SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Mahalle Toplantısında Gerginlik

AKP'nin Mahalle Toplantısında Gerginlik
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Salköprü Mahallesi sakinleriyle düzenlediği mahalle toplantısında gerginlik yaşandı.

Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki Mehmet Ali Clay Spor Salonu'nda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit'in de katıldıkları mahalle toplantısında, Geçit konuşurken, bazı mahalleliler sorunları olduğunu belirterek konuşmak istediler. Ancak, salondaki diğer bazı partililer ve görevlilerin izin vermemesi üzerine, tepki gösteren bir mahalle sakini, deprem nedeniyle hasarlı evlerde oturduklarını, mahallenin rezerv alanı ilan edildiğini, sağlam binaların da yıkılmak istendiğini, bu sorunlarını dile getirmek için konuşmaya çalıştıklarını, "Buraya oy istemeye gelmişler. Biliyoruz aday olduklarını ama biz sorunlarımızı anlatmak istiyoruz. Ama konuşmamıza izin vermediler." diye tepkilerini dile getirdiler.

Salondaki gerginliğin yatıştırılması için çaba gösterilirken, bir grup mahalle sakini salonu terkettiler ve salon dışında da tepkilerini dile getirdiler. Tepkili mahalle sakinlerinden biri, toplantıyı organize edenler arasında bulunduğunu, ancak konuşmalarına izin verilmemesi üzerine salonu terkettiklerini söyledi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • gülsüm aksal (2 ay önce)
    çıkan adaylar malatyaya hiç bir şey kazandırmaz bir an önce değişmeleri gerekir sorunları bilmiyorlar çözüm yollarını bilmiyorlar kentsel dönüşümden anlamıyorlar açıkcası hiç bir şeyden çakmıyorlar malatyaya çok yazık oldu doktor avukat inşa sürecini götüremezler barınma sorununu çözemezler yazık oldu malatyamıza geç kalmadan bu işlerden anlayanlar gelsin ak parti çok oy kaybedecek bakın görün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • LAHMACUNCU (2 ay önce)
    Allah yardimcilari olsun. Baskan adayi iyi birine benziyor. Yollari her daim acik olsun.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • demir (2 ay önce)
    bunlari savunanlarin buzdolabina bakin. yarim kilo kiymasi yarim kilo peyniri yoktur. ama sorsan memlekette her sey bol derler herkes icinde.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet genc (2 ay önce)
    Muhafeletin işi kardeş hocayla bi alakası yok Allah yolunu açık etsin hocam inşallah
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Adamlar nasil olsa garanti kazanacağız diyorlar, vatandaș evsiz kalmiș, çaresiz kalmiș kimin ne umrunda...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Murat (2 ay önce)
    Akp gerçek yüzlerini bi görün artık seçmenini hiçe saydığını iyi bilin biraz kuran okursanız gerçekleri anlarsınız dininizi kimseye sömürtmeyin
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Burak (2 ay önce)
    Yıllardır bu akp milletvekili ve adayları ne zaman halkı dinlediler ki şimdi dinlesinler.nasilsa her seçim Cumhurbaşkanı sayesinde %70 oy alıyoruz diyorlar.yoksa bunlar bu memlekette şahıslarına kalsa 5000 oy alamazlar.bu halkın bu seçimde bunlara iyi bir ders vermesi lazım ama hiç umudum yok
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aşiret (2 ay önce)
    İlhan hoca onlara papuç bırakmaz aşireti o karşı çıkanlara gerekeni yapar. Malatya bu daha çok iyi günlerimiz.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • İlhan hoca belediye başkan adayı mafyamı ki aşireti karşılık versin insanlar derdini siyasiye anlatamayacaksa kime anlatacak bu söylemiz hoş olmamış
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet malatya (2 ay önce)Aşiret isimli kullanıcı yorumuna
    Aşiret ismiyle yazan her kimse ya düşünmeden yazmıştır yada İlhan hocayı kötülemeye çalışan biridir. Yani bir provakatörce bir ifadedir. İlhan Hoca gerek dürüstlüğüyle gerekse de alçak gönüllülüğüyle tam bir beyefendidir. Halkına hizmette eminim ki durmadan çalışacaktır. Ayinesi iştir lafa bakılmaz. Malatya İlhan hocanın kişiliğini, hizmetini zaten biliyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    AKP'li başkan adayı iyi yapmış hatta polisleri arayıp sizin gibi vatan haini fetöcü mahalle sakinlerini aldırması gerek. Ne yani ülke Suriye' mi olsun ezanlar sussun bayrak insinmi? İroni yapıyorum ama herşeyi hak ediyorsunuz sevgili hemşerilerim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Volkan (2 ay önce)
    Minibüsçüler odası başkanını çayı bitti herhal. Çay almaya gelmiş
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Metin (2 ay önce)
    İLHAN GEÇİT dün konuşmanı dinledim.Gerçekten tam bir doktorsun.Daha iyi günleriniz kimse size oy vermeyecek.Dayatma adaylarla bi yere varamazsınız. Ve bu seçim bi fırça yiyeceksiniz.Arapgir arguvan akçadağ darende doğanşehir kale kuluncak bu ilçeleri kaybedeceksiniz.Bayram taşkında ilhan geçitte önceki bld başkanları kadar oy alamaz.Büyükşehirde oyum Ağbabaya battalgazide Ayetullah Geçene.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Normal (2 ay önce)
    Normal değil mi? Alışmadınız mı sizi insandan bile saymamalarına. Temayül yoklamalarında adı bile olmayanları aday yaparlar davul zurnacılar halay çeker. Açıklama ise hep aynıdır. "Vardır reisin bir bildiği"...
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatyam (2 ay önce)
    Hala insanlar akp ye güveniyor mu cidden?
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ali İhsan (2 ay önce)
    Ortada teşkilat yok, organizasyonlar sıfır. Adaylar bir sosyal medyayı dahi yönetiyorlar. Bu kadar vasat, hatta vasatın altında bir seçim kampanyası görmedim.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyam (2 ay önce)
    2020 de Murat kurum tarafindan 2 kat kapasite artışına onay verilen %80 Kanadalı %20 Çalık holdinge ait şirket. Kanadaya gitsen bırak siyanürü çevreni böyle talan edecek projeni kaldırır suratına çarparlar. Akp senden ve senin rantlarindan yıldık artık. Bırak yakamizi gelecek nesiilerin de hayatını kararttın. Ayakkabıyla girilmemesi gereken salda gölüne bile dozerlerle girdi bu partililer. Siyanür Fırat nehrine sızdığı söyleniyor eğer böyleyse çok çok çok büyük bir tehlike tüm ülkeyi etkileyecek boyutta etkileri olacak !!
    %79
    %21
    Yanıtla