SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de 3 İlçe Başkanı Görevden Alındı, Yerlerine Atama Yapıldı

AKP'de 3 İlçe Başkanı Görevden Alındı, Yerlerine Atama Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP tarafından Malatya’da 3 ilçe başkanı görevden alınarak yerlerine yeni atamalar gerçekleştirildi.

AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören’in verdiği bilgiye göre; AKP Arguvan İlçe Başkanlığına Yılmaz Korkmaz, AKP Doğanyol İlçe Başkanlığına Suhat Öz ve AKP Arapgir İlçe Başkanlığına Ali Fikri Konukcu atandı.

Gören, Arguvan’da görevden alınan Gazi Uşen’e, Doğanyol’da görevden alınan Nasip Öz’e ve Arapgir’de görevden alınan Kamil İnbaşı’ya bugüne kadar göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AKP’nin genel kurul sürecinde başka ilçelerde de isim değişikliklerine gideceği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Maleseff (1 hafta önce)
    Daha dikiş tutmaz gayrı
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Zafer (1 hafta önce)
    Sn.Başkan,Allah rızası için net bir bilgi verin.Sivas Caddesindeki itfaiyeden Dede Korkut'a kadar çok modern bir Malatya olacağını söylüyorsunuz da, İnönü ve Atatürk caddeleri genişleyecek mi, bu caddelerdeki sağlam binalar da yıkılacak mı, yıkılırsa hak sahiplerinin durumu nasıl olacak? Niye bu konuları açıklığa kavuşturmuyorsunuz? Bizi belirsizlikten çatlatmaya mı niyetiniz var? Niye taksit taksit konuşuyorsunuz? Eski halin yeri kaça kamulaştırıldı? Devlet sırrı mı ki vatandaştan saklıyorsunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 hafta önce)
    burası çok iyi fiyata satılmıştı , şimdi kamulaştırılmış olması yüksek fiyattan alan firma mağdur olmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp (1 hafta önce)
    Çöküş yüzyılı...
    %77
    %23
    Yanıtla