SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de İlçe Belediye Başkan Adaylıkları İçin Sürpriz İsimler Var!

AKP'de İlçe Belediye Başkan Adaylıkları İçin Sürpriz İsimler Var!
A- A+ PAYLAŞ

AKP'de Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Sami Er olarak açıklanmasından sonra, gözler başta Battalgazi ve Yeşilyurt olmak üzere ilçelere çevrilirken, bu iki büyük ilçede sürpriz isimlerin aday gösterileceği öne sürülüyor.

Kulislerden edinilen bilgilere göre, Battalgazi'nin mevcut belediye başkanı Osman Güder ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yeniden aday gösterilmeyecekler. Sızan bilgilere göre, AKP Battalgazi'de Avukat Bayram Taşkın, Yeşilyurt ilçesinde ise bir süre önce İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden ayrılarak İstanbul Bezmi Alem Üniversitesi'ne geçen, ancak partiye aday adaylığı başvurusu olmayan Üroloji Uzmanı Prof.Dr. İlhan Geçit, adaylık şansı en yüksek olan isimler. Yeşilyurt için mevcut ilçe başkanı Ramazan Yaylacı ile Mustafa Katipoğlu'nun adlarının da ön planda olduğu öğrenildi.

AKP'nin Doğanyol'da mevcut başkan Hakan Bay ile devam edeceğine kesin gözüyle bakılırken, Darende'de eski belediye başkanlarından Dr. Süleyman Eser, Alican Bozkurt  ile Abdurrahman Yıldırım'ın, Akçadağ'da ise Hasan Ulutaş ve Battal Tuncal'ın, Arapgir'de Çetin Özdemir'in, Doğanşehir'de ilçe başkanı Rüstem Çatı'nın, Yazıhan'da eski milletvekili Öznur Çalık'a çok yakın bir isim olan mevcut başkan Nevzat Öztürk'ün, Kale için mevcut başkan Murat Koca'nın yanı sıra Cemal Akdemir veya Mustafa Kızıltaş, Pütürge'de mevcut belediye başkanı Mikail Sülük'ün yanı sıra Ali Tanrıverdi ve Ramazan Paşahan isimlerinin ön planda olduğu öne sürülüyor.

AKP'nin Malatya İlçe Belediye Başkan adaylarının en geç, 25 Ocak Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

250 yorum yapılmış

  • Öz Malatya lı (2 ay önce)
    Slm aleyküm bence Malatya Yeşilyurt belediye başkanı Ramazan yaylacı olmasını istiyorum nedenderseniz deprem de milletin içindeydi az çok demeden elinden geleni yardımları yapıyordu ben 15 gün çadır bulamadım orduzuda aramadıgim yer kalmadı bulamadım ona olaştım bir gün sonra beni aradılar çadırımı aldım Allah razı olsun iyilik onutulmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 ay önce)
    darende de alican bozkurt, yada abdurrahman yıldırımla seçim kazanılır. süleyman eseri bir dönem gördük,isa özkanıda 2 dönem gördük ne yapmışlar darendeye ki aday oluyorlar. hem abdurrahman hemde alican ın belediyecilik ve yöneticilik tecrübesi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsa özkan darendeye gram hizmet etmemiş bile olsa adam gibi adamdır. Boyun eğlez lafını esirgemez birilerinin adamı değil en azından Selahattin başkanla isa başkan gibi dik duruşlu naşkanlar zor gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biriste (3 ay önce)
    Ramazan Yaylacı halkın dilinden anlayan,hizmet yapabilecek,halkın dilinden anlayan bir adaydır bence.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu (2 ay önce)Biriste isimli kullanıcı yorumuna
    ramazan yaylacıymış daha dün geldi 300 bin nüfuslu ilçeyi teslim edek hee
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Güzel memleketim ilkokul mezunu çağa çoluğun umuduna kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 ay önce)
    238 tane yorum yapılmış. Arkadaşlar bu kadar tartışmanın yazıp çizmenin anlamı yok. ÖZNUR ÇALIK denen şahıs malatyada olduğu sürece siyaset dürüst ve hakkıyla yerine gelemeyecektir. Eline almış milletvekillerini il başkanını öznur söylüyor bunlar uyguluyor. O yüzden çok kafa yormayın. Bu kadar tepkiliyseniz gidin oyunuzu başka partiye verin. İbrahim gezere verin ayetullah geçene verin. Ama yok siz akıllanırmısınız hiç. Yine Ak oarti yine ak parti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Ramazan yaylacı hepsi için çok büyük kayıp olur halkın dilinden anlıyan en olması gerekn aday yazık etmesinler kendi çıkarlarını düşünmesinler
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Gardaş Yeşilyurt için en doğru aday M. Emin yalçınkaya dürüst adam güleryüzlü senelerdir ak partinin hizmetinde.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Ramazan Yaylacı kim allah aşkına başarıları ne kabiliyetleri ne kim tanır 6 ay önce şansa ilçe başkanı olmuş heryerde kendisi adına yorum yaptırarak bi yerlere geleceğini sanıyor. Allah yardım etsin:)
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Senin adayını da gördük daha konuşmayı bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 ay önce)
    "Yok şu emek verdi yok şu çok çalıştı, onun hakkıydı , bunun hakkıydı, aday gösterilmedi" diye yapılan yorumları hayretle okuyorum.Duyan da sırtlarında çuval taşıdıklarını sanır. Kimseye haybeden makam dağıtılamaz. Emek versin vermesin kim daha liyakatliyse o aday gösterilsin. Bu konuda karar verme pozisyonunda olan yöneticiler ,lütfen doğru ve isabetli karar veriniz, yoksa vebali çok ağır olur. Sıradan bir seçmen olarak oyum liderlikten, liyakatten ve vizyonerlikten yana olacak.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Herkes koyun gibi kardeşim çoban ne sürerse oraya gidiyor.malatyada Malatyalı oyu yok Adıyaman ve Baskil oyları etkisi daha büyük yazık çok yazık güzelim malatyam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (3 ay önce)
    Hayret ! Süpürgeyi aday koysa akp'nin kazanacağı bir şehir için ve ayakkabıyı aday gösterse kazanacağı ilçeleri için aşağıda yorum yapan akp'li kardeşler aralarında tartışıyor. Kardeşim size adayın ne önemi var önünüze ne koyarlarsa oy veriyorsunuz zaten istisnasız. Eeeee nu gereksiz tartışma neden ve niye ?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mert4444 (3 ay önce)
    Selahattin Başkan kendisine çok guvenseydi bağımsız aday olurdu
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    İlhan geçit, eski ssk hastanesinde başhekim olabilmek için diğer aday Nail Derelioğlunu dövdüren biri! Şuan hastanede 10 kişiye yakın soyadı GEÇİT olan personel var, birçok Adıyamanlıyı Malatya’da hastanelere yerleştirdi. (Adıyaman halkına sözüm yok) . İkinci bir husus hemen deprem sonrası burdan istifa edip Bezmi alem vakıf hastanesine geçti. Depremden dolayı Malatya’dan kaçan birinin Malatya’ya ne kadar faydası olur! Kamuoyunun takdirine sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (3 ay önce)
    Bayram Taşkın kim bu ,nereden çıktı,şaka gibi.Osman güder gördüğüm kadarıyla çalıştı, insanlarla diyaloğu gayet iyiydi,ismi siyasi olarak temiz ve olumsuz bir olayda anılmadı.Değişecekse bari mevcut başkandan daha iyi birisi olsun,yada deprem sorununa çözüm bulabilecek , şehir planlaması yapabilecek birisi olsun.Hediye gibi Avukata vermişler.Malatya gerçekten sahipsiz kalmış,siyasi çekişmelerin kurbanı olmuş.Anlaşılan yıkım devam ediyor,bence bu kadar yeterli iyi bir ders vermek gerekir.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Bozo 44 (3 ay önce)
    Mehmet çınar aday gösterilmemesi yemin ederim memleket için bir nimet durumum olsa kurban kesip fakire fukaraya dağıtmak isterim bu müjdeli habere.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Tamer (3 ay önce)
    Battalgazide söylendiği gibi Bayram Taşkın aday olursa büyük tepki sandıkda ortaya çıkar. Aday adayı olmayan insanları vekil ve belediye başkanı yapmanın mantığı varmı? Ramazan Özcan 6. Sıra adayıydı gecesini gündüzüne katıp ihsan kocadan çok çalıştı. Abdurrahman BABACAN sana söylüyorum Ramazan Özcana borçlusun. Onun sayesinde vekil oldun. Battalgazi belediye başkanlığı hakkı olan Ramazan başkana verin. Çalışkan ve hizmet edecek bir iaim olduğu açık ve net. Yeşilyurtta tek bir isim var Muhammed emin yalçınkaya. Malatyayı bilen Ak partiye hizmet etmiş senelerdir.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)Tamer isimli kullanıcı yorumuna
    Tamer kardeş doğru yazmışsın iyi yazmışsın ama mevcut vekilleri memleketi önemsemiyor kendilerine yönetecek adam arıyor. Ramazan Özcan bunlara çok boyun eğecek bir isim değil bildiğim kadarıyla. Çalmaz çırpmaz bunlar gibi düzgün adamdır. Ak parti vefa nedir emek nedir bilmez. İşine gelen adamı koyar. Battalgazide oylar yeniden refah’a inşallah.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Barış (3 ay önce)
    Akpnin Yazıhan ilçe belediyesi için 10 senedir hiçbir icraatı olmayan onun bunun desteğiyle gelip koltuk makam mevki derdine düşüp şu an ki dönem için de ablasının desteğiyle aday gösterilen nevzat öztürkü istemiyoruz yazıhana genç çalışkan ve halkla iç içe olup sonuna kadar verdiği sözleri tutan İHSAN AKINI istiyoruz yazıhanın ihsan akın gibi çalışkan ve liyakatli bir yönetici ve idareciye ihtiyacı var. Bir kere de halka sormalarını üst mercilere tavsiye ederim
    %42
    %58
    Yanıtla
  • 50 kişiyle genel kurul yapan,seçimde aday adayı olup,işi garantiye almadan birlik başkanlığından istifa etmeyen bey mi...yav biraz akıllı düşünün mantıklı karar verin... Sosyal medyada hergün paylaşım yapmak çok çalışmak anlamına gelmiyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hasan Hüseyin (3 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Zoruna gittiyse adını yazda erkek ol biraz sağda solda klavye erkekliği yapma,burda mesajım sırf hakaret içeriyor diye kabul edilmiyor ama bana ulaşırsın instagramdan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan H. (3 ay önce)
    Görüyorumki bazı başkanlar değişmiş bunlar güzel gelişmeler tabiki, ama yetmez gelecek başkanlar daha ehliyetli bu şehri ayağa kaldıracak, çalışkan, dürüst, devletçi insanlardan oluşmalı. Bıktık artık ceplerini düşünen adamcılık yapan insanlardan...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nur (3 ay önce)
    Malatya için doğru kararları halkın seçimine bırakın bakın o zaman her şey nasıl güzel olacak ve mevcut başkanlar artık bize güven vermiyor değişim şart..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memati (3 ay önce)
    Selahattin başkandan bağımsız adaylık beklerken sesi sedası çıkmaz oldu. Ankara'da yeni bir makam sözü aldı belli ki! Malatya ise beş yıl boyunca Sami Er'e teslim. Şaka gibi! Kabus gibi çöktü bulutlar memleketin üzerine kalkmıyor.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • kerem yıldız (3 ay önce)Memati isimli kullanıcı yorumuna
    Selahaddin başkan gibi böylesine vizyona sahip bir insan Ankarada ne yapabilir daha büyük işlerin olduğu yere göndermek lazım
    %84
    %16
    Yanıtla
  • UMUT (3 ay önce)
    Selahattin başkan seni çok arıycaz boyun eğmiyormuşsun onu anladık
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Yazıhanlı seko (3 ay önce)
    Öncelikle anlamadığım bir şey var bu YAZIHAN’I kaderine terk eden genel merkez mi il başkanı mı ilçe başkanı mı halk istemiyor birileri zorluyor acaba kimlerin parmağı kirli oyunları var aslında belli ama yazıklar olsun her insan ölümü tadacaktır diye paylaşım yapın ölümsüz gibi yaşayın ne güzel AKP ne adalet ne hukuk ne dürüstlük 73 yaşında olan bir belediye başkanı 10 yıl içinde bir şey yapmamış sorarım şimdi ne yapacak acaba hayatın da bir esanafı ziyaret etmişmidir acaba anketleriniz hayali ürünü bunu kabullenin AKP zamanı bitiyor sizin hesabınız var Ama yaradanın hesabı daha büyük rahat olun. ÖZNÜR ÇALIK = İLÇELERDEN ELİNİ ÇEKERSEN DAHA İYİ OLUR YOKSA YAZIHAN DA NEVZAT ÖZTÜRK ÖMÜR BOYU SİZİN DESTEĞİNİZ İLE KALACAK?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Dayatma Başkan Birileri dayatıyor ve Ak Parti Rüzgarını arkalarına alıp seçiliyorlar, Ben Yazıhan' lılara soruyorum kendi isimleri ile girsinler on tane oy alsınlar Şampiyon sayarım İnanın alamazlar. Evet 10 yıldır hani siyaset olsun diye demiyorum Gerçekten Yaptıkları bir şey ortaya koysunlar Başım Üstüne deyip oy verelim. Birilerinin isteği ve dayatmasıyla Başkan seçilmez, Halk isteyecek halk seçecek ama Yazıhan' lı bu defa derslerini iyi verecek adını tarihten silecekler o çöreklenmiş yapıyı.... Ne esnaf ziyaretini adam Yazıhan' nın ve Mahallerinde dolaşmaya tenezzül etmiyor Hele Meclis toplantılarındaki Meclis üyelerini azarlamayı kimseye söz vermemeyi Herkese tepeden bakma..... BEN YAPTIM OLDU BEN BİLİRİM ABİ BENİM.... :::::))))) Hikayeleri son bulacak
    %38
    %62
    Yanıtla
  • ethem (3 ay önce)
    anlamadığım nokta şu, aday avukat oluyor, avukattan başkan olmaz, aday dr. oluyor doktordan olmaz, profesör oluyor profesörden başkan olmaz, kimden olurmuş başkan ya da tam olarak belediye başkanlığı sizin gözünüzde, nazarınızda nedir? sonuçta ufkunun açık olması, sevk ve idare becerisi olması, en önemlisi de harama tamah etmeyecek ahlaki bir altyapısının olması yeter, gelecek kişi atomu parçalamayacak, uzaya çıkmayacak, yetki alanlarındaki çöpleri toplayacak, ilaçlama yapacak, zabıta hizmeti görecek ve bunlar gibi sıradan görevler ez cümle beklentilerin yüksek tutulmasına gerek yok, hiç bir belediye başkanı evlerinizi yapamaz, şehre çağ atlatamaz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mühendis ve mimardan olur belediye başkanı.Ama Malatya’da olmasa da olur çantada keklik
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Şantiyede evet muhendis önemlidir, ancak yönetim ve organizasyon farklı bir şey, meslekler üstü,
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 30 yıldır belediyeyi mühendis mimar yönetmedi halimiz ortada.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt'un mevcut belediye başkanı inşaat mühendisi, ne yaptı, ne kattı Malatya'ya. Yeşilyurt villaları ve Topsöğüt konutlarının depremden sonraki halleri malum, değil mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu (2 ay önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    kardeş yeşilyurt belediye başkanı mehmet çınar mühendisti ne yaptı buraya mimar mühendis lazım değil yönetici lazım 100 bin maaş verir en kral mimarı çalıştırırım en güzel projeleri sunarım yani bize yönetici gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne mimardan Ne mühendisten olur hele de yeni yetmeyse ihtiyacımız olan uzman bir yöneticidir. Belediyede binlerce işçi çalışıyor belediyenin dünya kadar borcu var ilçemize yatırımlar gelecek kredisi,finansmanı ve bunların tamamını idare edecek sağlam bir idareci. herkes mantıklı düşünüp adamcılık yapmasın hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Sonra geri dönüşü olmayan hatalar olmasın niyetimiz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • YÖNETİCİ (3 ay önce)ethem isimli kullanıcı yorumuna
    Cumhurbaşkanımız bu konuda gerkeni yaptı yani alanında uzman kişileri bakan yaptı. Şimdi Malatya ilçeler için durum şunu özetliyor Sami bey alanında uzman ama ilçe belediyeleri için arkadaşlarını istiyor bu durumdada profesyonel olmadığı ortaya çıkıyor. Öne çıkan isimlerin kimler olduğunu neden aday olarak gösterilmek istendiklerini cümle alem biliyor milleti aptal zannetmeyin. mesela ilhan bey için tanısanız çok iyi insan diye yorumlar yapılıyor, tamam da belediyecilik iyi olmakla bitmiyor. Kendisi iyi bir insan olabilir ama belediyecilikte nasıl iyi olacak. sağlık sektöründe yöneticilik yapabilir mesela tecrübesi bu yönde. Aksi yazanlar sadece kendini kandırıp algı oluşturuyor başka bişey değil. memleketin hizmete ihtiyacı var adamcılığa değil.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Emrah (3 ay önce)
    Ben bir Malatya lı olarak Yazıhan ilçesinden biri olarak ilçemizde değişikler yapacağına inandığımız genç ve projeleri olan isimleri görmek istiyoruz. İHSAN AKIN adaylığını destekliyoruz biz küçükbaş hayvan yetiştiricileri olarak kendisinden ve yaptığı bu zamana kadar işlerden çok memnunduk. Onun insanlara yakınlığı ve çalışkanlığıyla da ilçemizde başkan olarak görmek istiyoruz.Bu zamana kadar oyum hep Ak partiye oldu ailemiz bizler hepimiz ama artık hele ki bu depremden sonra artık yeter adam kayırma torpil işleri yeter 72 yaşında olan bir adamı başkan olarak yine başımıza getirecekse Ak Parti bizim için oylarını kaybedecektir. Yeni genç ve dinamik insanlar gelsin.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • ersin (3 ay önce)
    şunu bunu bilmem değişim şart hizmet yapabilecek dinamik genç ve başarılı başkanlar seçilmeli her ilçeye
    %92
    %8
    Yanıtla
  • bediha (3 ay önce)
    yaklaşık 2 ay oldu bu işi yakinen takip ediyorum her gün gündem sıcak devam etmekte yalnız seçmen bu yazıhan mevcut başkandan memnun değil hizmet yok iletişim yok ve dert yanıyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ABUZER DAYI (3 ay önce)
    Hasut Malatyalılar birbirini yerken, birbirinin paçasından aşağıya çekerken biz organize olmuşuz, köşeleri tutmuşuz, aday olmuşuz, siz derdinize yanın...
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Yazıhanlı (3 ay önce)
    Yazıhan için Allah aşkına yetmedi' mi yedikleri Hangi akla hizmet tekrar aday gösterilir. eeeee tabiki birilerine yakınlığı ile bilinen zat 10 yıldır Yazıhan'a ne yapmış gören bilen var mı Bu defa görecekler günlerini Kim Kime yakın görürler.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Ee bu zatların kime yakın oldukları belli bu kadına yakın olmayan eleniyor. Malatyanın sahibi ya çok güçlü ya gün gelir devran döner elbet. Allah da hesap sorar. Ne çekti memleket bu ak partiden yazık günah. Şu adaylara bak.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • hakkı (3 ay önce)
    Arkadaşlar adamlar ADAY bile DEĞİL Yani gözleri kesmemiş ellerini taşın altına koymamış biri memleketi para için bırakıp başka hastaneye gitmiş diğeride gezmediği parti kalmamış hepsini geçtim bir tanesi bile 1 işçi çalıştırmış mı, ekonomi yönetmiş mi, bankalarla kredi vs yatırım anlaşması yapmış mı ve üstüne yıkılmış bir şehir var ortada sen bu acemilere mi teslim edecen MİLLET sandıkta hesabını sorar.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Bu millet hiçbir şey sormaz sen rahat ol.gene kazanacak akp. Adam da sorgulama kabiliyeti yokki. Baştaki diyor ne derse o.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • wenda (3 ay önce)
    demekki neymiş seçmenin bir etkisi yokmuş malatyada özrnur ablamız kimi derse o aday olacakmış ama bu işin sandık tarafı var seçmen bilinçli artık kime neden oy vereceğinin bilincinde
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Evet doğru Malatya mıza özellikle merkeze yakın ilçemiz olan Yazıhan da yın yaşı ve yaptıklarına bakmadan kararın verilmesinden belli bu deprem den sonra birşeyler değişmeli yeter artık adam gibi çalışan haklı hakkaniyetli insanlar gelsin. Genç insanlar çalışıp projesi olup değişik isimler olsun artık.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Sarsılı (3 ay önce)
    Yorumları okuyunca malatyalı hemşerilerimin okumadan bilmeden araştırmadan herzaman olduğu gibi yok elazığlı yok adıyamanlı yok şuralı yok buralı.Hepimizi Elhamdulillah müslümanız.Güneyimiz kaynıyor.İsrail bebekleri kadınları öldürüyor.Bize düşmana gerek yok biz bize yeteriz.Nasıl bir ötekileşme nasıl bir bölünme var bizlerde ki hırs bürümüş heryerimizi.Şimdi asıl meseleye gelince; İlhan GEÇİT öncelikle doktor ve prof ünvanı almış Malatyanın kanaat önderlerinden biridir.Malatyanın her karışını gezmiş tanıdık tanımadık insanların cenazelerine katılmış taziyelerine gitmiş ve Turgut Özal Tıp Merkezinde herkese kendi branşının dışındada yardım etmiş bir emekçi.Şundan emin olun ki Yeşilyurt Belediye Başkanlığı kapasitesinin çok altında bir yönetim şeklidir.Dar gelir ona.Ama onda hizmet anlayışı ve insanlara faydalı olma gayesi var.Bunu düstur etmiş.Diğer adaylara gelince herşey nasip nihayetinde demek Yeşilyurtu yönetmeyi Rabbim İlhan hocaya nasip etmiş.Böyle bakıp kırmayalım incitmeyelim birbirimizi yalan dünyada
    %54
    %46
    Yanıtla
  • MADeM (3 ay önce)
    En azinda ,yeni adaylarin üçü de daha eğitimli görünüyor....ufku genis olan insanlar
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Wenda (3 ay önce)
    Neye göre kime göre mevcut başkanları tekrar aday gösterdiniz buna bir anlam veremiyorum seçmen artık uyandı sandıklar bunun ispatı olacak
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yeter artık yeter Ak Parti yetkililerine sesleniyorum. Her ilçenin başkan adayları değişir de Yazıhan ilçenin neden eski başkan kalır. Anlamış değilim şunu çok iyi biliyorum Ak Parti oy kaybedecek.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Bahar (3 ay önce)
    Yazık bu memleketime bir o tarafa bir bu tarafa savrulup duruyor aklı başında iş yapacak insanları getirmek yerine emekli vakti geçmiş kendi vücuduna hayrı olmayan insanlara emanet ediyoruz. Ama unuttukları bir şey var artık halk bilinçli gördü denedi ve sandıkta emekli edecek. Hep birlikte kazanacağız bu sistemi değiştireceğiz.yeni yüzler genç dinamik başarılı yüzler kazanacak
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Arzin (3 ay önce)
    Siyaset siyaset olmaktan çıkmış AKP halkın güvenliği partisi değil artık öznurun partisi olmuş. Allah aşkına artık yeter dönüp dolaşıp aynı kişileri başımıza getiriyorsunuz bırakın artık
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Oktay (3 ay önce)
    Hemen hemen bütün yorumları okudum, Malatya halkı bukadar bıktırılmış yıpratılmış hiçe sayılmış, ozaman bunların hangisi aday gösterilirse göstersin büyükşehir belediyesi için çatı aday olarak ne vekilleri nede ilçelerden çıkacak adayları o koltuklarda dinlemeye mecbur olmayacak başka bir partinin adayına yüklensin, mevcut adaylar içindede bu kişi refah partisinin adayı Bilal Yıldırım gözüküyor, madem ki bu kadar ayrı gayrı var,hizipçilik kutuplaşma var,kimi Selahattin başkanı kimi Öznur hanımı istemedi al sana Sami bey dediler, emrivaki yapıldı,vekiller deseniz seçim sonrası ilk defa toplu olarak geçen hafta Malatya ya geldiler ne hikmetse, herkes işinde gücünde, Malatya kimsenin umurunda değil inanın, bir yıl olmuş daha on tane konut teslim edilmemiş, geçen ay koca bakan bey geldi Akçadağ da 9 tane köy evi teslim töreni yaptılar,bu şehirde 100 000 lerce vatandaş halen konteyner da yaşamak da,ama bunlar nereye kimin adamı başkan olsun onun derdinde, vatandaşı düşünen onunla dertlenen yok,yazık Malatya ya, gerçekten çok yazık,
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakan (3 ay önce)
    Ahlaksızca eleştiri yapan troller İlhan hoca dogma büyüme Malatyalı. Varsayalım Malatyalı değilde adiyamanli olsun düne kadar Malatya'nın kazası olan Adıyaman ne zamandan beri düşmanınız oldu. Mühim olan doğduğun yer değil insanlığındır. Depremde malatyayi terk etti diyorlar adam daha 1 ay oldu malatyadan ayrılalı. Tepeden inme diyorlar kaç defa battalgazi belediye ve milletvekilliği için aday oldu. Temayül yoklamalarında sami er gibi önde olduğu halde aday gosterilmedi. Ona rağmen akp yolunda ayrılmadı ve sürekli mücadele etti. Ayrıca Belediyecilik sadece bina yapmak değildir önemli olan her alanda hizmet veren bu ekibi idare ve kontrol edebilip bunu halkına yansitabilmektir. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım Malatya'ya faydası olur. Hakkın yolundan ayrılmaz
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatyacı (3 ay önce)
    İlhan Geçit Malatyalı arkadaşlar. Gerçekten hayretler içerisindeyim. Birilerinin trolleri çok güzel çalışıyor :)
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Onun için mi sadece Adıyaman'lı dernekler hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş. Hayret gerçektende
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Dostum öncelikle belediye yönetiminde bir kişinin memleketi veya aslen nereli olduğunun hiçbir önemi yok. Muhtemelen kimin troll ü olduğun belli. E aldığın eğitimin kaliteside yazdıklarından dolayı ortada fakat ben gene de sana ve bu yorumu görecek diğer insanlara belirtmek istiyorum. İlhan Geçit in Babası Adıyaman doğumlu ve çocuk yaşında Malatya ya gelmiştir. İlhan Geçit in doğup büyüdüğü yer Malatya dır. Fakat memleketin her kesiminden çevresi var ve gayette sevilen, sevilmeye saygı görülmeye değen birisi. Çok kişiye yardımcı oldu ve oluyorda Allah ondan razı olsun. Bence yazdığın yorumlar da ahlak sınırını aşma. İlhan Geçit gibi birisinin Malatyada bir belediye başkanı olması o şehir ve belediye için çok büyük bir şans. Olmaması ise büyük bir kayıp. Allah ondan razı olsun. Kalp ve gönüllerimiz her zaman onunla.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • kardeş ilhan geçitin kimliğiğne bak bakalım adıyaman mı yazıyo malatyamı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hanlı (3 ay önce)
    Adıyaman’ın orta halli ilçelerinden biri olan Malatya’ya merkez yönetimden atanan iki Adıyamanlı adaya başarılar dilerim. Arkadaşlar yeter, Adıyamanlılar Adıyaman’ı yönetsin. Yıllardır park, bahçe, kaldırım taşı döşemekten başka bir şey görmedik. Malatya yönetimine Malatyalı aday istiyoruz.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Trolllll
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 ay önce)
    Büyükşehir ve Merkez ilçe belediye başkan adaylarin malum vakıf şelaleci olay bu kadar basit Selahattin Gürkan i zerre sevmem ama bunlardan bin kat daha Vatan sever biri
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Furkan (3 ay önce)
    Madem malatyayı elinize aldınız parmağınızda oynatıyorsunuz 31 marttan sonra kaybettiğimiz ilçelerin hesabını da verin bakalım razaman yaylacı gibi bir aday var elinizde hakkını yiyorsunuz yazıhanın anahtarını Nevzat Öztürk'e teslim etmiş babasının çiftliği gibi kullandırtıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz sayın il yönetimi halkın ne istediği umrunuzda değil mi hiç mi sahaya inip anket çalışması yapmıyorsunuz yapıyorsanız niye uymuyorsunuz bu halk size gerekli cevabı seçim günü verecektir
    %43
    %57
    Yanıtla
  • ramazan yaylacı kimdir ne iş yapar belediyecilik ile bildiği tek şey torpilli adam sokmaktan başka ne bildiği vardır. Ramazan Yaylacı 20 -25 sene önce kuyumcu çalışanı iken hizmet etmek istiyorsa adıyaman orada gitsin memleketinde muhtarlık yapsın bıktık bu adıyamanlılardan
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ünsal ın babası (3 ay önce)ünsal isimli kullanıcı yorumuna
    Yalan yanlış suçlamalarını bi kenara bırakta yorum yap ramazan başkanı ben tanırım o beni tanımasa da onun kadar çabalayan onun kadar girilmedik mahalle köy bırakmayan adam mı var emeği gözünüzü kör eder adıyamanlı da değil ayrıca uydurma haberlerinizi gidin başka yerde yazın troller sizi
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Doğru herkes biryerde çalışıyor çalışmak zorunda senin gibilerine yazıklar olsun hemşerim Ramazan yaylacı deprem de millete yaptığı hizmetler biz gürdük Allah görüyoruz senin gibileri gürmesede olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (3 ay önce)
    Mehmet ÇINAR sürekli AKP nin reklamını yanaşmasını yapıyor ama gel görki asıl Mehmet ÇINARI Milletvekilleri engeller göstermez zaten öyle bi hatada yapmazlar. Yeşilyurt bu defa onu Memleketi Adıyamana gönderecek artık burda muhtar bile olamaz.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Adam Multi milyoner oldu batık şirketi çok zenginleşti memleket in adı geçen zenginlerden oldu eşini torpille memur yaptı daha ne olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Velioğlu (3 ay önce)
    İhsan Başkan yoksa size oy da yok eyyamcılar yetmedimi yazıhanı bataklığa çevirdiniz aile şirketi kurdunuz Yazıhana tek bir aileye çalışıyor koca Yazıhana hizmet yok halk ortada 31 Mart'ta görürşürüz.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • sizinle aynı fikirdeyim iş yapana neden iş vermezler aklım almıyor artık emeklisi gelmiş mevcut başkanın bence emekli etme vakti geldi.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • veli (3 ay önce)
    ne kadar boş yorum yapılmış. bir baytardan başkan oluyorda neden bir doktordan olmasın, yada bir mühendis (Çınar) ne yaptı. Zeki insanların ufku geniştir. Sami , Bayram ve İlhan on numara olurlar. Sami olunca, Malatya da yeni bir çağ açılacak. Göreceksiniz.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Azcık objektip olup yorum yap belediyeciliği ne bilsin bu adam nerden bilsin yeşilyurtun köylerini mahallelerini doktordan niye olmasınmış bişeyi 2 kere düşünün öyle yorum yapın adam aday adayı bile olmadan temayülde ismi olmadan anketlerde olmadan baştan indirildi birden. bu halkın söylediklerinin anketlerin hiç mi önemi yok Yazık çok yazık
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Paşa44 (3 ay önce)
    Bu Adıyaman sevdası nereden geliyor anlamadım gitti. Milletvekilleri, Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, kurum ve okul müdürleri ya Adıyamanlı ya Bingöllü ya da Elazığlı. Hatta kendi memleketinde seçilemeyip Malatya'dan seçilenler var. Malatyalıları ırkçılıkla suçlayanlar, önce Malatya'da memleketçilik yapmayı bıraksınlar. Kendi adamlarını kollamayı bıraksınlar. Buyurun hodri meydan saydığım illerin, ilçelerin birinde bir Malatyalıyı aday gösterinde görelim samimiyetinizi. Bırakın Başkanı muhtar bile seçtirmezler.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Başkan (3 ay önce)
    Yok İlhan geçit Adıyamanlı imiş bilmem ne siz istesenizde istemesenizde İlhan hoca kazanacak sizde öylece bakakalacaksınız troller sizi
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Alayını cebinden çıkarır.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Hasan (3 ay önce)
    Buradaki asıl mesele adiyaman adetleri ile hareket eden yapıların özellikle İslami derneklerden ve vakıflara iyi organize olmaları ve kendileri dışındaki kişilere yaşam hakkı tanımamalari, esas mesele bu insanların adiyaman alerjisinin kaynagi esasinda bu, yoksa kime be kimin memleketinde,
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Bora22 (3 ay önce)
    Abdurrahman BABACAN sözünde durmayan sürekli Ramazan ÖZCAN'ı desteklediğini söylüyordu. Adam kendi aşiretinde Mansurlu Bayram TAŞKIN'ı destekledi. Abdurrahman BABACAN bugün milletvekili olduysa Ramazan ÖZCAN'ın Genel seçimlerde yaptığı çalışmalarla oldu. İnsanda biraz vefa olur. Abdurrahman BABACAN'da ne gezer. Demek ki doğru "VEFA" sadece İstanbul'da semtin adı. Yazık sana Abdurrahman BABACAN yazık...
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Mustafa44 (3 ay önce)
    Adıyaman li çok başkanımız oldu değerli hazirun .Bence birazda baskilli başkanlarimız olsun.Şu memlekette Birtane malatyali başkan adayı yokmu arkadaş!!! ne kadar adiyamanli basklilli varsa dolduş belediyeye
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Kadrolu Memur (3 ay önce)
    Gri pasaport.yapay zeka dan destek alınarak arsa satişi.topsoğut konakları.sahte ödul .kadyoru da kaptin .rahat uyuyunuz .artık devlet maaşınız da var
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Murat (3 ay önce)
    Maalesef milletvekilleri vekilliğini yaptıkları millete hizmet edecek ehil kişileri değil kendi sözlerinden çıkmayacak yönetecek değil yönetecekleri kişileri aday gösteriyor yani kendileri hiçbir şey yapmadıkları gibi yapacak kimse de istemiyorlar yazık bu memlekete 4 yıl algıdan başka hizmet görmeyen Malatya bir 4 yılda daha iş bilmezlerin eline kalacak bir tane projesi olan yok
    %78
    %22
    Yanıtla
  • mesela sence kim yapabilir. Lütfen sen isim ver
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Murat (3 ay önce)
    Hiç kimse üzülmesin genel merkez kendi istediğini getirir yıllarca ne görev yaparsan yap bir çırpıda atar seni bizlerde yıllardan beri gider oyumuzu veririz çünkü Malatya garanti
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 ay önce)
    adam adıyamanlıymış olmazmış başka adam mı kalmamış buldukları kulpa bak sanki İsrail ajanı ya bu işin memleketi olmaz bize yakışmaz adamı donanımı ile becerisi ile eleştir tamam anlarım memleket ne alaka bu ilin valisi müdürlerinin hepsi Malatyalı mı ufkunuz geniş olsun 50 yıl önceki kafayı bırakın
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    AKP merkez ilçelerde gösterdikleri adaylar tabana hitap ediyor Bayram Taşkın ve İlhan Geçit ikiside çok değerli ve halkın içinden olan insanlar başarılar diliyorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyanınkade (3 ay önce)
    Malatya'nın aç gözlü yerel siyasetine bir temiz sayfa açılıyor sanırım. İsmi ve insanlığı ile alnında tek leke olmayan İlhan Hocamız nihayet adayımız olacak. Hakkı hakedene veren, liyakat ve bilime dayalı şekilde şehri yeniden ayağa kaldıracağından şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcısı olsun. Aşağıda çok ayıp ve haksız yorumlar var. Aktif siyasetçilerimizin hepsinin evi Ankara'da, bu suç mu. Üroloji profesörüne laf edenlere cevap bile vermemek lazım, çünki hayal bile edemeyecekleri vizyona sahiptir hocamız.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Fatih (3 ay önce)
    Bu yorumların hepsi ihsan Koca içinde yazılmıştı adam şuan milletvekili yormayın kendinizi oyumuzu vermeyiz olup biter bu haldeki Malatya ya doktor avukat yan arkadas mevcutlardan kurtulalım diyoruz önümüze koyduklarını bak bunlar olcaksa eskiler kalsın daha iyi sanki
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Derman (3 ay önce)
    Battalgaziyi 5 yıl veteriner yönetti bir Allahın kulunun sesi çıkmadı …şimdi yeşilyurtta troller dr İlhan geçit için ne işi var diyorlar …tabi tabi bizde yedik bu numaraları
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    Büyük bir deprem yaşamışız, şehrin büyük bir bölümü yıkılmış, şehrin toparlanması noktasında ve geçmişte yapılan imar ile ilgili hataların tekerrür etmemesi için sağlam bir merkez ilçe belediye başkanları ben bekliyordum. Ha özünde iyi bir insan olabilirler ismi zikredilen kişiler ama işi bilmek başka bir meziyettir. Ben kendi adıma bu ekibe böyle gelirse oy vermeyeceğim. Alternatif olarak ve tepki olarak yeniden refaha oy vereceğim. Biz bunları aday gösterdik hadi sizde tıpış tıpış gidin oy verin devri bitmeli.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hekimoğlu (3 ay önce)
    İlhan hocamız tüm Malatya'ya canla başla hizmet etmiş vatan evladıdır.iyi bir insan ve mümindir. İki cümleyi bir araya getiremeyen zengin çocukları ve az okuyanlarla bir tutmamak lazım. İyi insanın her işi iyi olur. Memleket kazanır ilk kez. Dualarımız sizinle hocam
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hocanız tüm Malatya ya hizmet ettiyse depremde neden Malatya'yı terk etti. Tüm Malatya ya hizmet ettiyse demekki tüm Malatya'nın ürolojik sorunları mı oluyor. Boş konuşmaktan başka bir şey değil sizin ki. Belediyecilik artık üroloğun ellerinde geçmiş olsun. İyi insandan belediye başkanı oluyorsa nice iyiler var. Memleketin doktora ihtiyacı olduğu deprem zamanı istifa edip gitmesinden belli iyi insan olduğu. Bu cemaat kafasından kurtulamayan ümmet iyi yöneticileri harcıyor hesabını Allâh sorar.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • İlhan hocayı tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz. Bilmeden haksızlık ediyorsunuz. İlhan hoca da Sami Er gibi sevilen, sayılan biri ve ön seçimlerde önde olan ancak haksızlığa uğrayan, malatyalının iradesinin yok sayıldığı süreçleri yaşayan insanlardan biri. İnşallah belediye başkanı olur, hak yerini bulur. Bu malatya için bir devrim; malatya siyasetini gasp eden bir avuç kendini halkın üzerinde gören insanlara karşı haklı bir zafer olur. İnşallah.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • İlhan bey için yapılan iyi yorumlara baktım da sadece iyi. Belediyecilik iyi olmakla bitmiyor. Kendisi iyi bir insan olabilir burda konu halkın iradesi hiç sayılmış belediyecilikte alakası olmayan sami beyin yakın arkadaşı olarak aday gösterilmeye çalışılıyor. Malatya lı olmaması da cabası. Dürüst olmak gerek
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Adam takriben 1 ay önce emekli oldu ve bu zaman dilimine kadar malatyadaydi. Ve siz hala gittiğini zannediyorsaniz diycek birşey yok. Neyse ilhan hoca bence nokta aday olmuştur. Saygı ve sevgiyle
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Allaha inanan, Müslüman ve Ehli kitap sahipleri için rkçılık, kavimcilik cahiliye dönemine ait bir cahilliktir. Diğer taraftan hepimiz Türkiye Cumhuriyeti yurtaşıyız. Malatya hemşerisiyiz. Herkes seçme ve seçilme hakkına sahiptir. Adıyaman karşıtlığı ile insanların yasal haklarını sorgulamak haksızlıktır, ayrımcılıktır, insanlar arasına nifak sokmaktır, kin ve nefrete teşviktir, ırkçılıktır, ahlaksızlıktır, suçtur. Hepimiz haddimizi bilmek durumundayız. Kaldıki Adıyaman düne kadar Malatya'nın ilçesiydi. Malatyalıların azımsanmayacak kısmının akrabası Adıyaman'dadır. Diğer taraftan AKP'ye Malatya'da oy verenlerin ekseriyeti de bu Adıyaman'lı dediğiniz kesimdir. İnsanlar arasına ayrımcılık koyanların ekseriyeti ise AKP'ye oy vermeyenlerdir. Vicdan.
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bu memlekette ayrımcılık yapanlar Malatya lılar değil belediyeleri dolduran komşu şehir den gelen kesimdir adamcilik yapanlar yine onlardır biz memleketi terk ettik alın tepe tepe kullanın memleketin hali ortada resmen çöp şehir oldu Malatya depremle iyice rezil halde turşusunu kurun ey Adıyamanlı sı baskilli si gözünüzü toprak doyursun
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatya, Malatyalılarındır; Malatya'da ikamet edenlerindir ve yüreğinde Malatya'yı ikame ettirenlerindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (3 ay önce)
    sizin ogretmeninizden,helvacinizdan başkan oluyor da bir profesörden mı baskan olmayacak İlhan hoca eğitiminin,bilgisinin zekâtını verse sizin adamlariniza fazla gelir
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Profesörden başkan olurda adıyamanlı üroloji doktorundan olmaz. Zekâtı iyiliği kendine yapar insan burda yazarak kendinizi küçük düşürmeyin
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Bilgisinin zekâtını diyorum nerenizle okuyorsunuz yazıyı Adıyamanlı olunca ne oluyor İsrail ajanı mı oluyor bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsınız
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Furkan (3 ay önce)
    Yazılanları okuyorum. Ben mi Malatya da büyümedim yoksa bu yazanlar ısmarlama adaylarımız gibi şehir dışından mı yazıyorlar anlamıyorum. Arkadaşlar sigara paketini aday gösterse bu oy vermeyeceğim diyen Malatya'lıların sandıkta tıpış tıpış oy vereceğini tüm değerli vekillerimiz biliyor o sebeple boşuna tepki koyacakmış gibi mesaj yazmayın tükürdüğünüzü sandıkta yalıyorsunuz. Ayrıca emin olun Adıyamanlı diye adayların tümü boşuna serzeniş yapmayın Elazığ belediye başkanını malatyaua adaybyapsa ak parti gelir ona da oy verirsiniz. Milletvekilleri de bunu bildiği için aday belirlerken Malatyalılara uygun aday aramıyor kendi gruplarına çevrelerine uygun aday belirliyorlar. Hadi şimdi hep birlikte kızalım ama sandıkta gidip yine de oyumuzu verelim belki yıllar sonra çocuklarımız dik durmayı öğrenirler
    %85
    %15
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)Furkan isimli kullanıcı yorumuna
    güzel yorum,sigara paketine,elazığ belediye başkanına bile malatya lı oyunu verir.vekiller kendi çıkarına göre aday arayışındalar.oy zaten belli sabahın erken saatinde çadırdan çıkıp sıraya gireceğiz.oy kullanacağız ya ,oy verdiğim aday başkan olacak ya,kendimizi bir şey sanacağız.biz seçmiş olacağız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamyoncu (3 ay önce)
    Darendedeki herşeyi bilen zatın selasını vermişler...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Fatih Bey (3 ay önce)
    Yeşilyurt belediyesi için pazardan herhangi bir esnafı bile aday yapsam Mehmet Çınardan iyi yapacağını biliyoruz ancak Battalgazide Osman Güderden daha iyi birini yapmayacaksan neden değiştirdin? Parti parti gezip hiç bir dalda tutunamamış, sırf İl başkanı ve eski il başkanının arkadaşı diye aday yapmak nedir. Akp kurulduğundan beri oy veririm ama bayram taşkına oy vermem. İlk defa gidip karşı partiye oy vereceğim sayenizde
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Tarık (3 ay önce)
    Hem Bayram Taşkın hem de İlhan Geçit çok değerli isimler, Malatya ve Ak parti bu isimlerden faydalanmakta geç bile kaldı, hayırlı uğurlu olsun
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Her ikisi de sizin cemaat adamınız olunca böyle yazarsınız. Sami bey ve arkadaşları ak parti oylarını azaltacağı gibi şehre de bi faydaları olmayacak sadece çevrelerine faydaları olur. Geçmiş olsun
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Yavuz (3 ay önce)
    Ramazan YAYLACI olsa ya da Kahraman KAVUK olsa anlarım adamlar emek verdi milletin yanında olmaya çalıştılar ve aday adayı olarak hakkıyla bu yola devam ediyorlardı bu adamlarla dalga geçer gibi aday adayı olmayan birini aday göstermek asla oy kullanmayı düşünmüyorum
    %51
    %49
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    malatyamız ve ilçelerimiz için hayırlı olur inşallah ama sanmıyorum.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • ali (3 ay önce)
    Ürologları Belediye başkanı ,Belediye başkalarını ürolog yapalım.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Valla değerli arkadaşım,bu memlekette helvacıdan büyükşehir belediye başkanı olduysa Prof.Dr'dan hayli hayli olur..
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Ali Bey; o zaman herkes kabuğuna çekilsin. Eczacı olan Öznur hanımı büyükşehir belediye başkanı adayı gösterseler bugün böyle konuşmazsınız. Hukukçu dan belediye başkanı oluyorsa, helvacıdan büyükşehir belediye başkanı oluyorsa, İtfaiye memurunun İsmi belediye başkanlığına konuşuluyorsa İLHAN HOCA bu koltuğa tam isabetli isimdir. İlhan hoca oy potansiyeli olan bir isimdir. Kendisini destekliyoruz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • cemal (3 ay önce)
    deprem sonrasın da doktor olarak malatya halkına faydası olmayan bir kişi belediye başkanı olursa insanlara ne faydası olabilir ki
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Acaba canınızın derdine düşünce bıçağı altında da böyle konuşabilecek misiniz. Cehaletin parmaklara sirayetinden fazlası olamazsınız.
    %16
    %84
    Yanıtla
  • İhsan (3 ay önce)
    Reisimiz uygun gördü aday gösterdi bize laf söylemek düşmez.İşinize bakın
    %37
    %63
    Yanıtla
  • reis mi uygun gördü yoksa başkaları uygun gördü reise mi sundu :) o başkalarıda tarikat ve adıyaman lobisi olabilir.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Hani temayül hani başvuru hani anket hani gablooo :).Tepeden inme aday daha iyi aslında bize o lazım
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mehmet ali (3 ay önce)İhsan isimli kullanıcı yorumuna
    Reise bilindik kişiler knksını gösterir önerirse onlar olur tabi sami bey gelir gelmez işe el koydu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • serhatselvi (3 ay önce)İhsan isimli kullanıcı yorumuna
    hadi ordan ! çıkarın var galiba
    %74
    %26
    Yanıtla
  • görkem (3 ay önce)
    Size iş yapamayacak adam lazım isimlere bak.... ürolog nedir ya??? dalga mı geçiyorsunuz siz??? Kahraman Kavuk kaybı size büyük bir kayıp olacak adam o kadar çok koşturdu ve emek verdi ki.. siz depremde malatayı terkedip gidenleri aday yapın hemde halkın oyu olmadan... size oy yok!
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Prof.dr İlhan geçit in neyini liyakatsiz ya da deprem sonrası bırakıp gitmiş gibi lanse ediyorsunuz ?????gerek İnönü üniversitesinde gerek ise tüm Türkiye’de saygıdeğer bir akademisyen olan hocamızın sizin aday olarak layık görmek istediklerinizden ne eksiği var hatta fazlalarını konuşmaya bile gerek yok….şimdiye kadar teamül yoklamaları ile mi geldi başkan adayları da şimdi saygıdeğer bir hocamız aday olacak diye kendi kendinizi yiyorsunuz …yok Dr yok ürolog yok Adıyamanlı yok Kürt yok meşaleci yok şu bu …o zaman sizin dbahsettiğiniz adaylarında biletlerini tartışırız …boş boş konuşup laf çıkarmanın hakka girmenin lüzumu yoktur
    %39
    %61
    Yanıtla
  • ömer (3 ay önce)
    haklın oyunun, anketlerin ya da teammül ün hiç bir önemi yok, adam aday adayı bile olmadan aday oldu,,, komedi... Yeşilyurt a geçmiş olsun yazık olacak felaket isimler .........
    %75
    %25
    Yanıtla
  • resul (3 ay önce)
    Kahraman Kavuk u es geçip bir üroloğu aday gösterdiniz ya.... yazıklar olsun size oy falan yok Malatyaya geçmiş olsun
    %59
    %41
    Yanıtla
  • sezin (3 ay önce)
    AKP bu işte.... siz şeçersiniz onlar kendi bildiğini yapar. Geçmiş olsun Malatya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • mehmet aldemir (3 ay önce)
    isimler felaket...... hele bir üroloğun belediye başkanı olması.......... gururu varsa kabul etmez, geçmiş olsun malatya........
    %60
    %40
    Yanıtla
  • özlem (3 ay önce)
    Bırakın doktor doktorluğunu Avukat avukatlığınuı yapsın...... Kahraman Kavuk gerçekten büyük bir kayıp olacak çok üzücü .......İnsanların fikirleri öenmli değil ise neden aday adaylığı açıkladınız teamil yaptınız anket yaptınız???? oy vermiyorum.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • resul (3 ay önce)
    gerçekten şaka gibi!! milletin aklıyla dalga geçen bir parti oldu çıktı akp!!! asla oy yok şu işimleri gördükten sonra,,, nereden kahraman kavuk ?? adam yeşilyurt'un öz evladı depremden beri yaptıkları faydası saymakla bitmez halkın istediği sevdiği ve en öenlisi de tanıdığı bir isim,,,, depremde alatya yı terkedip giden bir doktor nasıl oalack da yeşilyurt u ayağa kaldıracak...... gerçekteç yazık ettiniz eğer doğruysa oy moy yok size !!!!!!!!!!!!!
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Beyza (3 ay önce)
    AKP ye asla oy vermem her zamanki gibi aday bile olmayan insanları getiriyorlar milletin ne düşündüğü zerre umurlarında değil
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ben veririm. Neden? Çünkü güzel adayları bulmuşlar.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Zeynep dalkıran (3 ay önce)
    Ramazan başkanımın hakkının yenilmesine çok üzüldüm adam her zaman koşturdu depremden bu yana neredeyse 1 sene oldu o adam pes etmeden herkese koşmaya çalıştı
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Yeşilyurt (3 ay önce)
    Adıyamanın güzel ilcesi Malatya miza belediye başkanımiz ve köy muhtarlarımız hayırlı olsun
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Sadece aday adayının geçmişi değil o adayının öz üvey birinci derece kardeş, ana ve babasına bakmak lazım. İçlerinde birini tanıyorum adam suç makinası öyle koşturuyor aday adayının yanında adamın suç kaydı dosyası kabarık. Evrakta sahtecilik, gasp, adam yaralama, tehdit, hakaret.... Yok yok. Siyaset böyle pis iste asıl üzüldüğüm adam ak partiden aday adayı oluyor. Yazık çok yazık. Yukarıda ismini görünce şok oldum.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kim olduğunu söyleyin böyle cümleler ile kimseye suçlamada bulunmayın yazın ismini
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kardeş bilen biliyor sen de duyarsın merak etme.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 ay önce)
    Ya İlhan hocam sen tecrübeli bir doktorsun Allah aşkına hastanelerde doktor bulunmuyor siyasette ne işin var senin hem yıllarca o okumana çalışmana emeğine yazık hem senden faydalanacak olan hastalara yazık hemde başkan olursan Battalgazi ye yazık bildiğiniz işi yapın lütfen…
    %73
    %27
    Yanıtla
  • İlhan HOCA 5 dönemdir mv. Aday adayı. Siyaset senin işin mi be adam doktorsun sen doktor yav git hastanene tedavi et milleti. Sen kim bld başkanlığı kim. Bunlar aday olacaksa millete neden başvuru yaptırıp insanlarla dalga geçiyorsunuz. Hakkımız varsa bınlarda haram zıkkım olsun.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Neden iki cümleyi bir araya getiremeyenler, insanları jet hızıyla yurt dışına gönderenler başkanlık yapıyor da hocamız mı yapmayacak. Acaba topluma siz ne kazandırdınız geçen ömrününüz boyunca. Sizinkisi lafügüzaf
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Burak (3 ay önce)
    Battalgazi’ye Ramazan Özcan Yeşilyurta Yalçınkaya gelmezse ak parti kendini imha etme derdinde demektir. Saçma sapan adaylar istemiyoruz ne ilhan geçiti ne bayram taşkını kim bunlar allahın adıyamanlıları İlhan ne yapmış bu memlekete ne hizmeti var gitsin hasta tedavi etsin bayram taşkın avukat yeter artık partinin yarısı avukat ne hukukçu aşkı bu partide. Hizmet edecek çalışkan kendini ispatlamış adaylar var verin onlara emek hırsızlığı yapmayın. Aksi takdirde adıyamanlılara verilirse oy yok.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Yalçınkayada avukat diye biliyorum
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Yalçınkaya avukat evet ama parti tutturmuş hukukçu dolduracam diye versinler o zaman partiye hizmet etmiş adama bu kadar emek hırsızlığı vefasızlık olmaz. İlhan hocaymış sırf sami ere yakın diye aday gösteriliyor. 15 sene aday adayı olarak gezdi sonunda muradına erdi. Bu hak mıdır?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Verirsin verirsin (3 ay önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Reis aday gösterdiği an nereli olduğu önemli değil. Uzaylı da olsa verirsiniz. Yıllardır Malatya'da aynı terane. Sokağa çıkın herkes şikayetçi. 10 yıl önce de aynıydı. Bir toplumda bu kadar şikayet edilen bir parti nasıl bu kadar oy alıyor. Ya ikiyüzlülük ya da gayriresmi işler dönüyor. Etrafımdaki her 100 kişiden 95 i hep şikayet ediyor vermedim diyor vermeyeceğim diyor. Eeee nasıl oluyorda bu kadar oy alabiliyor. Seçim sonucu zaten belli aday önemli değil.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Be adam bayram malatyalı muhammet adıyamanlı bir Muhammete bayram gibi avukat iki
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Süleyman (3 ay önce)
    Geçmiş olsun Malatya. Neyseki sami abinin arkadaşı ürolog ilhan abinin adaylığı söz konusu. İyileştirirler Malatya yı. Babacan abi, inanç abla ele ele verdiler sami abi ve kankasını aday yaptılar. Hepsini bi kenara bırakıyorum Allâh a hesabını verir tüm yönetici vekil
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    En doğru aday Ramazan yaylacı
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (3 ay önce)
    Babacan şimdi de malatyayı dizayn ediyor öznur çalık 2 oldu. Öznur Çalık yine elini eteğini çekmedi malatyadan kurtulamadık kadından nasıl bişeysin . Bir sürü aday adayı var partiye memlekete hizmet etmiş isim var ve sen gidip olup olmadık isimleri belediye başkanı milletvekili yapmaktasın. Allah sana sorar hesabını da bu millet yine gider oy verir. Ahh koyun millet ah. Allah ıslah etsin ak partiye oy verirsem sabaha çıkmıyayım.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Selin (3 ay önce)
    Ben bir Malatya'lı üniversite öğrencisi olarak bugün gündem yaratan bu duruma yorumsuz kalmak istemedim açıkçası nutkum tutuldu neden Malatya'yı yönetebilecek o kadar vasıflı ,nitelikli kişiler varken hiç tanımadığımız bir kişi başa getirilmeye çalışılır??? Anlamış değilim yada biri çıkıp bu durumu açıklasın bizde anlayalım bu pozitif ayrımcılıktan başka hiç bir şey olmasa gerek başka hiç bir açıklaması yok !!!
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Bir Prof. seni kesmiyor mu? İlla Ordinaryüs Prof.Doçent Doktor mu olmalı.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Dursun (3 ay önce)
    Babacan Malatya Ak parti içindeki teşkilatı dağıtıyor 25 yıldır al gülüm ver gülüm yapanlardan rahatsız olmayanlar şimdi çıkmış Toki İl Özel idaresi deneyimi olan adayı beğenmiyorlar kaliteli adam zaten aday adayı olmaz rant peşinde koşanlar aday adayı olur (genel aday adayları o yönde zaten gösterilmeyeceklerini bile bile aday oluyorlar neden reklam yapıp iş almak)
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ayhan (3 ay önce)
    aday adayı neden oldular, temayülü neden yaptılar, anketi neden yaptılar. Bu adaylar neden bu kadar çalıştı. birinin adamı olmadıkları için mi çizildiler. Tepeden isimler kimlerin adamı hangi tarikata mensublar, bu kadar da açıktan taraf tutulmaz. bir tarafta kaç yıldır malatyalı istiyoruz diyen halk diğer tarafta siz kimsiniz biz ne dersek o diyen bir anlayış yazık memleketimize
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fahri (3 ay önce)
    Aslında adaylar zaten şehir dışında yaşayanlar olduğu için ,ailesini hiç getirmesin online olarak yönetsin toplantıları da öyle yapar teknoloji gelişti artık
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ertan (3 ay önce)
    Eğer bu isimler doğru ise Malatya milletvekilleri ve parti yönetimi ak partiyi bitirmeye çalışıyor demektir. Neresinden bakarsanız bakın (mesleki tecrübe,yaşadığı şehir, vatandaşın iradesi, anketler, vs.) yanlış isimler telafuz ediliyor. Yeşilyurt için Kahraman Bey her bakımdan güçlü aday görünüyor.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • ysr (3 ay önce)
    Kahraman kavuku aday olarak görmek isteriz yeşilyurta faydası olacak bir kişidir.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)ysr isimli kullanıcı yorumuna
    Battalgazi nin adayı Battalgazinin öz evladı Murat GÖRGEÇ olsun ailecek başta Eski baro başkanı babası Mehmet GÖRGEÇ olmak üzere yıllardır AKP ye Malatyaya hizmet etmekteler bugüne kadar hiç olumsuz bir durumları olmadı herkesçe sevilen sayılan bir aileler umarım aday belirlenirken daha dikkatli davranılır ve hakeden Murat GÖRGEÇ bunun karşılığını alır…
    %8
    %92
    Yanıtla
  • ABUZER (3 ay önce)
    İlhan Hocamızı Adıyamana aday bekliyorduk nasip malatya olmuş çok sevindik. Şaşırdık ama çok da değil ne yalan söyleyelim.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Çırmıktı (3 ay önce)
    Sami erin sırf yakın arkadaşı diye Yeşilyurta aday gösterilmesi kadar saçma birşey yok akparti gerçekden saçmalığın zirvesinde Yeşilyurtun içindeki insan birçok projeleriyle gündemde ve Yeşilyurt için gerçekten yıllardır çaba sarf eden bir insan dururken sırf arkadaşı diye ve belediyeyi bırakın herhangi birşeyi yönetmekle işi olmayan bir insanı aday göstermek saçmalık yine yaptınız yapacağınızı yeşilyurdun kendi adamını bırakıp doldurun adıyamanlıları muraadınıza erersiniz
    %62
    %38
    Yanıtla
  • has yeşilyurtlu (3 ay önce)
    Bugüne kadar aday adayı olarak gösterilmiş bütün Malatyalı Hemşerilerimiz ne olacak yazık değilmi ki insanların aklı ile dalga geçiyorsunuz son dakika ismini bırakın Malatyalı bile olmayan birini çıkartıp adayımız sürpriz isim bu diyorsunuz biz Malatyalılar olarak bunu kabul etmiyoruz istemiyoruz Dr olarak Malatya'da görev ve hizmette bulunmamış birini Belediye Başkanı olarak hiç görmek istemiyoruz!!!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • has yeşilyurtlu (3 ay önce)
    Sözün bittiği yer gerçekten daha aday adayı olarak bile gösterilmemiş olan ve kaldı ki Malatyalı bile olmayan Sayın İlhan Geçit ismini bile duymadığımız kişiyi neye göre oylayacağız acaba ???Bu kadar olmaz!!!Biz Malatyalılar olarak halka dokunan yanında olan sesimizi duyurmaya çalışan tanıdığımız bildiğimiz yüzleri görmek istiyoruz Haydi Malatya sesini duyurma zamanı sessiz kalma zaman sesimizi arşa yükseltme vakti Bizler bununda üstesinden geleceğiz depremden sonra bir Malatyalının yanında olmayan birini belediye başkanı olarak istemiyoruz NET!!!
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Eda (3 ay önce)
    Çok büyük haksızlık yapıldı 3-4 ay boyunca esnaf esnaf gezen gitmediği yer kalmayan başta Kahraman Kavuk olmak üzere diğer adaylar görmezden gelinip koltuğunda oturan birini aday olarak göstermeleri çok büyük bir yanlış!!!!
    %47
    %53
    Yanıtla
  • barancan (3 ay önce)
    Boşuna Allah'ın verdiği nefsi boşuna tüketmeyin. Gelen gidenin aynısı ya da daha kötüsü olacak. Boşuna birbirinizi kırmayın üzmeyin . Sadece ailenize, sevdiklerinize odaklanın. Eğer beni ve Malatyalıları utandıracak çalışmalar yapan da olursa çiçeğimizi çikolatamızı alır helallik almasını da biliriz. Ama imkansız.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Barguzulu (3 ay önce)
    İsim parti önemli değil kim gelirse gelsin yeter ki işini düzgün adaletli ve zamanında yapsın. Malatyamızı bekleyen bir sürü iş var .
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ahmet (3 ay önce)
    arkadaşlar bilenler cevaplarsa çok memnun olurum depremden sonra yeni yapılan imar planı açıklandı mı bostanbaşında 14 katlı binanın yerine yine 14 katlı bina yapılabılir mi .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mustafa (3 ay önce)
    Darende ye de yazık ettiler, akp il ve ilçe teşkilatlarının kapatsın malatya milletvekilleri yada başka şehirlerden milletvekili seçilmiş malatyalılar ili ve ilçeleri yönetsinler, akp teşkilatları ve milletvekilleri reisi de yanlış yönlendiriyorlar. Darende de Alican bozkurtu kim tanır kaç kişi tanır, kendi Darende nin hangi sorunuyla hemhal olmuştur. Daire başkanlığı döneminde hangi mahallede emeği ve eseri vardır. Gitsin imamalığını yapsın
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ülkü (3 ay önce)
    Oylar yeniden refaha olacak.Aday ismi çokta önemli değil.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Çalısmayacaklar,akp den rahatsız muhafazakar kesmin oylarını zaten alacaklar milletvekiliginde calişmadiklari gibj şimdide calismayackalr
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ahmet ak (3 ay önce)
    Malatya Yeşilyurt belediye başkanı Ramazan yaylacı olmasını istiyorum
    %26
    %74
    Yanıtla
  • ckrcn (3 ay önce)
    Görünen o ki Abdurrahman BABACAN şehrini seven, donanımlı bir insan. Bırakın Malatyaya güzel kadrolar transfer etsin. İnanın şehrimizin menfaatine
    %60
    %40
    Yanıtla
  • YEŞİLYURT SEVDALISI (3 ay önce)ckrcn isimli kullanıcı yorumuna
    Görünen o ki cemaat tayfası şehri ve ak parti oylarını bitirmekte kararlı. Bu işler hele ki belediyecilik ürologlarla avukatlarla olmaz. Aday adayı dahi olmayan şehrimizle alakalrı olmayan işi bilmeyen adamcılıkta gelinen son nokta. Belliydi zaten milletvekili adaylarından, malatya adıyamana ve cemaate teslim edilmiştir.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Malatyamızı tüm dünyaya rezil eden,Yolsuzlukların arkası gelmeyen,depremi fırsat bilip beton m3 iki katına çıkaran Yeşilyurt Bld başkan kesinlikle gitmelidir.Yaptığı binalar ağır hasarlı olan ,Belediyede gölge başkanlar oluşturan, milletimiz ekonomik sorunlar,depremle uğraşırken RANT için Karakaya Barajı sahil projesine yüzlerce trilyon harcayan ,milletin yanında hiçbir zaman durmayan,Belediyeye vasıfsız yandaşlarını dolduran Battalgazi Bld Başkanında kesinlikle gitmelidir.Aday olacak başkan Malatyalı,çalışkan,dürüst,ufku geniş olmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selçuk (3 ay önce)
    İlhan Hoca uzun yıllardır Malatya'ya hizmet ediyor. Mütevazı, yardımseverliği ile göz dolduran, helali haramı bilen, ahlaklı bir insan. Büyükşehir ile uyumlu çalışabilecek biri. Mevla hakkında hayırlı olanı versin. Ama 5 yılda adamakıllı bir kadro bile oluşturamayan, belediye iş makinelerini Yıldıztepe'deki villasında, park ve bahçelerde çalışan işçileri tarlasında çalıştırmaktan çekinmeyen Battalgazidekizevstın da değişmesi çok yerinde olur.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • yeşilyurt sevdalısı (3 ay önce)Selçuk isimli kullanıcı yorumuna
    Yazdıklarınızla kendinizi rezil etmeyin bari: Yıllardır adıyamana hizmet ediyor desenize hastanede kapısının önünde kuyrukta bekleyen adıyamanlı göremezsiniz malatyalılar bekler ama belediyede ürolog olarak nasıl bir bilgi paylaşımı yapacak. uzun lafın kısası mevcut belediye başkanları değişmeliydi ama yeni isimler tam bir facia . gelen gideni aratacak belli.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Doğru İstanbuldan deprem le ilgili paylaşım yaparak hizmet etmiştir doktor olarak iyidir yardım severdir zaten bu adam doktor insanlara yardım etmek görevi bunu şahsi olarak yapıyor gibi göstermekten vazgeçin depremde neden milletin yanında değildi hangi esnafın kapısını çaldı
    %79
    %21
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    manipüle bir haber ,bende diyorum ki;osman güder kalır,çınar gider.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Reel (3 ay önce)
    Malatyalilar olarak sikayet edeceğiz,edebiyatini yapacağız,egomuzu tatmin edip yine gidip sikayet ettiklerimize oyumuzu vereceğiz. Bu şehirden zerre kadar umudum kalmadı, Malatyanin yerlisi olarak soğudum ve kendimi yabancı hissediyorum.Bazen bize yapilanlara az bile demekten kendimi de alamıyorum
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Haci (3 ay önce)
    Aynı partiden çıkan adaylar sürpriz olabilir ancak icraatları sürpriz olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat dağ (3 ay önce)
    Malatya Yeşilyurt belediye başkanı Ramazan yaylacı olmasını istiyorum
    %21
    %79
    Yanıtla
  • İlginç bende Ramazan yaylacıyı hiç istemiyorum.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Neden keşke sebepleriyle açıklasanız
    %25
    %75
    Yanıtla
  • murtaza (3 ay önce)
    akçadağlılar da full adıyamanlıları destekleyince sonuç böyle oluyor... :)))
    %68
    %32
    Yanıtla
  • murtaza (3 ay önce)
    yine adıyamanlıııı... doktor belediyeden ne anlarrrr......
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Halbuki Adıyamanın böyle bir belediye başkanına daha çok ihtiyacı var.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • M.Ç. (3 ay önce)
    Depremden sonra Malatya'yı terk edip giden adamı neden başımıza sunarlar?Bu şekilde istifa edip giden adamın Malatya'ya nasıl bir faydası olacak acaba?Malatya Yeşilyurt belediyesi için en uygun isim RAMAZAN YAYLACI dır.Deprem sonrası sahalarda olan tek isim budur ötesi yok.biraz halkın milletin sesine kulak verilsin artık.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Genç (3 ay önce)
    İlhan hoca bence şehre mal olmuş bir aday …sonunda hem akademik hem insani hem de liyakat yönünden şehre layık bir aday geliyor .!
    %39
    %61
    Yanıtla
  • yeşilyurt sevdalısı (3 ay önce)Genç isimli kullanıcı yorumuna
    iyice saçmaladı ilhan tayfası. yav desenize biz adıyamanlılar olarak samir erin de kankası olan malatyayı depremde terk eden (tam da ihtiyaç duyulan anda) ürolog beyi işlerimizi görsün diye yukarıdan işi bitirerek aday yaptık. yav aday adayı bile değil... ağlanacak halde malatya...
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Berk (3 ay önce)
    Birbirimizi damgalamayı bırakalım. Adıyamanlı, Kürt, Meşaleci, Baskilli iftiraları artık bıktırdı. Adamın yöneticilik kabiliyeti var mı, belediye tecrübesi var mı bunlara bakalım. Dönüp dolaşıp birbirimizi etiketleyip bölücülük yapmayalım.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (3 ay önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Özellikle rumuzumu hekimhanlı yaptım bu damgalama veya yerel milliyetcilik değil malatyayı yönetenler şehrin en tepesindeki insanlar eğitimde sağlıkta tarımda ulaştırmada hemen hemen heryerde en tepedekilerin yarısı adıyamanlı ve elazığlı kalan yarısıda ya şeyhin tarafından akçadağlı yada pütürge doğanyol kısa bir araştırma ile bunu görmeniz fazla sürmeyecektir. Eğerki bundan rahtsız değilseniz memleketinizi yani malatyayı terk edip adıyamanda yaşamanızı tavsiye ederim çünkü bu şehirin yerlisi bu durumdan çok rahatsız nice okumuş kariyer sahibi donanımlı insanlarımız Malatya dışında yaşıyor bu ürkütücü yapı sayesinde ve bu kadar önemli değerlerimiz varken biz hacı uğur gibi mehmet çınar gibi selahattin gibi adamları hak edecek ne yaptık diye düşünüyorum.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Hekimhan Malatya'ya 80 km. Bunların köyleri 10-20 km. Sen Malatyalısın, bunlar değil, öyle mi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (3 ay önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    siz işine gelince adıyaman çelikhanlı işine gelince malatya çelikhanlı olan insanlara alışmışsınız size herşey müstehak. Ben artık akçadağlı doğanyollu pütürgeliyi geçtim keşke tüm makamlar bunlar olsa onlarda hiç değilse malatyalı ama herşeyden çok malatyada ve malatyalılarda baskilli çelikhanlı bingöllü seviciliği başlamış. Zaten malatyada malatyalı kalmamış yarısı adıyaman elazığlı olmuş iş yerinde bi ortama girincede bahsettiğiniz gibi kahtalı ya malatyalı gözüyle bakan insanlar hekimhanlıya sanki sivaslı gibi bakıyor kendi memleketimde kahtalıyı benden daha çok malatyalı gibi görüyor insanlar bense sivasın dağ köylüsü
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı artık bunlardan rahatsız ve şikayetçi ise vardır bir bildiği.22 sene az mı geldi?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Şaka gibi üroloji profesörünün belediyeyle belediyecilikle ne alakası olur nerden bilcek köyleri mahalleleri yazık çok yazık ak partinin durumu vahim başa getirilmeye çalışılanlara bak üzlüyorum ben bir malatyalı olarak yıllardır ak partiye oy veren ben eğer ilhan geçit geliyo oyum yeniden refah a
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (3 ay önce)
    Çağa çolukla yol mu yürünür hahahahhaha
    %67
    %33
    Yanıtla
  • hanzala hanzala (3 ay önce)
    şu adıyamlı diyen insan malatyanın yüzde doksanı kürt seçmen zaten boş yapmayın
    %36
    %64
    Yanıtla
  • hangi partide olursa olsun malatyada, malatyalı aday olmalı, depremden sonra yeşilyurt, battalgazi nerdeydi, her yerde malatyalı başkanın olduğu başakşehir belediyesi vardı. elazığ, adıyamanda başka şehirliler bırak adayı olmayı, aday adayı dahi olamıyor.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • sende adıyamanlısın herhalde hanzala mevzu kürt seçmen türk seçmen değil adıyamanlı gitsin adıyamanı yönetsin malatyada malatyayı yönetecek çok başarılı kariyerli insanlar var bu şehir adıyamanın artıklarına kalmadı. İsterse ermeni olsun malatyalı olsun benim adayım
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Adıyamanı yönetemiyecekler,Malatyada görev yapıyor.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Sen rüya göruyon herhalde hazo hanzala.Malatyanin %90 kürt olsa hdp en az 3 vekil çikarir. Çok şükür Malatyada hdpnin oyu yok.MALATYA doğunun yikilmaz kalesi.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Ak partiyi bitirmek için yapılıyo bunlar anlamıyorum başa gelen en yakın dostunu getirmek için çabalıyo ilhan geçit i kim getirdi biraz araştırın yada siz araştırmadığınız için böyle oluyo sami bey in daha 3 gün geçmeden arkadaşlarını getirmesi ironik
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ülke topraklarının resmi rakamlara göre yüzde 16 sı yabancılara satılmış, memleketteki yabancı uyruklu nüfusun yüzde 15 ini geçmiş TÜİK doğum oranına göre 5.1 bizim vatandaşın ki. 1.2 (üstelik yüzde 70 i 30 yaş altı erkek ve sabıkalı ciddi bir kısmı) , polis kayıtlarına göre suç oranı yüzde 6.050 (60 kat) artmış, dün açıklandı resmi olarak son beş yıldaki enflasyonumuz yüzde 818 olmuş, çalışanların yüzde 70 inden fazlası asgari ücretle çalışıyor (2000 lerin başında yüzde 25 bile değildi bu rakam), halkın adalete, eğitime ve hiçbir kuruma güveni kalmamış ve bunlara rağmen hala Akp ülkede açıkara birinci oluyorsa rahat olun yine olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Su Sakası (3 ay önce)Neeyy isimli kullanıcı yorumuna
    Ne kadar toprak satıldığını tapu kayıtlarında görmek mümkün. Veli Ağbaba bir önerge ile bu konuyu açıklığa kavuşturabilir. Ancak kaynak sularının çoğu yabancı sermaye ile işbirliği yapanlara satılmış. Bursa Uludağ'ın eteklerinden akan sular maalesef borulara aktarılarak yok edilmiş. İnanılır gibi değil. Köylü su bulamıyor. Hayvanlarla evine uzaklardan su taşıyor. Bölge yani Yeşil Bursamız büyük bir çevre felaketiyle karşı karşıya. Hayvanlarını sulayacak su bulamıyorlar. Aynı durum Malatya'nın da başına gelecek veya gelmiş olabilir. Mesela, Yukarı Banazı Yani Horata'nın altında gürül gürül akan taşkın bir su var. (Allah rızası için adaylarımız gitsin ve baksın, yeri Horata mesire alanın bittiği noktada) Bu sel gibi akan su borularla nerelere gidiyor? köyden de kimsecikler bilmiyor. Sadece o su Malatya'ya yeter ve artar. Malatya'da hangi belediye başkan adayı ben Malatyalıya şebekeden temiz su vereceğim, kayısı gibi yeraltı sularına da sahip çıkacağım vadinde bulunursa o kazanır inşallah. Kazanmalıdır. Su meselesi ciddi bir meseledir maalesef HES adı altında akar kaynak sularımız borularla kimlere ait olduklarını bilmediğimiz tesislere götürülüyor ve oralarda pet şişelere konularak kamyonlarla büyük şehirlerimize naklediliyor ve damacanası 75 liradan satıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    İlhan geçit belediye başkanı olursa oylar yeniden refaha
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Şöyle bi sosyal medyadan araştırıp baktım hepsinin sayfalarına yaptığı şeyler ve topluma katkısı toplumu tanıması olarak Ramazan yaylacı diyorum sadece azcık baksalar bile görcekler bi tanesi üroloji doktoru diğer isim olan katipoğlunun belediyecilikle ilgili nasıl bir bilgisinin olmasını bekliyolar bilen adam gelsin artık gözünü açık azcık
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Yakınca sakini (3 ay önce)
    Yeşilyurt ilçemizi yakından tanıyan depremin ilk gününden itibaren hemşehrileriyle iç içe olan güvenilir samimi ilçe başkanımızdan daha iyi kimse yönetemez Bırakın İlhan geçit hoca doktorluk görevini devam ettirsin.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Adam sırf arkadaşı diye aday olmayan ilhan geçiti yeşilyurt belediyesine getirmeye çalışıyo
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    İlhan geçit uroloji uzmanı yeşilyurt belediyesini nası yönetsin adam malatyada bile yaşamıyo kendinize gelin
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Onur (3 ay önce)
    Mevcutta halkla ic ice olarak ve gercekten halkin halinden anlayan gerek yaptigi yardimlar olsun gerek ic ten ve samimi tavirlari olsun her anlamda varligini hissettiren bir kisi olarak RAMAZAN YAYLACI yi aday olarak gormek istiyoruz ve inaniyoruz yapacagi islerle ve gosterecegi tutumla örnek bir belediyecilik göstererek ilimizin parlayan bir yildizi olacaktir ak parti bu dönem yerel secimlerde ciddi bir oy kay bi yasamamasi adina adaylarini mevcut teskilat icerisinde ve hizmet eden isimlerden secmesi gerekiyor yesilyurt ilcemizinde temsilcisi olarak ve goreve geldiginden bu yana adin fazla soz ettiren RAMAZAN YAYLACI daha hayirli olacaktir.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Adaylardan en başarılısını ramazan yaylacı olarak görüyorum çünkü o zaten yeşilyurt ilçe başkanı tecrübeli olduğu için bu göreve en iyi aday o
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Esma (3 ay önce)
    Ramazan beyin ismini görmek çok güzel umarım o olur çünkü milletine verdiği değer göz önünde
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Battal Tuncal 'ın seçilmesi gerekli, Hasan Ulutaş akçadağ hakkında ne biliyor.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Oğuz (3 ay önce)
    Akçadağ için Hasan Ulutaş doğru bir aday olur. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile güzel hizmetler eder inşallah
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    İlhan hocanın sekteterini arıyam hele randevu vermezse demek aday o
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 ay önce)
    İlhan geçite bayram taşkına asla ve asla oy yok.parti artık şaşırmış durumda biz de şaşkınız saçmasapan isimler bizi yönetemez adıymanlılardan bıktık artık AK PARTİ BUNLAR ADAY OLURSA OY YOK.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Verirsin verirsin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mecbur verecek :)
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kenan (3 ay önce)
    Başvuru yapmayanlar aday olacak başvuru yapan arkadaşlar boşa ümitlenmesin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Adaylardan Ramazan Paşahan dikkatimi çekti, malum Canbayların kuzenleri ve Erbakan çizgisinde, Akp ye de hatrı sayılır (eleştiri) tespitleri olan biri. Ne oldu da Akp ye bu kadar yaklaştı ? Ayrıca Yeşilyurt Belediyesine Çınar ın aday gösterilmemesi yerinde olmuş. Ayrıca yine Yeşilyurt a aday olmak isteyen fetöcülerinde listeye alınmaması isabet olmuş. Gitsinler Pensilvanya ya aday olsunlar.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • YEŞİLYURTLU (3 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Fetöcü diye iftira atan fetönün ta kendisidir. Hatta tanımadan bilmeden kulaktan dolma iftira atan yalancının günahkarın tekidir. Bide müslümanım diye geçinirsin.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Evet bu durum gerçekten pütürge adına can sıkıcı maalesef. Çok yerde söylediler bu durumu.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Arapgirli (3 ay önce)
    Çetin Özdemir ile arapgir şimdiden kaybetti haluk cömertoğluna hayırlı olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 ay önce)
    gerçekten inanmak çok zor. malatya'yı bırakıp istanbul'a giden, aday adaylığı dahi bulunmayan adamları aday gösteriyorlar. reyis demişti çocuk yapın. bizede üroloji uzmanı lazım. çocuk yapmak için. kahraman kavuk sen bu partiye fazlasın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hasan (3 ay önce)
    Yesilyurta malatya li aday olsun, adiyamanli değil umarım mustafa bey aday gösterilir.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (3 ay önce)
    Battalgazi’de Ramazan Özcan’a verilmesi gerekli bence hakeden tek isim o,diğerleri kabileci b şehri düzeltin ilçeleri batırma yın
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Adnan ada (3 ay önce)
    Adıyaman’da bir tane Malatyalı aday varmı yok çünkü Adıyaman’da yapamazsınız ama Malatya yol geçen hanı Malatyalı hariç herkes söz sahibi yazık bir Malatyalının bu zihniyete oy vermesi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Abuzer (3 ay önce)
    Depremin getirdiği bunca yıkımdan sonra Yeşilyurt'a Üroloji Uzmanı bir başkan çok iyi olur. Şehrin yeniden "Ayağa Kalkması" lazım.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bundan sonra pek bir işe yaramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT m (3 ay önce)
    Yeter artık dayatma yaparak bilmediğimiz adamların karşımıza çıkarıyorsunuz. Bizi yöneteni bize sorun. Bu bayram taşkın kimdir İlhan geçit kimdir. Ne mimar ne mühendis. Lanet okuyorum artık. Bu kadar size desteği veren malatyaya bumuydu reva gördüğünüz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyam benim (3 ay önce)
    Bir dönemler Malatya da Malatyalıları Koruma Derneği kurulmuştu önce çok tepki çekmişti, sonradan bu derneğin amacının Malatya da kaybolan kültürü korumak olduğu anlaşılmıştı ama iş işten geçmişti.Şimdi gelde bu derneği arama Yeşilyurt ilçemiz için sürpriz aday olarak yine komşu ilimizden bir ismin adı geçiyor, önce yönetende yine komşu ilimizden bir isimdi.Çok merak ediyorum doğumuzda ve güneyimizdeki komşu illerimizde bir Malatyalı adayın ismi geçiyormu, geçse ne olur tahmin edebiliyormuyuz,ama Malatya yol geçen hanı sağolsun siyasilerimizin kafalarını kuma gömmeleri sonucu Malatyayı Malatyalılar yönetemiyor.Yarın bu isimlerle yine seçime girilecek Malatyalı kuzu kuzu oy verecek,işbaşına gelen başkan belediye teşkilatını mensubu olduğu ilin hemşerileriyle dolduracak,Malatya insanı boşta kalacak,kültürümüzden bi haber oldukları için Malatya Kültürü biraz daha yok olacak.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya gayet mutlu halinden. Seçimde görürüz mutlu olduğunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 ay önce)
    Öznur kim oluyorda 74 yaşındaki yazıhana tek bir hizmeti bile olmayan nevzatı getiriyor bunların aralarındaki ticaret ne Öznur malatyayı yerken yazıhanı da mı yiyyormuş
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Cumali (3 ay önce)
    Malatya deprem bölgesi olduğu için adayların hepsi teknik elemanlardan oluşuyor avukat doktor baytar gibi
    %84
    %16
    Yanıtla
  • esnaf (3 ay önce)
    malatyamızı ne zaman malatyalılar yönetecek artık anlamış değilim adıyamana bağlayın bitsin ozaman bu iş yeter yav adamlar malatyamızı düşünüp aday bile olmamışlar hele ilhan geçit depremden sonra malatyanın doktora ihtiyaç olduğu halde istanbula kaçmış ayrıca adıyamanlı kayırdığını bilmeyen yok bu nasıl iş malatya seçmenini yok saymaktır dalga geçmektir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    2024 yılında yeniden doğmuş gibi güzel haberler alıyoruz maşallah İlhan GEÇİT, Bayram TAŞKIN ve Sami ER, Malatya kazandı
    %24
    %76
    Yanıtla
  • yeşilyurt sevdalısı (3 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    2024 yılında malatya adıyamana bağlanacakmış. sayılan isimler bunu gösteriyor. tam da depremzede ile yakışır tablo. yazıklar olsun ak parti yönetimine sami erin kankası diye aday bile olmayan üroloğu aday yapmaya çalışıyorlar. sandıkta cevabını alır elbet.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyayaz (3 ay önce)
    Yazıhan da neden tek isim var. 70 yaşına yaklaşmış ve 2 dönemdir belediye başkanlığında yaptıkları ortada olan ve merkeze yakın ilçelerden olan Yazıhan in durumu ortada. Yıllardır AK Parti'ye oy veren bizler mevcut aday gösterildiği takdir de artık başka seçenekleri değerlendireceğiz. 3 dönem belediyecilik mi olur tekele indirilmiş. Adaylar arasında daha genç ve ziraat mühendisi olan Eren Topcu değerlendirilmeli. Beklentimiz artık bu yönde. Bazı köylerden istişare etme sansimiz oldu yaşlı insanlar dahi mevcut başkana oy vermeyecekler. İl yonetimi oturduğu yerden kalıplaşmış işler yapmayı bırakmalı halka kulak vermeli. İlçelerde köylerin nabzı tutulmalı ilçe merkezlerin değil. Umarım ilçe için daha dinamik bir başkan tercihi yapılır
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çok Haklısın sayın abim Bir yerlere çöreklenmiş bu yapıyı Birilerinin arkasına saklanıp kendini idareci sananlar bu seçimde boylarının ölçüsünü alacaklar. Artık yeter 10 yıldır ne yaptın yalan dolan Milletin aklıyla alay etmekten başka ne yaptınnn....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kubbedagı (3 ay önce)
    Aday olacak kişinin öncelikle kendisisinin daha sonra ailesinin örnek olması lazım. Yani bu kadar beklenip kendi ya da ailesi suç ya da suça bulaşmış, ikili ilişkilerinde sıkıntılı birinin aday gösterilmesi doğru değil. Diyeceksiniz öyle biri var mı elbette tam anlamıyla yok fakat aday adayları arsında illaki biri, birçok kriter değerlendirmesi sonucunda diğerlerinin önünde olacaktır. Bir pütürgeli olarak pütürgemize Hasan Karakaş ya da Ali Tanrıverdi isimleri yakışacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İddaa oyunundan kendini rezil eden birisi olmasın da, tercih edilecek çok isim var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal (3 ay önce)
    İlhan Hoca bir akademisyen,ne iyi bir aday olur..Malatya için bu yapılır mı,zor ama harika olur
    %46
    %54
    Yanıtla
  • yeşilyurt sevdalısı (3 ay önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    yav arkadaş akademisyen de çevre ve şehircilik üzerine mi.... adam ürolog.... geçimiş olsun malatya
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Kara (3 ay önce)
    SSK ve Bağkurlulara aldatmaca zam kök maaşlara yapıldığı için 7500 ve altından alanlar yine 10 bin alacaklar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Huzur (3 ay önce)
    Yıkıntı bir şehre mimar mühendis yerine avukat aday.Ne güzel Malatya nede güzel insanı hiç hesaba alınmıyor
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (3 ay önce)
    Deprem olmuş il perişan batalgaziyi avukat yesilyurttu doktor kurtaracak bari mimar inşaat muh şehir plan işi olaydı bunlar belediyeciliği öğrenmeleri bir yıl bu şehir bunu kaldırmaz deprem bölgesinde mevcut başkanlarla devam edilmelidir.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Başkan demek idareci organizatör demektir her belediyede o işi yapan mimar mühendis şehir planlamacısı onlarca var zaten,başkan sokağa inip kaldırım taşı döşeyip kavşak yapmayacak..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hayrullah (3 ay önce)
    Neden bir adıyamanlı gidip bir adıyamanlı geliyor? İlhan hoca ne alaka yeşilyurda? Yapmayın arkadaşlar yapmayın. Bizi koyun yerine koymayın! bakın bizi davamızdan vazgeçiremezsiniz. Zorla yeniden refaha oy verdirtmeyin bize. İlhan hoca iyi güzel ama yeşilyurda adıyamanlı birisini istemiyoruz şunu kafanıza sokun. Çınar kalaydı daha iyiydi. Kötünün kötüsünü getirmek ne alaka yahu ????
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Gerçekçi (3 ay önce)
    Böyle bir durum olursa durali başkanı bağımsızdan aday ederiz.Doğanşehirde üçüncü kendi elleriyle kaybettikleri ilçe olur. Üzerinede güzel bir basın açıklaması ile devamını otursun il başkanı düşünsün.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (3 ay önce)
    Adı gibi yaman Adıyaman. Malatyalılar şehri ne zaman yönetecek acaba. Belediyeler ağzına kadar adam dolu şimdi bunlarda aşiretlerini doldururlar. Babacan çok güzel şehri dizayn ediyor. Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi üçü de ısmarlama ve tepeden inme aday.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Yönetti işte. Selahattin Gürkan öz Malatyalı
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Neye göre adam doldu diyorsun ,elinde resmi bir belgemi var .tam aksine belediyeler buna sol belediyeleri dahil coğu eksik adamla çalisir .belediye adam nüfus oranına göre alınır ve gelir gider hesaplaması vs .bir sürü kriter vardır.öyle sokak ağzıyla konuşmayla olmuyor ,tabi hapçilar ,kabadayılar hep dolu belediyelerde ,ihtiyaç sahibi azdır oda ayrı bir konu
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Şimdiye kadar Malatyalilar yönettide ne oldu,malatya uzayami çıktı. Sizin gibi gerici kafalarla daha çok İleri gidersiniz.Adiyaman Türkiye'm bir ili degilmi.Adiyamanli olmak ne zamanda beri suç olmuş.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Deniz (3 ay önce)
    Malatya’nın yeni Öznur’u; Abdurrahman Babacan, Malataya’yı dizayn ediyor. Bi bitmediniz be…
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Deniz (3 ay önce)
    Büyükşehirden sonra; ilçelerde de tepeden inme isimler aday yapılıyor. Ak parti Malatya’yı gözden çıkarmış. Oylar Yeniden Refah’a…
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Emin misiniz (3 ay önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Yeşilyurt a Netenyahu'yu, Battalgaziye Stalin'i aday gösterseler açık ara yine kazanırlar. Malatya bu işte
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Doğru söylüYorsun bencede farketmez o yüzden çok kafaya takmayın oylar reise
    %34
    %66
    Yanıtla