SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'nin Almanya'daki Malatya Aday Adayı

0
Güncellendi - 2018-05-03 17:11:09
AKP'nin Almanya'daki Malatya Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak 27. dönem milletvekili seçimleri için adaylık başvuruları devam ederken, Almanya'dan da ilk aday adayı AKP'den Malatyalı Girişimciler Derneği Başkanı Rasim Saka oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'dan aday adaylığını açıklayan ve resmi başvurusunu yapan Saka, Almanya'dan aday adaylığını resmi olarak açıklayan ilk kişi oldu.

Malatyalılardan büyük destek

Avrupa Malatyalı Girişimciler Derneği Başkanı olan Rasim Saka, geçtiğimiz aylarda Dünya Boks Şampiyonu Manuel Charr'ın Türk vatandaşı olması için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürmüştü. Malatyalı olan Rasim Saka, Mali Müşavir ve Yeminli tercümanlık bürosu ile Almanya'da faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda da gazeteci olan ve 6 dil bilen Saka, Avrupalı Türklerin sorunlarını sık sık dile getiren ve hükümete yakınlığı ile biliniyor. Saka, yurt dışındaki işadamlarının Türkiye'ye ye kazandırılması noktasında da ciddi çalışmalar yapmıştı. Gümrük Bakanı Bülent Tüfekçi ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile görüşerek bu projelerin Türkiye'ye kazandırılması noktasında çalışma yapmıştı.

Saka yaptığı açıklamada. '' Avrupalı Türklerin sorunlarını çok iyi bilen bir kişi olarak, yurt dışındaki vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Eğer partim bana bir şans verir milletvekili adayı olursam başta ülkem ve Avrupalı Türkler için elemden gelen her türlü çalışmayı yaparak hizmet vereceğim. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde hiç usanmadan bıkmadan var gücüyle çalışacağım '' dedi.

Saka'nın aday adaylığını açıklamasının ardından, Amerika, Avrupa ve Türkiye'deki Malatya dernekleri de Saka'ya desteklerini dile getirdiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız