SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek 'Aksilik Çıkmazsa' 29 Ekim'de Açılacak

0
Güncellendi - 2021-10-08 17:11:02
Kernek 'Aksilik Çıkmazsa' 29 Ekim'de Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert ve ilgili Daire Başkanları ile birlikte Kernek Meydanı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde 29 Ekim 2021 tarihinde açılması planlanan Kernek Meydanı’nda yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürkan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Kernek Meydanı’nı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için ekiplerimiz gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmekteler. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde ekiplerimiz Kernek Meydanı’nı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirmenin gayreti içerisindeler” dedi.

Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak Kernek Meydanı’nda sürdürdüğümüz yenileme çalışmaları kapsamında; düzenleme alanı içerisinde kalan 20 bağımsız konutu kamulaştırarak, mevcut alana dahil edip Kernek Meydanının alanını daha da genişlettik. Yaptığımız çalışmaların sonucunda vatandaşlarımız daha yeşil bir alanda ve suyla mütenasip bir ortamda dinlenme imkanına kavuşmuş olacaklar” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Oğuz (2 yıl önce)
    Şu kerneğe bir elektrikli yürüyen merdiven yapmadiniz kardesim yaşlisi var engelli vatandaslarimiz var en aşağidan en yukarıya kadar 3,5 tane elektrikli yürüyen merdiven niye yapılmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Walla ben eski kerneği göremiyorum.sadece bir havuz yapma ile kernek eski haline mi gelmiş oldu.kerneğin eski halinin ayrı bir havası vardı.yoldan geçerken demir korkuluklar arkasında ayrı bir hava,ayrı bir dünya vardı sanki.tek girişi olan,girişte dondurma tezgahı,minik göletin yol ve sol cephesi masa ve sandalyeler ile donatılmış,arka tarafta idari bina ve kapalı mekanı.sağ tarafında çarpışan oto.yüksek duvarı ayrı bir atmosferi vardı.o eski kernekten eser kalmadı.sağolsun ahmet çakır dönemin de yokedildi.o koca ağaçlar gölgesinde oturup çay içmenin,hıdırellezde dilek dileyip mum yakmanın,dilek kağıtlarını kanala atmanın ayrı bir hevesi vardı.şimdi bunların hangisi olacak sayın gürkan orada.geçmişimizi,geçmişin izlerini çok güzel yok ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Malatya44 (2 yıl önce)
    Malatyamızın hakkı olan Karayolları 8.Bölge Müdürlüğünu, Elazığ B.Başlanı Şahin ŞERİFOĞULLARI ve Ak Parti Mv.li Metin BULUT merkez dışına taşımak için girişimde bulunmuştur. Merhum ÖZAL 80'lerde Karayolları 8 Bölge Müdürlüğünü Malatya Merkeze taşımak istemişti fakat ömrü vefa etmedi. Şimdi bu aziz hatıraya sahip çıkıp istihdam ve yatırım kaynağı olan 8.Bölge Müd.lüğünü Güzel Malatyamıza kazandıracak yürekli siyasilere ihtiyacımız var. Lütfen bu konuyu gündemde tutalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    Kernek bölgesindeki eski miladı dolmuş terk edilmiş meskenler yıkılıp projeye dahil edilmedikçe tam manasıyla yerinde bir iş yapılamayacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (2 yıl önce)
    Kernek başka şehrlde olsa inanın milyonca turist çekerdi ama bizim Malaya da kerneki beton yığını yapmışlar oradaki müze ve çevresindeki binalar kerneke katılsa büyük bir şehir parkı olsa şehri yüzkat prestij artardı şehir nefes alırdı insanlar nefes alamıyor bu şehirde her yer beton oldu nerede vizyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş anlaşılan sen Malatya dışına çıkmamışsın herhalde. Google'a Kanal Tokat, Porsuk Çayı, Elazığ Kültür Park yaz, fotolarına bir bak, Kernek onların yanında mahalle parkı gibi kalıyor. Malatya maalesef çok gerilerde kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamda zaten onu diyor sen anlayamamışsın
    0
    0
    Yanıtla