre yolu, şehir hastanesi ve hızlı trende sondan birinci dahi olamama, imarlı arsaların imara kapatılarak bu zor süreçte basit konuta dahi izin vermeme ancak ne hikmetse sadece kendi tanıdıklarına yol açma… ve herkesi farkında değilmiş gibi salak yerine koyma….
    %96
    %4
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (1 ay önce)Bilirkişi isimli kullanıcı yorumuna
    Dolu dolu bir eleştiri. Tebrikler.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mülteci krizi (1 ay önce)Bilirkişi isimli kullanıcı yorumuna
    Mülteci krizi de basli başına AKP'yi baraj altı partisi yapmak için yeterli sebep...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Meclisüyesi (1 ay önce)
    Fazla Sevinmeyin. Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi. CHP li Meclis üyelerimiz ensenizde olacaktır her daim...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    Adamlar teşekkürler afişine kadar hazırlamışlar. Biliyorlar malatyayı.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Reel (1 ay önce)
    Kafanıza göre takılın, çünkü bu şehirde her verileni yiyen,itiraz etmeyen acayip çok bir halk var.Yani kendinizi yormayın çantada kekligin vücut bulmuş hali bir şehirdesiniz, salla başını al maaşı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Hani malatya'yı adıyamanlar doldurmuştu. hep AK Parti'ye oy veriyorlardı bu adıyamanlıların yüzünden iflah olmuyorduk. Malatyayı adiyamanlilar yönetiyordu. demek ki bunu yapanlar hep malatyalılarmış. Adıyaman kendini ispatladı.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Öyle değil (1 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Battalgazide daha çok kimler yaşıyor ve orada Akp kaç oy aldı incele görürsün. Adıyaman'daki Adıyamanlılar doğrusunu yaptı ama bizdeki Adıyamanlıların tercihi belli. Tabiki sadece Adıyamanlılar değil ama minimum yüzde 15 i Malatya'daki Adıyamanlıların oyu.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Adıyaman da kalanlar hep kalbur üstü, elek altı bize gelmiş. Bunu gördük.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatya daki Adıyamanlilarn çoğu akp ye oy verdi bu açık bir gerçek Malatya da seçilmesinin en önemli faktöru bu ama Malatyalılar içinde de çok var bu zihniyet
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Evet adiyaman, eminim malatyada Adıyaman'dan daha fazla celikhanli, sincikli, kahtali gergerli malatyada yaşıyor, seçimin sonucunu belirleyen bunlar, battalgazi ve yesilyurt sonuçları bunu gösteriyor, sadece malatyalilara kalsa veli şu an baskandi
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Yazı-Yorum (1 ay önce)
    Bu neyin kutlaması, DEĞİRMEN SELE GİTMİŞ, BUNLAR ŞAK ŞAKININ PEŞİNDE. (Ata Sözü)
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Okyay (1 ay önce)
    Sürekli şehir dislarina gidiyorum utanıyorum Malatya kıyım demeye. Hele bak Adıyaman a vallahi billahi helal olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Utanma kardeşim utanma de ki onlara Malatyada Malatyalı kalmadı. Bir Afgan, Suriyeli, Afrikalılar eksikti onlar da doldu. Malatya'nın aydın kesimi malatyayi terk ediyor zaten.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Az kaldı 2 yıl sonra kurtulacam bu şehirden.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • malatya yazıhan (1 ay önce)
    AKP yada CHP ya da başkasının kazanması değil Malatya halkı artık bir şeylerin somuıt şekilde yapılmasını bekliyor. Maalesef siyasiler Malatya'nın hakkını aramakta zayıf kaldı. Toki deki daire sayısı ve metrekare olarak düşük tutulması da bunu gösteriyor. Yıllardır trafik sorunu var şehir tabiri caizse yeniden inşa ediliyor bakalım samimilerse çözülecek mi hep birlikte göreceğiz. İnancımız kalmadı haklı olarak. Günleri doldurmaya gelen siyasilerle koltukların derdine düşmüş başkan ve müdürlerden SIKILDIK. Devletin hizmet sektörleri kimsenin ne şahsi iş yeri ne de babalarının yeri değil. Bu kaba tabirler için okuyuculardan özür dilerim ama gerçekten yorulduk. İzler silinmedi hala yıkımı bekleyen yerler var el insaf gerçekten. Ümidimizi yitirmeyelim umarım yeni il ve ilçedeki başkanlar güzel hizmetlere vesile olurlar.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Umarak bekle
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Böyle buyurdu (1 ay önce)
    Adıyamanı örnek gösteren arkadaşlar. Oradaki durum aynen şudur. "Böyle buyurdu Menzil"
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Menzil daha bundan birkaç gün önce Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı. Nereye öyle buyurdu hahaha.. Adıyaman'ın adayı Sn. Tutdere, aynı Ağbaba gibi şehrine sahip çıktı. Parti kimliğini bıraktı, Adıyaman için buradayım dedi. Adıyaman'da onun arkasında durdu. Malatya ne yaptı peki? Yine yalakalığa devam dedi. Malatya daha hizmeti çok bekler
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 ay önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Nuri (1 ay önce)
    Artık aynı şeyleri her defasında hep aynı ekipden seçip farklı bir sonuç beklentisi bize Malatyanın belediyelerinden çok memnun olduğunu ,TV lerde,sosyal medyadaki gibi şikayetlerinde haklı ve gerçekçi olmadıklarını gösterdi.Bunu da tüm Türkiye ye ısbatladılar.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Malatyanın sorunları 24 yıl sonra çözülecek.Bu sefer çözülecek.Sık sık şikayet edilmemeleri gerektiğine inanıyorum.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • İroni içerir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • kadir (1 ay önce)
    hiç kimse ağlayıp sızlamasın her yere şehir hastenesi var malatyaya yok demesin.. her yere hızlı tren malatyaya neden yok demesin 20 yıldır trafik sorunu çözülmedi demesin her şehire herşey var malatyaya neden yok demesin çünkü malatya çantada keklik.. yazıklar olsun başka bişe demiyorum
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyada bahsettiğin önemli konular için oy verilmediğini bir kez daha tüm Türkiye deki sonuçlara bakıldığında daha net anlaşılıyor.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Argalı (1 ay önce)
    Malatya ancak budur...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Akçadağ lı arkadaşım sizin ilçe de de farklı bir durum yok ne yazikki
    %67
    %33
    Yanıtla
  • has malatyalı (1 ay önce)
    Seçimi kaybetseydi şuan İstanbul da olacak adamı belediye başkanı yaptık. Malatya'nın çocuklarına sahip çıkmadık.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Öğrenci (1 ay önce)
    Sonra demeyin devlet niye yatırım yapmıyor,bu trambusler neden geç geliyor,evimin önündeki çukur neden kapatılmıyor,yollar neden yamuk ve bozuk,Malatya neden 20 yıldır aynı vb. sorularla gelmeyin 5 yıl daha çekin katlanın bunlara sonra yine oy verin yine +5 yıl ... Bu akp ye oy verenler adamlar hele bi çalışmasın bundan sonra kılacağınız her namaz,edeeceğiniz her dua,yaptığınız her iyilik bir işlevi olmayacak Malatya daki herkesin bile bile hakkına girdiniz ya helal olsun cidden helal olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 1vatandaş (1 ay önce)
    Evimde evim arazimde arazim deyip ağlamayın herşeyin en kötüsüne Malatya olarak layıksınız sayenizde bizde nasipleniyoruz .Yazık 102 bin kişi oy kullanmış kalanı evinde mangal yaktı galiba aaa yakacaak ekonomi varsa tabi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 ay önce)
    hayde halaya Allahınıza gurban malatyalılar yeşilyurt tan bir kavuk bir çınar geçti menbası aynı sonucu aynı malatyanın akıbeti aynı ne zaman güçlünün değil hakkın yanında duracak malatyalı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Malatya çanta da keklik kardeşm hiç bjr şey yapmazsan hatta Binbir hata yanlış eksiklik yapsan bile bu şehir de sandalye koysan o seçilir bir Adıyaman Urfa kadar bile olamadinz Şimdi gidin çocuğum ıssız diye elli kapı gezin ev kiralari nie yüksek deyin sahipsiz Malatya diye ağlayın
    %80
    %20
    Yanıtla
  • GÖÇ VAKTİ (1 ay önce)
    İlk fırsatta bu şehri terk etmek lazım. Belli ki en son akıllanacak şehir Malatya.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • demir (1 ay önce)
    bu secim memleketim hakkinda bana sunu ogretti: malatyali ne demisse aslinda tersini demek istemistir
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Erkan (1 ay önce)
    Allah hayırlı etsin bu bir seçim seçim sonuçlarına herkesin razı olması lazım.Ama bakıyorumda hakaretler havada uçuşuyor.Önce siz Ak partiye oy verenleri değilde kendinizi değiştirin
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Tüm Türkiye Akp'nin ne olduğunu anlayıp tokatı attı. Sen daha diyorsun ki kendinizi değiştirin. Efendi sen ne anlatıyorsun? Akp ülkeyi getirdiği durumun er ya da geç bir bedelini ödeyecekti o da bu yerel seçimler oldu. Artık açın gözünüzü
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bunu anlamak için önce cahil olmamak lazım. Bak Adıyaman'a helal Adıyaman.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Acımadan götür Sami baba, emin ol 5 sene sonra Doğunun Hindistanı sana daha çok oy verir. Şuursuzlukta bir dünya markasıyız çünkü..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • murat beg (1 ay önce)
    sami bey elinde navigasyonla malatyayı çözene kadar 5 yıl geçer.Yazık ettiniz malatyaya.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • alp (1 ay önce)
    Sami Er dışında bir aday olsa CHP Malatya'yı da kazanırdı. akp Malatyada adaylarını yenileyerek bu seçimi kurtardı. Başkan Veli bey olsa da sevinirdik Sami bey olduğu için de sevindik. Şimdi sıra Malatyayı ayağa kaldırmada. Malatya Hindistan, Pakistan gibi estetikten uzak kuralsız ve yıkık dökük. Malatya'nın kaybedecek 5 dakikası dahi yok.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Pakistan, Afganistan olmamak için ilk olarak ne kadar yabancı, çapulcu varsa ülkeden derhal gonderilmeli!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yener Aslan (1 ay önce)
    Zerre acımıyorum Malatya halkına herşey müstehak Adamı harcadınız. Yazıklar olsun size.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mertens (1 ay önce)
    Malatya halkını saf görüp yan gelip yatmayın, tüm şehirleri CHP alirken Malatya halki herşeye rağmen size yeni bir imkan tanimistir, kul hakkini çiğnemeden, deprem etkilerini acil şekilde yok etmek için, memleketi ayağa kaldırmak için bu size son bir şans gibi duruyor...inşallah Malatya halkının teveccühünü boşa cikarmazsiniz, yapılacak bir yığın iş var, hemen başlamalısınız, Allah kolaylık versin
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Malatya halkı partizanlık kafasıyla devam ederse daha ağlamaya devam eder.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Deniz (1 ay önce)
    Değişim diyen iktidara ders olsun diyen Adıyaman'a Sivas'a Elbistan'a Pazarcık'a ve daha nicesine selam ve saygılarımla, onlar kadar olamadın Malatya.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Hadi bakalım seçim zamanı esnaf esnaf pazar pazar ev ev gezip oy istiyordunuz. Bakalım bugünden itibaren yine aynı özveri ile esnafı pazarı gezecek misiniz?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • kerem tataroğlu (1 ay önce)
    artık kabak tadı veriyor malatya bakacaz sami eride görecezzz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (1 ay önce)
    Malatyamiza hayırlı olsun inşallah sami ilhan ramazan başkanlarım malatyanın yarasını sarar yoksa bu millet vekilleri il yönetimi mhp dahil malatya ya faydaları babacan vekilim hariç diğer vekillerin Bi çabalarını görmedik malatya dahil oy kaybedilen illerde akp mhp il ilçe yönetimini tekrar reis ve bahçeli gözden geçirmeli gerekiyorsa hepsini görevden almalı .
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bahçeli mi kalmış hala bırakmamak için direniyor. RTE de yonetemiyor. Kılıçdaroğlu, Meral, RTE, bahçeli giderse bu ülke düze çıkar
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ramazan (1 ay önce)
    Adıyaman kadar olamadın. Korkak Malatya.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Gece (1 ay önce)
    Bu saatten sonra Malatya dan bir cacık olmaz zor günler bekliyor olacak özellikle insanları orda yaşayanları hak ettiğini aldı Malatya yani sürünmeye devam Tebrikler Adıyaman helal olsun depremin herşeyin hakkını verdiler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • İlhan (1 ay önce)
    İyi ki %70 çıkmadı yine.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • cebrail (1 ay önce)
    yuh sana malatya .demekki malatya durumundan oldukça memnun..müstehak malatyaya..
    %78
    %22
    Yanıtla
  • aşkım_44 (1 ay önce)
    malatyamıza hızlı tren geldi.. şehir hastanesi geldi.. türkiyede çevre yolu ilk malatyaya yapıldı... deprem bölgelerinde yedi sekiz bin anahtar teslimi olurken malatyaya 1700 değil 15. bin anahtar teslimi oldu.... yaşanabilirlik şehirler arasında malatya ilk sırada..sanatt - kültür- müzik ve bir ve bir sosyal aktivitelerde malatya harikalar yaratıyor.. hele hele trafik sornu malatyada trafik sorunu 20 yıldır çok güzel.. yürü be malatyaaaa kim tuttarrr seniiii
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Deli (1 ay önce)
    Devamkee!!!! Malatya... Türkiye de bir ilki başardık. Tek başımıza aslanlar gibi..Tüm belediyeler Muhalefettin 'nin elinde olduğuna göre Hükümetin artık yatırım yapacak tek şehiri Malatya. Gelsin Metrobüsler, fabrikalar, hava alanları,Hızlı Trenler.Tokiler, vay anam vay ! Yaşadın be Malatya..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Vahap (1 ay önce)
    Malatya akparti içinde Türkiye 1.si oldu hayırlı olsun malatyamıza
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Tarık (1 ay önce)
    Malatya halinden memnunmus. Bundan sonra çamurla oyna dur.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (1 ay önce)
    Türkiye deki bütün seçmenleri olan iller değişim den yana oy kullanırken Malatya yine aynı tas aynı hamam Menfaat bitti kardeşim Gerçekler .. Geçim sıkıntısı bozulan ahlak din sömürüsü adam kayırma sen ben ... Yazık oldu ...
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Onur Y (1 ay önce)
    Ağır yaralı olan Malatyamızı ayağa kaldıracağına inanmıyorum. 5 yıl sonra yine kazanır.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ali Koç (1 ay önce)
    Seni Seviyorum ADIYAMAN......
    %85
    %15
    Yanıtla
  • İdris (1 ay önce)
    Belediyelerde ve meclis çoğunluklarinda CHP 1. Parti olmuştur. Malatya bu degisim rüzgarını yine ben en geride kalmış büyükşehir olmaya devam edeceğim diyerek tamamlamıştır. RTE nin son seçimi sonrasında akp diye bir parti zaten kalmayacak. Acilen erken seçim ile ülke toparlanma sürecine girmeli acilen
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Değişik (1 ay önce)
    Malatya il başkanı değişmelidir.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Bu neyin kutlamasi MHP nin oylarını sahipleniyorlar mı yoksa , AK Partinin oyu gerçekte yüzde 40 im altına düştüğü ortada iken ancak kendilerini kandırmaya devam ediyorlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Bayram taşkın ve İlhan hocanın hayrına Sami er de kazandı. Şahıslardan dolayı akp aldı. Teşkilatın yenilemesi gerek.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Bayram la ilhan diyosun sen şakamısın kardeş saydığın zevatların belediye ile ilgili ne tecrübeleri var anlat da bilelim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yusuf (1 ay önce)
    Adamlar kendi yerlerini sağlamlaştırdilar onun sevincini yaşıyorlar yoksa ülke genelinde ak partinin oyuna bakılırsa çokta sevinip kutlama yapacak gibi değil ama malum Malatya işte sözün bittiği yer
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Selim (1 ay önce)
    Ya bu kadar bağnaz düşünceli bir şehir olamaz. Beğenmediğimiz adıyaman CHP’ye verdi bizimkiler de hala Ak partinin derdinde. Yazıklar olsun. Veli Ağbaba gibi bir şansı kaybettik. Herşey müstehak bize her şey.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Yusuf (1 ay önce)
    Deprem olmayan yerler bile ekonomi berbat diye tepki gösterdi Malatya ya bak söylenecek söz yok gelsin halay ekibi
    %72
    %28
    Yanıtla
  • pikacu (1 ay önce)
    Adıyaman gruptan ayrıldı :))
    %75
    %25
    Yanıtla
  • abuzer (1 ay önce)
    Adıyamana geri dönme vakti geldi,
    %70
    %30
    Yanıtla
  • sabuha (1 ay önce)
    adıyamandan selamlar hahahahahahha
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bir dost (1 ay önce)
    Harap olmuş Şehrin imarını durduran, garip arkasında kimse olmayan vatandaşı perişan eden, Latif Okyay ve Seyithan Tekin inşallah kadronuza almazsınız
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Sadik (1 ay önce)
    Depremden dolayı Malatyadan ayrılmak zorunda kalıp Afyona yerleştik her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek şu sonuçlara bakınca kurtulduk bi yerde demekten kendimizi alamıyoruz Rabbime çok şükür
    %74
    %26
    Yanıtla
  • utopik (1 ay önce)
    malatya insanının araştırılması lazım akıllara zarar bir siyasi yöentim anlayışı var
    %75
    %25
    Yanıtla
  • cengiz tatli (1 ay önce)
    Bütün Ülkenin Gözü Açıldı Bi Malatyanın Gözü Açılmadi
    %69
    %31
    Yanıtla
  • adıymanlı (1 ay önce)
    bir adıyamanlı olarak çok güldüm malatyanın bu sonuçlarına kahkaha attım hatta
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Hasan (1 ay önce)
    Cumhurbaskanligi seçiminde kilicdaroglu'nun kaybetmesi ile veli agbabanin kaybetmesi ne yazık ki aynı sebebe dayanıyor, toplumun bir kesimi bazı şeyleri asamiyor, o yuzden de malatya bir Yozgat, bir adiyaman, bir sivas, bir Kırıkkale kadar olamıyor maalesef...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • akif (1 ay önce)
    malatyaya müstehak hak ettiği gibi yönetilmeye devamkeeee
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Nazan hanım (1 ay önce)
    Aklıma birşey takıldı acaba malatyadaki adıyamanlılar kime oy veri :)))))
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 ay önce)
    Allahım sen benim rızkımı malatyadan al başka şehire ver kurtulam bu iş bilmez memleketten
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mahmut (1 ay önce)
    Neredeyse bütün ülke değişim dedi, beğenmediğimiz Adıyaman bile hükümete ayağını denk al mesajı verdi. Hükümet kesinlikle başta Adıyaman olmak üzere kaybettiği bütün şehirlere inanılmaz yatırımlar, yardımlar yapmalı ki 2028 genel seçiminde o illeri tekrar kazansın. Malatya gibi şehirlere de zerre bir şey yapmasın nasılsa her şart ve koşulda oy veriyorlar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • içimden geçenleri yazmışsın gardaş akıllara zarar bu memleket
    %50
    %50
    Yanıtla
  • çöşnük (1 ay önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    hahahaha bu söylediğin olsa bile 2028de gider yine akpye oy verirler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • malatya yönetimden memnun demek ki niye duyar kasıyosunuzki
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Çantada keklik gardaş bu şehir vatan millet Sakarya de bir de ülke din gidiyor de hiç bir şey yapmasn da olur Bu şehir de bilinçli bir kitle Yok istediğini yap yine seçilirsin Akp din sanıyorlar
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Sonuna kadar katılıyorum Malatyalılar olarak halimizden memnunuz cumhurbaşkanımız önceliği sıkıntılı oy kaybettiği illere versin bize bir şey yapmasa da olur soğan yer ama oyumuzu veririz elhamdülillah. Olur da malatya ya bir şey yapmaya kalkarsa önce ben itiraz edeceğim dur biz cepteyiz bize yatırıma gerek yok diyeceğim
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    NTV açıklama deprem illeri hakkında yapıyor, Adıyamanı Urfayı kaybetti Maraş gibi bazı illerde oy oranı düşsede kazandı, olaylı Hatayı kılpayı kazandı, MALATYA da OY ORANINI YÜKSELTEREK KAZANDI ifadesini kullandı:)))
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ziyaretçi (1 ay önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Tıpkı İzmir gibi değil mi aahahah
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aynen öyle zaten 22 yıldır her şart koşulda veriyorlardı, köprüyü geçtiler nasıl olsa kaldığı yerden devam, Adıyaman başta olmak üzere değişim diyenlere selam ve saygılarımla.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Çok iyi bir yorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • He oldu başka emriniz.. akp li olarak 1 çivi çakma Adıyaman ve chp li belediyelere.. hizmeti eseri hakeden akp belediyelerdir.. 20 yıldır yaptı da ne oldu gördük. Eski hükumetler yapmıyordu oy vermeyen illere.. o iller pişman olup diğer seçimde yatırım almak için veriyordu.. akp bunu değiştirdim ayrım yapmadi.. bu defa o defter kapandı haydi güle güle.. chp yapsın.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Yusuf Hekimhanli (1 ay önce)
    Sami baba hiç bir şey yapmasan bile olur beş yıl yat sonra vatan millet Sakarya de bayrak de cami imamları da sana propaganda yapar beş sene sonra yine çanta da keklik kazanırsın hiç kendini yormaya gerek yok bu şehir çanta da keklik çünkü
    %83
    %17
    Yanıtla
  • niye sallıyorsun imamlara diyanete .laf olsun diye sallama biz elimizi çekeli çok oldu
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Çelik (1 ay önce)
    Bu akp'ye de hiç güvenmiyorum. Gerçi seçmeni de güvenmiyor. öyle bir durum.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • uğur tn (1 ay önce)
    Malatya bir kez daha ben bağnaz bir şehirim,sığ bir şehirim deniştir bu sonuçlarla birlikte.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • o .hoca (1 ay önce)
    Şimdi bir tehlike var.. CHPnin kazandığı illerden belediyeler suları kesince bütün göçmenler Malatya ya.. gelirler mi.. Antep gibi...bakacağız..EV bekleyenler ve dağıtımında adalet umanlar sorunların halledilmesini bekleyenler seçimden önce ne oldu ise o olacak gibi..Bir yılda üç beş bin ...o da toplamda bir aile 5 kişi olsa 20.000 kişi..NERDE Bu ilde 70.000 konut..
    %27
    %73
    Yanıtla
  • İnşallah ülkeden gider eğer hükümet gondermezse de inşallah akpli belediyelere giderler
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yazı-Yorum (1 ay önce)
    Evet, yaklaşık çeyrek asırdır yapamadığınız işler yapamıyacağınızın garantisidir. 1946 yılında çok partili sisteme geçtikten sonra AKP iktidara gelene kadar koalisyonlar dahil iktidarların ortalama ömrü yaklaşık 1,5 yıldır. Eğer 22 yıldan beri tek başına iktidarda olan AKP ye sağlanan imkanlar ve fırsatlar, rahmetli Özal'a, Erbakan'a, Demirel'e veya Ecevit'e sağlansaydı Ülkemiz 30 kat büyürdü görüş ve kanaatindeyim.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ali (1 ay önce)
    ah be malatya, adiyaman kadar olamadın, cezalandiramadin. Yazık sana malatya yazık
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Biz Akp’yi cezalandırsaydık, CHP’de bizi cezalandırdı bu risk aşınmaya değmez. Onlar zaten mesajı aldı.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Turan (1 ay önce)
    Veli agbaba gibi bir vekili harcayan malatyaya yaziklar olsun!!!!her sey müstahak size
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Murat Malatya (1 ay önce)
    Akıl tutulması yaşıyoruz. Bir çok il olanlar karşısında tepki verip yönetimi değiştirdi. Ama bizim dar sığ düşünen kesim yine yalakalık yaptı. Tayyip Erdoğan bile fark etmiş. Sandıkta umulan olmadı diye hala bunlar böbürleniyor.oy oranınız düştü.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Köylüm (1 ay önce)
    Türkiye kazandı Malatya kaybetti..Tek kelime yazmaya değmez, değmeyecek.Sizler alışmışsınız böyle yönetilmeye devam edin..Malatya için tek kelime etmeyeceğim bundan sonra, dilime, özüme, sözüme yazık..
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyali (1 ay önce)
    Seçimden sonra kimse ev kiraları nie uçtu Malatya nie sahipsiz ekonomi nie berbat durumda alım gücü nie yok çocuğum ıssız belediye almadı Malatya unutuldu diye ağlamasın bu şehirde rantı için şehre ihanet ettiler haydi çocuğunu mu sokarsın artık belediyeye bu kadar sahipsiz ve bilinçsiz şehir yok
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (1 ay önce)
    Allah hayırlı etsin,Sami er İlhan geçit ve bayram taşkın biz sizi sadece belediye başkanı olarak seçmedik inşallah il teşkilatına el atıp kökten değiştiresiniz diye seçtik bunu bi kenara yazın aklınızda tutun…
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Sen ve senin gibiler yüzünden bu şehir 1 gram ilerlemiyor
    %73
    %27
    Yanıtla
  • İl yönetimi yani il başkanı, milletvekilleri ve teşkilat tamamen değişmeli.Ya istifa etmeliler yada görevden alınacaklar.Adı sanı duyulmamış insanları vekil olarak gönderdiler,Giden belediye başkanı zaten bir hüsrandı.Her konuda sınıfta kalmıştı.Yukarıdaki yazdıklarınızı katılmamak elde değil.Bir fırsat doğmuş Malatya ya seçilen insanlara bakın.Avukat ve Doktor.Bu ülkede şehir planlayıcısı,Mimar ve belediyeciliği iyi yapabilecek biri yok mu. Olan yine Malatya ya oldu.Başarılı olduk sanmayın.% 76 lardan 49 lar ile seçim aldınız.Adıyaman ı örnek alamadık.Bakın sonra nasıl hizmet gelecekti.Daha evleri alamadık.Sonumuz hayrola....
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Neyin kafasını yaşıyorsun değişim olurmu hiç il yönetimi ve ihsan koca gibi malatyaya faydası olmayanların yerlerini sağlamlaştırdınız sandığa gitmemek en doğrusu olurdu yönetim adıyamanı örnek gösterip genel merkeze hava atacak
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Davut (1 ay önce)
    Türkiye'de Akp kaybetti. Malatya da kazandı ama halk kaybetti....
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Emre (1 ay önce)
    Türkiye değişim olsun dedi, Türkiye iktidara ders verelim dedi ama Malatya aynı tas aynı hamam. Adıyaman bile değişim dedi, Chp dedi. Sivas değişim dedi Bbp verdi. Yazık. Çok yazık.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Davul zurnayi da alsaydiniz yakışan o nede olsa markasiniz Malatya
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Umarım (1 ay önce)
    Sami Bey hayırlı uğurlu olsun. Umarım sizden öncekilerin yaptığının yüzde 1 ini bile yapmazsınız adaletsizlik adına. Çünkü ülkede 20 yıldır açıkara en geriye giden il Malatya oldu. Sadece depremde değil biz zaten göçtüydük.Adam kayırma, rüşvet, adaletsizlik olmadan hızlı bir şekilde ilerleriz inşallah. Sizden öncekiler ne yaptıysa siz tam tersini yapın lütfen. Kazandığınıza bakmayın insanların fazla umudu yok artık hükümetten. Deprem olduğuna bile inandıramadık. Çünkü milletvekillerimize göre (Veli Bey hariç) deprem olmamış bizde. İşinizin kolay olmadığını biliyoruz. Allah sizin ve hepimizin yardımcısı olsun
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Sözün bittiği yer deprem olduguna inandiramadik.
    %82
    %18
    Yanıtla