SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Seçim Sonrası Artan Kalabalıkları!

AKP'nin Seçim Sonrası Artan Kalabalıkları!
A- A+ PAYLAŞ

14 Mayıs seçimi öncesi, milletvekili aday listesine ciddi oranda tepki gösterilen, propaganda çalışmaları sırasında ise birçok yerde önceki yıllara göre vatandaştan daha az ilgi gördüğü gözlenen AKP'nin, büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı'nın TBMM'de çoğunluğu elde etmesi, Malatya'da da az oy farkıyla da olsa, 4'üncü milletvekilliğini de alıp, geçen döneme göre milletvekili sayısını muhafaza etmesinden sonra, AKP'li yerel siyasi ve yeni seçilen milletvekillerinin teşekkür için yaptığı ziyaretlerde kalabalıkların artması dikkat çekiyor. Yine listede en çok tepki gören milletvekillerine yönelik artan muhabbet de gözlerden kaçmıyor.

Yeniden aday gösterilmemesine karşın seçim öncesi propaganda ve seçim sonrası teşekkür gezilerine eksiksiz katılan eski milletvekili MKYK Üyesi Öznur Çalık'ın ise yeni dönemde, bakanlık veya Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı- Danışmanlığı veya Genel Başkan Yardımcılığı ya da bir yıl sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı beklentileri nedeniyle siyasi faaliyetlerinde hız kesmediği öne sürülüyor.

AKP İl Başkanı Namık Gören, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için esnafları tek tek ziyaret eden  AKP İl Başkanı Namık Gören, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, Akçadağlılarla bir araya geldiler.

AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Ülke olarak zor bir dönemden geçtik, bir zor dönemden geçmeye devam ediyor. Her taraftan saldırılar devam ediyor. Düşman oklarını takip edin, milletin lehine kimin olduğunu göreceksiniz. 7 düvelin bir araya gelip 70 düvel haline geldiği bir atmosferde Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye tasavvur edenlere gereken cevabı bu millet dün verdi, Allah nasip ederse 28 Mayıs’ta da verecektir.” dedi.

28 Mayıs’ta halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğini belirten AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 28 Mayıs seçimi öncesi rehavete kapılmanın yanlış olacağını ve herkesin hem kendisini sandığa gitmesi, hem de gidecek olanları götürmesini istedi. Tüfenkci, “Dışarıda bulunan seçmenleri sandığa getireceğiz. Oyumuz Akçadağ’ımız için, Malatya’mız için ve Türkiye için çok önemli. 14 Mayıs’ta kendine yakışanı yapıp Cumhur İttifakına teveccüh gösteren Akçadağ’ımız, 28 Mayıs için de Doğru Adamın yanında olacak.” İfadelerini kaydetti.

Herkesin mutlaka sandığa gitmesi çağrısında bulunan AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca ise, “Halkımızdan asıl desteği 28 Mayıs’ta istiyoruz. 28 Mayıs’tan sonra geçmişi bir kenara bırakarak, iyi-kötü, hata-eksik, yanlış-doğru, geçmişi bir kenara bırakarak, kabul ederseniz yeni bir sayfa açarak, Bismillah deyip çalışmalara başlayacağız. Cumhurbaşkanımızı Malatya’dan güçlü bir destek ile gönderelim. Ondan sonrada birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edelim.” diye konuştu.

oyumuzu kullanmalıyız. Türkiye Yüzyılı için 28 Mayıs çok önemli bir tarihi dönüm noktası olacak.” dedi.

AKP İl Başkanı Namık Gören ise, Malatyalılara 14 Mayıs’ta verilen destek için teşekkür ettiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs’ta Malatyalılar bu kez daha büyük bir destek verecek. Akçadağ ve Malatya’da bu kez rekor destek vereceğiz.”  sözlerini kaydetti. Gören, Malatyalıları 28 Mayıs’ta sandık başında olmaya davet etti.

HEKİMHAN VE KULUNCAK'TA
14 Mayıs seçim sonuçları için teşekkür etmek ve 28 Mayıs’taki seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemek için Hekimhan ve Kuluncak’ı ziyaret eden AKP İl Başkanı Namık Gören, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Eski Milletvekilleri Ahmet Çakır ve  Hakan Kahtalı  vatanda, esnaf ve partililerle bir araya geldiler.

İlçe ziyaretlerinde konuşan AKP İl Başkanı Namık Gören, 28 Mayıs’ta herkesin sandık başına gitmesini isteyerek, “28 Mayıs’ta bir seçimimiz daha var. Bu seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü bir destek bekliyoruz. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz, ardından da depremlerde ağır hasar gören Malatya’mızı imar ve inşa sürecini başlatacağız.” Dedi.

AKP Malatya eski Milletvekili Ahmet Çakır, “14 Mayıs seçimleri, Türkiye’nin geleceği noktasında insanların iradesini ve kararlılığını gördük. Bu kararlılığın 28 Mayıs’ta çok daha güçlü bir şekilde çıkması lazım. Biz karşımızdaki muhalefetin davranışını da gördük. Demokratikleşmenin ve ifade özgürlüğünün kimin karşısında değer gördüğünü de gördük. Bir sanatçının fikrini beyan etmesi nedeniyle, o sanatçıya her türlü hakareti yapan ve aşağılama yapan bir zihniyetin karşısında siyaset yapıldı.” İfadelerini kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise şunları söyledi, “Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta başarıyla bizleri Meclis’e taşıdınız ve Meclis’te çoğunluğu bize verdiniz. Cumhur İttifakı olarak Meclis’te bunun gereğini yerine getireceğiz. 28 Mayıs’ta da ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu devletimizin başına tekrar getireceğiz.  Güçlü ve tam bağımsız Türkiye hedeflerine doğru ise Türkiye’yi inşa edeceğiz. Dün teröristlere farklı söyleyenler bugün oy için nasıl döndüğünü, nasıl çark ettiğini hemşehrilerim ibretle izliyorlar.” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ise şunları söyledi, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tarifi ile kapı kapı ile dolaşmayı devam ettireceğiz. En ufak bir rehavete kapılmayacağız. ‘Nasıl olsa reis alacak’ gibi düşüncelere kapılmadan son ana kadar çalışacağız. Çünkü karşı tarafın sonuna kadar bu işe asılacağını ve yoğunlaşacağını biliyoruz. Ama biliyoruz ki, biz üzerimize düşeni yaptıkça biz onlardan daha güçlüyüz ve daha organizeyiz. Çünkü güçlü Türkiye istikrarlı bir yönetimden geçer. İstikrar da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğidir.”

AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık ise şu şekilde konuştu; “14 Mayıs seçimlerini yaşadık.  Bir bardak suyu başımıza kalkan zihniyeti ben önce Rabbime, sonra milletime havale ediyorum. Malatya’ya yazıklar olsun diyenleri Allah’a havale ediyorum. Biz her seçimde Hekimhan’da her defasında ikinci parti olmamıza rağmen Hekimhan’a ne getirmedik ki? Hekimhan ne istediyse hepsini yaptık. Hekimhan bizim memleketimiz, Hekimhan bizim canımız dedik, bütün hizmetleri Hekimhan ile buluşturduk. Ve hiçbir dönemde başınıza kalkmadık. Bir tane oy veriyorsanız, bin tane teşekkür ediyoruz. Biz oylara değil, insanımıza bakıyoruz.”

Gündüzleri ilçe ziyaretleri yapan AKP Malatya İl Başkanlığı, akşamları ise Malatya il merkezinde mahalle toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor. 

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • iyiki (11 ay önce)
    o kadar güzel bakıyorlar ki yaptıkları işin güzelliği yüzlerine yansımış gözlerindeki ışıltı herşeye bedel iyiki varsınız. tüm sağlıkcılarımızdan Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (11 ay önce)
    Bu başlık tararfsız olduğunu iddia eden haber sitesine yakışmadı.Yorum yapan arkadaşlar da kendilerini toplumun akil insanı görmekten vaz geçip halkı şağılamayı bıraksınlar ve artık halkın iradesine saygı duyun.Başkalarının musabesini yapmayın,kendi muhasebenizi yapın.Oy verdiğiniz partilerin ve adayların artısına ve eksisine bakın.Hiç merak etmeyi bu aziz halk çok ferasetli ve bilgilidir oy verdiği partinin de adayın da muhasebesini kendisi yapıyor ve sandığa iradesini yansıtıyor.Kusur ararayacaksanız önce kendinize bakın derim.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Aziz milletimiz bilgilidir (işini bilir), ferasetlidir (uyanıktır), nerde köfte varsa ekmeğini kaptığı gibi oraya koşar. (yazdıklarımın tamamı herhangi bir siyasi görüşten bağımsızdır)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • malatyalı (11 ay önce)
    buna kısaca güce tapınma denir.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Bu malatya nin son seçimi.. eğer yht malatya ya bu 5 yıl içinde yapılmaz ise, yeni bir havalimani yapılmaz ise, şehir hastanesi yapılmaz ise, raylı sistem yapılmaz ise, deprem den dolayı İnönü, kışla sitmapinarindan başlayarak sağlı sollu yıkıp geniş yollar kaldırımlar nostaljik tarmavyla tamamlanmak ise güle güle akp..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Anti chp (11 ay önce)
    Belli ki editörün hiç hoşuna gitmemiş bu kalabalık gocunmuş :))
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Mustafa (11 ay önce)
    Cennet sehirsin Malatya.Film sil baştan.Degisen hicbir şey yok
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Kamil Yılmaz (11 ay önce)
    Malatyada bu kadar secmen de yok gelmeyenlerin oyunu da mi kullandilar. Kendileri bile şaşırdı bu vadar vekil cikmasina.bu kadar vekile cevap belli ama Malatya halkina su bile yok sürünün Malatyam
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Can Malatya (11 ay önce)
    Editör e ricam. Yazım bu haber ile ilgili değil. Malatya Kernek civarı oturuyorum. İnternet sorunu var uzun zamandır. Baglantı sağlanmadı. Bununla ilgili haber yapabilir misiniz? Mobil interneti kullanıyoruz bu da sınırlı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ben olsam bu konuyu milletvekillerine aktarırdım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyam (11 ay önce)
    Yurtidsi oy kullanılırken a haber canlı yayında birine mikrofon tutuyor. Tuttuğu kişi Arap. Allah'ım sen bu milletin gozunu aç yoksa 5 sene sonra ülkemiz elden gidecek
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Abuzer (11 ay önce)
    Malatyalılar size oy vermedi sizi goruncede veresi gelmiyor milletin önüne çıkmayın gorunmeyin gelecek seçimde yine aday olun daha çok alırsınız reis çalışıyor
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Davud (11 ay önce)
    Malatya gelişen bir şehir olamaz. Bu klasmandan aşağı gider diye düşünüyorum. Hudapara Malatya'dan niye kadro vermemişler ?
    %59
    %41
    Yanıtla
  • 70 Düvel (11 ay önce)
    70 düvel ne demek bilmiyorum. 7 nasıl 70 oldu? Kim bunlar? Alınan oylarınz yüzde 60 dağ taş gece gündüz dolaşan, onbinlerce vatandaşı dinlleyen Tüfenkçi sayesinde, gerisi de Erdoğan sempatisi sayesinde. Çalık dahil diğerlerinin bir karşılığı kalmadı bu memlekette. Bunlara belediye başkanları da dahil.
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Eskiden Anadolu irfanı diye bir tabir vardı, onun yerini şark kurnazlığı aldı. (Hangi siyasi görüşten olursa olsun)
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Oktay (11 ay önce)
    Gidin karşılayın yemek verin. Alkislayin. Sonra pahaliligin adını fırsatçılık demeyin. Ne fırsatçılığı. Dolar belli mazot belli. Siz gidin mitinglere katılın alkislayin konvoy yapın.sizin istemediğiniz adamı sizi takmadan kiministerlerse vekil gösteriyorlar. Hadi gidin verin.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Bu bahsettikleriniz tüm siyasi partiler için geçerli. Sanki Ak parti dışındakiler milletvekillerini halka soruyorlar. Maalesef siyaset böyle. Hangi parti seçilirse onun taraftarları aynı karşılamayı, yemek yedirmeyi vs yapıyor. Bişeyleri sadece Ak parti seçmeni yapıyormuş gibi yorumlamaya yapmaya gerek yok. Ayrıca muhalefet bir şekilde halkı kendine inandıramadı. Bunun sebeplerini araştıracaklarına halkı “celladına aşık” diye suçlayıp kolay yolu seçtiler. Kendileri bilir ama bu kafa ile hiçbir zaman kazanamazlar.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Vatandaş (11 ay önce)Oktay isimli kullanıcı yorumuna
    Sanki diğer partiler seçmenine sorarak vekilleri belirledi. Neden sadece ak parti söz konusu olunca eleştiri yapmak aklınıza geliyor? Neyse kendi dünyanızdan seyredip durun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Sarraf (11 ay önce)
    Malatya milletvekilleri koca şehirde zor bulunan isimler mücevher gibi korunmalı .
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (12 ay önce)
    Yine tarafını belli ettin Malatya haber Böyle başlık mı olur
    %49
    %51
    Yanıtla