SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Büyükşehir Adayı O İsim Oluyor

0
Güncellendi - 2018-11-23 03:08:17
AKP'nin Büyükşehir Adayı O İsim Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Merkezi'nin birçok ilde Büyükşehir, kent ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde son aşamaya gelindiği, Malatya Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için mevcut başkan Hacı Uğur Polat'ın aday gösterilmeyeceği, aday olarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın adının ön plana çıktığı belirtiliyor.

Ahmet Çakır'ın 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olması nedeniyle istifasıyla boşalan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın atandığı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Avukat Ali Bakan, Yeminli Mali Müşavir ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şefik Şengün, Mimar Yusuf Özbek aday adayı olmuşlardı. Mevcut belediye başkanlarının adaylık için başvurma gereğinin olmadığı, doğal aday sayılacakları kararıyla birlikte, Hacı Uğur Polat ile Selahattin Gürkan'ın büyükşehir için aday adayı oldukları biliniyordu.

Adayların, Perşembe gününden itibaren netleşmeye başlayacağı, Cumartesi günü ise AKP'den resmi açıklamanın yapılacağı belirtiliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • Göksal (5 yıl önce)
    Ak parti kimi gösterirse o kabulümüzdür 1—2bütün adaylar ak partinin adayı olup sanki düşmanmış gibi göstermek çok yanlıştır. 3. Şelale melale yazan özürluler İslami faaliyetler sizi niye bu kadar rahatsız ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Haksız mıyım? (5 yıl önce)
    Eskilerden bıktık yenilere şans verilmeli.Malatyaya yeni MASKİ binası gibi bir çok hizmetleri olan YUSUF ÖZBEK bu iş için biçilmiş kaftan, ne meşaleyle ne de başka gruplarla işi olmayan Çalışkan ve dürüst biridir bence belediye başkanı mimar olmalı başkası şehirleri düzene sokamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (5 yıl önce)
    İnşallah gelir kisla caddesindeki yikilipta yerine dev yapi yapilan ucubeyi yikar
    0
    0
    Yanıtla
  • gezgin (5 yıl önce)
    kimin abisi 16 yildir oyumu verdim iyiydimde simdi fikrimi soyledim beyinsizmi oldum arti sabah kalk bir cildiyeye dahileyeye git bakalim seni kabul edeceklermi veya 182 ara deki dis icin randevu alacam sana kacgun sonraya randevu verecekler ve sabah disede git deki cok kotuyum sana ne diyecekler biliyonmu cok kotuysen özele git randevusuz almiyolar dedinizya baskan agziyla kuştutsa yaranamaz biz on alti yil destekledik ve bugun bir zelzeniste bulunduk beynsiz olduk siyaset oyle birseyki fikrini rahatsiz oldugun seyleri soyleyecenki siyasetciler kendine ceki duzen versin degilmi herkezin dusuncesine saygim sonsuz
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)
    VAH MALATYAM VAH Yorumları okuyunca hayretler içinde kalıyorum. Bu memlekete dört tane sabit semt pazarı yapamayan ,dört tane yürüyen merdivenli alt geçit yapıp çarşı trafiğini rahatlatamayan hizmet diye villa yapan veya kendine beyaz saray yapan veya çarşının ortasında merdiveni kendisine k.dükkanı yapmayı iyi beceren insanların ismi geçiyor yazıklar olsun. HEMŞEHRİM MALATYA'NIN YENİ CAMİDEN BAŞKA UMUMİ TUVALETİ VAR MI ? DAHA NE DİYEYİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Bir kavanoz var ortada. Içinde 16 yıldır aynı adamlar duruyor. Her sene satranç gibi birilerinin yeri değişiyor. Ama dön dolaş aynı yere. Algı operasyonu yapılıyor şimdi de. Selahattin gürkan aday diye. Öznur çalık kimi isterse o aday olur. Bunlar siyaseti bırakana kadar biz bu kavanozun içindekileri çekeceğiz. Ama artık bizler yemiyoruz. Kim aday olursa olsun bizim içinde davos bitmiştir. Baktık ki birileri at oynatıyor. Olan bizlere oluyor. Bld.başkanlarinin ikisi adiyamanli , bir tek gürkan malatyalı. Malatyadaki belediyeler otobüs şoförleri dahil çoğu adıyamanlı. Malatyanin yerli çocuklarını bir kenara atıp, yolda yürüyemeyen adamları işe sokmuşsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Atı alan üsküdarı geçti. Selahattin Gürkan Aday.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Sayın Malatyalılar, malatyamıza hizmet eden, vekillere boyun eğmeyen, malum gruba(şelaleciler) hiçbir şekilde taviz vermeyen, yaptıklarını yakınlarına rant kapısı açmak için yapmayıp gelecek nesillere aktarmaya çalışan, geçmişte ki değer varlıklarımızı koruyup Emir Ömer'leri, Battalgazi'leri vatandaşımız tanısın diye mücadele eden kişinin Adıdır ''SELAHATTİN GÜRKAN''.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    H.Ugur adam ın kralı. çalışkan adam gibi adam.gösterilmezse çooook yazık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok beklersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)Tekin isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın kralı ise azda Adıyaman’a hizmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (5 yıl önce)
    Bu haberlerden bu yorumlardan sonra 28 Şubat Nakaratcıları devreye girer hemen benden söylemesi. Selahattin Başkan Aman Diyim. #MBBSELAHATTİNGÜRKANOLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (5 yıl önce)
    Burada herkes Selahattin Gürkan yazdı ya. Malûm gruplar, şelaleciler Gürkan' ın ayağını kaydırmak için her türlü ayak oyununu çeker ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Sonuçta Hacı Polat başkan adayı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    gürkan olmalı bence adam çok iyi ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Balon haber bence şelaleciler alır
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    mevcutlar içinde yine en iyisi selahattin gürkan. yani kötünün iyisi ehven-i şer. en azından dürüst. gönül ister ki münir erkal gibi işi bilen bir başkan olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Objektif olun haci ugur polat da gayet caliskan bir baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir Çolak (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan Malatyanın sevilen ismi. Adı temiz kalmış bir yönetici. Gelecek adam hem Malatya'yı bilmeli, hem Belediyeciliği bilmeli. Halkın sevdiği ve güvendiği isim Selahattin Gürkan. Hükümetin bunca desteğine rağmen Malatya belediyesini batağa soktular. Malatya ehliyetsiz ve liyakatsiz adamları hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sonuna kadar Gürkan Selahattin Gürkan olursa Akp ye oy var Hacı uğur, Mehmet çınar,Ahmet Çakır olursa oy yooook Adıyamanlı istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    herkes yerinde kalır.kabul etmeyen olmaz .selahattini yapmazlar.yerinde kal deyip ileride vekil yapacağız derler. kimi gösterseler aynı oyu alır.hiç birinin şahsi oy potansiyeli akraba dışına çıkmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (5 yıl önce)
    İnşaallah Selahaddin Başkan Malatya için çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Ahmet Çakır sonrası insanların emeklerini hiçe sayan, sanki belediyeyi CHP'den devralmış gibi davranıp belediye emekçilerine itibar suikasti yapan, devlet adabından mahrum, kendi istikballeri için malum medyaya yüzlerce milyar para aktaran, milletin parasını film festivallerinde çar çur edenlere bir DUR DEME zamanı geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Duyumlarıma göre Büyükşehir Selahattin Gürkan, Battalgazi Murat Nalçacı, Yeşilyurt Mehmet Çınar. (Not : Ben bu listeye oy vermem ama liste böyle görünüyor şu an)
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhan Perçin (5 yıl önce)
    Selahattin GÜRKAN Büyük şehre Malatya'ya hayırlı olsun .Battalgazi yede Müslüm OKUŞLUK Yeşilyurt belediye sinede Şeyda Öztürk ASLAN seçilir inşallah artık kaliteli isimleri görelim yüreğimiz soğusun yeter artık söz vatandaşın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan kendini ispatlamış bu halkın sevgisini ve güvenini kazanmış birisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt44 (5 yıl önce)
    Büyükşehirde selahattin Gürkan Yeşilyurt da Cem Parlak
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (5 yıl önce)
    Keşke Ahmet Çakır olsa yeniden. Malatyada şimdiye kadar yapılmayan sanat sokağını, yaşam merkezini, nikah sarayını, müzeleri, hayvanat bahçesini ve daha nicelerini kazandırıp gitti. Tabi birilerinin işine çomak sokunca kötü oldu. Vefasız malatya. Ha buarada o begendıgınız malatyasporuda 3. Liglerden buraya kadar taşınmasında en çok emek veren yine Ahmet Çakırdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok paraya az iş hüner değil.. asıl hüner az paraya çok iştir. Kadir Topbaş 13 milyar borçla İstanbulu devr ederken, ahmet Çakır Malatyayı 2 milyar borçla devr etti. Biraz matematik biliyorsan fazla söze gerek yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Hiç hizmet etmeyen bi adaya vermem bi belediye binası yapmış bide hizmet diyorsunuz galiba çevre yolunun altını görmüyorsunuz..mimara verin mimara kim olursa olsun hangi aday olursa olsun ama mimar olsun benim oyum yok
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    selahattin başkan aday olursa sülalece oyumuz ak partiye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    Allahtan korkun hacı uğur polat hergun yeni projelerle gecesini gunduzune katti.sosyal ve kulturel cok buyuk projeler yapti.isallahh tekrar ve yeniden haci ugur polat olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih sarıtaş (5 yıl önce)
    bir MHP li olarak selahattin gürkan diyorum. Büyükşehir belediyesi belli bir dini gurubun güdümünde. Kazansın ve güzel bir temizlik yapsın. Ayrıca yolsuzluk varmı araştırsın ve halkı aydınlatsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yenici (5 yıl önce)
    Battalgaziye ne kattı ki Malatya ya ne katsın. Ona asıl mesleğine dönmek yani sınıf öğretmenliği yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Şehirli biri olarak gönlümde geçen, Büyükşehir SELAHATTİN GÜRKAN, Yeşilyurt Hulusi BOYRAZ, Battalgazi ALİ EKİNCİ beylerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • tarafsız (5 yıl önce)
    mevcut adaylar arasında sn selahatin gürkan popilizimden uzak malatya için hizmet edeceğine inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Kesinlikle yönlendirme var bu yazımı unutmayın Selahattin Gürkan belediye başkanı olamayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Malatyada bu siyasi gurup varken Gürkanın aday maday olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Malatyayı şen ortaklar yönetmeye devam edecektir ve boş konuşmaya gerek yok herkes oyunu kuzu kuzu gidip verecektir. Yolsuzluk maşası Esenliği ihalelerine sokturmayan Esenlikten pahalıya mal almayan Gürkanı Battalgaziden bile aday yaparlarsa şaşırırım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyvallah (5 yıl önce)
    Nasıl oldu bilmiyorum ama ilk defa vatandaşın istediği adayın adi geçiyor ilk defa Malatya icin umutlanıyoruz inşallah boşa çıkmaz. Bu dernek üyesi ve ekibinden kurtuluruz. Gerçi malatyanin en önemli arsalarını el altından aldılar ve öncesinde Yeşilyurt sonrasında büyükşehir belediyesinin bütçesini hallettiler ama olsun. Hepsi zengin oldu ama olsun. Gürkan başkanın yanındayız temizle malatyayı artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse nin adamı değilim hakkın yanındayım (5 yıl önce)
    Eğer doğru ise akp çok mantıklı bir iş yapmış hem sağın hem solun oyunu alır adamın bir çok eseri var dsi belediye yaşam spor engelliler yaşam merkezi konaklar hanlar hamamlar İspendere şifalı sular Atatürk’ü kız mesleki lisesi Çınar park muhtar Evleri trafik parkı fakir fıkra çarşısı herşeyden önemli bu kadar hizmet var borç yok şimdi bu kadar hizmet olan birine mi oy verirsiniz yoksa maski kadar olamayıp ve maski nin binasını kendine belediye binası yapan kişiye mi oy verirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıdvan (5 yıl önce)
    İnşallah çoğu kimsenin beklentisi boşa çıkmaz.Kimseye eyvallahı olmayan işini hakkıyla yapan Selahattin Başkanı artık Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    DÜRÜST, NAMUSLU. YOLSUZLUKLA ALAKASI OLMAYAN, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAK DÜZELTECEK VE HİZMET EDECEK TEK İSİM selahattin gürkan DIR. başkası aday olursa akpartiye oy yok malatyada,
    0
    0
    Yanıtla
  • mali1 (5 yıl önce)
    Şelale şirketine göre iyidir de, Selahattin Gürkan ın Dünyaları ben yarattım havasından vazgecmesi lazım. Anadolu da bir ilçenin bbaşkanısın. Cbaşkanına bakta kendine gel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Büyükşehir'de Büyük Değişim , Selahattin GÜRKAN hayırlı olsun Ak Partinin oyunu artıracak tek adam. Ne şirketi var ne ticaretle münasebeti var tek derdi Devlet olan bir adam Malataya'mız kazanacak !
    0
    0
    Yanıtla
  • FIRAT BEY (5 yıl önce)
    ÖMER FARUK ÖZ,SAMİ ER,SELAHATTİN GÜRKAN BU ÜÇ İSİMDEN BİRİ OLMASI BENİM TERCİHİMDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert bozkurt (5 yıl önce)
    her zaman söylediğim gibi asil bir millete asil büyük adamlar gerekir , dürüstlük , mertlik kazandı , hacı uğur büyükşehire başkan olduğu zamanda söylemiştim şimdide söylüyorum ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SELAHATTİN BAŞKANIM , DEVLET MİLLET İÇİN ..
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    NE HACI ne selahattin AKP ye oy yok...Yeter başka parti alsın belediyeyi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    3 seçimdir akepe'ye oy vermiyordum vermemeye de kararlıydım ama şimdi işler değişti
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (5 yıl önce)
    Malatya'nın 2004'ten beri makus kaderi(şelaleciler-meşaleciler) galiba bu sefer yenilecek.Artık müteahhitler değil şehrül'emin yönetecek.Artık babaları belediye başkanı olduktan sonra müteahhit olan çocukları yönetmeyecek.Esenlik gibi bir şirketi batırıp daha sonrada bir kısmını vekile borcu var diye satanlar yönetmeyecek.ALLAH YARDIMCISI OLSUN iMPARATORUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolgam_CcC (5 yıl önce)
    Bir ülkücü olarak, MHP ye gönül vermiş biri olarak ilk kez AKP ye oy vereceğim. Geçmişinde ÜlLKÜCÜ'lük yatan ve her fırsatta bunu ifade eden Selahattin GÜRHAN başkanıma oyumu vereceğim ve benim gibi yüzlerce ÜLKÜCÜ'de oyunu verecektir. İnşALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    selahaddin gürkan bey ne yaptı. birisi bana anlatsın. 10 yıldır başkan. 5 eskimalatya + 5 battalgazi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut (5 yıl önce)
    Üstteki üç adayın mesleği yazılmış.Selahattin Bey ve Hacı Uğur Polat'ın meslekleri yazılmamış.Birde 24 Kasım geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yüzde 70 sanki yerli oyu varda, siz ırkçılık yapmaya devam edin. Hem ayırımcılık yaparsın hemde akpartiye oy vermezsiniz hemde akpartiye oy verenleri yerli yabancı diye ayırırsınız hemde yüzde 70 oy dersiniz avucunuzu yalayın.ayrıca eğer bu haber doğru ise Malatya kaybetmiş kazanmamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mali (5 yıl önce)
    Malatya da AKP ye karşı bir hoşnutsuzluğun olduğu kesin, AKP nin adayı kim olursa olsun kazanacağıda kesin, lakin baya oy kaybı yaşıyacağı da aşıkar çünkü vekiller ve eski belediye başkanı sayın Çakır a karşı bir hoşnutsuzluk var bu hoşnutsuzluk son seçimde sandığada yansıdı Malatya halkının REİS e olan sevgisi olmasa AKP değil belediyeyi bir vekil dahi çıkaramaz Malatya da Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Akp den kim gelirse gelsin oy ok ve akp nin oy kaybedeceğini de herkes biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • gezgin (5 yıl önce)
    vallahi babam aday olsa yinede akp ye oy vermem artik akp bence gununu doldurdu artik turkiyeye başkanloktanda yereldede faydasindan ziyade zarar vermeye başladi akp nin artik yönetemedigi türkiyeyi uc beş tüccarin stokcularin eline birakti
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündemde soğan stokçuları var diye böyle yazmışsınız. Oysa Reis onlara da el attı, kısa sürede onu da çözecek, ama maalesef ki Başkan ağzıyla kuş tutsa sizin gibi beyinlere yaramaz, yine eleştirirsiniz, yine yerden yere vurursunuz. yapın, eleştirin, ne yaparsanız yapın, hizmetler devam edecek, ne yazıktır ki, ne acıdır ki sizler de bu hizmetlerden üst seviyede faydalanacaksınız. Yine acındırıcı bir durum ki bu hizmetlerden faydalanırken de hüzün duyacaksınız.Oysa babam dediğin kişi gelse de vermem diyorsunuz. Babanıza sorun ki; bundan 20 yıl önce hastanelere girebiliyormuymuş, ilaç kuyruğunda çektikleri neymiş...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Parti ile işimi olmaz Selahattin Gürkan aday olsa çok iyi olur herkesin sevgisini kazanmış adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Yakışacak ve hal edecen tek isim SELAHATTİN GÜRKAN dır hizmetleri ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleketine sevdalı (5 yıl önce)
    Burası Malatya Selahattin baskanda buranın yerlisi tek adayımız Selahattin başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Allah'ına kurban Selahattin başkanım sen olmazsan ak Parti'ye oy vermem
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevket (5 yıl önce)
    Dernekcilerden kurtulduk bunada sükür
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevket (5 yıl önce)
    Ateş olmayan yerden duman yukselmezmis derler. Akp ye oy vermeyecegim ama selahattin gürkan in olmasini isterim. En azindan hicbir cemaat ile bahlantisi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Tek çare Ömer Faruk Öz başka düzelmez bu belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    kardemir in ne halde olduğunu biliyor musunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    21 Kasım 2018 Çarşamba gününden itibaren çeşitli odaklar tarafından Selahattin Gürkan'ın Ankara'dan onaylanmış kesin aday olduğu yönünde bir söylenti çıkarıldı. Bu söylenti kasıtlı ve maksatlı da olabilir. Son söz Cumartesi günü söylenecek. Şu an Malatya'da kulağı deliklerin yarısı Gürkan'ın adaylığını kabullenmiş durumda ama bence dereyi görmeden paçaları sıvayanlar var. Bekleyip görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 Aydır geldi geleli sanki belediye CHP ye geçmiş kayyum atanmış gibi personel Muamele gördü Ahmet çakır’ın Yapmadığı açılışların hepsini siz yaptınız karşılığında tek bir kelam tşk yok bundanda ziyade yeter attık sizleri görmek istemiyoruz Malatya halkı olarak Gürkan dan yanayız bu defa milletin istediği olsun olmaz ise gerçekten Malatya’da ciddi derecede oy düşüşüne neden olacaksınız nefsinizi yenin memleketi ve ülkeyi düşünün
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Yani şimdi Selahattin Gürkan gelince ekibiyle gelmeyecek mi ? Eski Projelerin açılışlarını yapmayacak mı ? Belediye personellerinin tamamına siz eski başkanın ekibiydiniz demeyecek mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Kemal Bey, ben en AK Partili değilim. Hacı veya Selahattin başkanları da tanımam etmem. Hacı başkandan bahsederken bana "siz" diye birliktelik atfetmeniz yanlış olmuş bu yüzden. Ben sadece mantıklı olduğuna inandığım bir düşünce paylaştım, Selahattin veya Hacı başkan olması bu görüşümü değiştirmez. Bu tip dönemlerde manipülasyonlar yapılarak algılar üzerinden etkiler oluşturulmak istenir. Böyle bir şey olabilir dedim. Tepkinize anlam veremedim, muhatabı ben değilim daha doğrusu. Özür beklerim. Yoksa görüşünüze ben dahi katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    Malatya için en hayırlısı Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KUCUK tür tüm yatırımlarını Malatya miza getirir Devletten maaş almaz kendi makam aracını kullanır mazotunu bile kendi cebinden alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap küçük bey gerçektende maaş almıyor kendi aracını kullanıyor ama şehrin göbeğinede 23 kat imar izni çıkartıp avm yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (5 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya'ya yakismazmami oyle bir bina belli ki Malatya dışına çıkmamış biz
    0
    0
    Yanıtla
  • İsterse bin kat yapsın. Fakat yeri burası olmamalıydı. Şehrin tam içine-ortasına etti. O güzelim cami minarelerinin görüntüsünü de yok etti. Malatya’nın Doğusundan da batısından da bakan artık görmüyor. Bir şehri kör etmeye ve camilerin görüntüsünü yok etmeye bir milyon nüfuslu Malatya, katılımcı muhafazakâr görünümlü ak partinin vekilleri ve yerel yöneticileri GIK bile demedi. Buradaki bu anormal yapının temelinde ise EN BÜYÜK BENİM haberiniz olsun mesajıdır. O minarelerin ışığına bakıp da orucunu açan insanların ahını almaktır. Kul hakkını yemektir. Baştan sona haramdır. Yaşadığım sürece o binaya girmeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok ilginçtir ki bir dönemdir Doğanşehir Belediye başkanı olan Vahap Küçük hiçbir şey başaramamış ,hiçbir şey yapmamış olmasına rağmen zenginliğinden kaynaklı yok maaş almıyor,yok şu kadar hayır yapıyor söylemleri bazı arkadaşlarımın ağzına sakız olmuş.Yav Allah aşkına bu adam bir kenarda kalsada yine hayrını yapsa en azından Doğanşehir in önünü açmış olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Oranın çok daha önceden 23 kat imarı vardı adam orayı satın alıp binayı yaptı.Keşke malatyalı tüm işadamlarının Küçük ailesi kadar Malatya ya yatırımı ve katkısı olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sosyolog (5 yıl önce)
    Takdir Malatyalıdan hizmet Gürkan başkandan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut’ (5 yıl önce)
    Malatya Malatya duy sesimizi bu gelen Gürkan’ın ayak sesleri haydi Malatya Selahattin başkan ile %70 e varmısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (5 yıl önce)
    Adayımız selehttin Gürkan olsun Polat olursa akp ye oy yok yeter artık döngüden kurtulalım Malatya halkı olarak birilerinin istediği değil halkın istediği gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizde şöyle mı diyelim gürkana oy yok bu nasıl bir mantık kim hak etmişse o gelir sen gürkanı tanımamışsın inşaalah 5 yıl heba olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hak eden zaten belii.Bu belediyeyi Selahattin Gürkan dan başkası borç batağından kurtaramaz.Asıl siz Gürkan ı tanımamışsınız. eğer şimdi ki senelerinizi heba olmamış olarak değerlendiriyorsanız, daha da korkmayın o zaman. Selahattin Gürkan Malatya için Malatyalı için bir şans.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici ; Anlaşılan Belediyeyi sömüren zihniyet olmayınca pek üzülmüşsün, başkan Gürkan'ı tanımayan sensin bence adam kimseyi ayırt etmez halkın adamı ticaretle işi olmaz oysa istese mevcut başkanlar gibi gününü gün eder ticarette cebini doldururdu. Ama maalesef tek derdi devlet ,millet ,hizmet olan adamı hırsızlar sevmez seni de anlıyorum ESKİCİ arkadaş .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence sende polat ı tanımamışsın yada akrabasısın.
    0
    0
    Yanıtla