SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'nin Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Atama Yapıldı

AKP'nin Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Atama Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Esin Tanrıverdi atandı.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu’nun Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşavirliğine atanmasının ardından yerine  Esin Tanrıverdi atandı.

AKP Yeşilyurt İlçe Kadın kolları Başkanlığını yürüten Esin Tanrıverdi, atama kararını Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kesir’den aldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esin Tanrıverdi’yi tebrik ederek, birlikte fotoğraf çektirdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • teşkilat (6 ay önce)
    kadınların çoğunu yeşilyurt belediyesine aldırdı bu ablamız zaten meclis üyesi aynı zamanda erkek kardeşi yine imar müdürlüğünde oğlu sivasta gençlik kollarında her yere dağıldılar ama ablamıza sorsanız ben istemedim der bütün teşkilat o olsun diye elinden geleni yaptı diğer adayların yüzüne gülüp arkasından iş çevirdiler man neyse ney malatya hak ediyor sürünmeye devam malatya olarak.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Tuhafsın malatya (6 ay önce)teşkilat isimli kullanıcı yorumuna
    Esini diğerini berikini tanımam tüm yorumları okuyorum bu Malatyaya kim atansa bir grup için problem sorun ha bugüne kadar haklısınız bugün yapmayın... ama şurada haklısın ihale alanın aldıranın haksız yere işe aldıranın alanın Allah hepsinin cezasını versin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ordinaryüs (6 ay önce)
    Şimdi Malatya toparlanmak üzere yavaş yavaş ... Namık GÖREN Ramazan YAYLACI ve yeni atanan kardeşimiz Esin TANRIVERDİ Bu 3'ü ve ekibi çok şey katacak ilerleyen zamanlarda görecez şu Malatyamız için buralardan atıp tutmayı bırakın gidin 3 ünün yakasına yapışın siz kimsiniz ne iş yapacaksınız... Ne mezunusunuz deyin takip edin soruşturun araştırın yeter bu Malatyamızın çektiği artık hepimiz elimizi taşın altına koyacağız lafla peynir gemisi yürümüyor Akıllıca hareket etmek lazım... Kalan değişikliklerde halolsun çok güzel olacak
    %40
    %60
    Yanıtla
  • şeyh ül muharririn (6 ay önce)
    instigram haberciliği yokmu başkanın cv si
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Fehmi hoca (6 ay önce)
    Yani şu arkadaşın ne vasfı var mesela, nasıl bir akademik kariyeri var. Ne katabilir kadınlara gençlere çocuklara? Çok ilginç bir parti bu Akp
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Volkan (6 ay önce)
    Torpili kimden...
    %72
    %28
    Yanıtla