SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Acınız Acımızdır' Tişörtüyle Çıktılar

0
Güncellendi - 2019-04-30 03:47:51
'Acınız Acımızdır' Tişörtüyle Çıktılar
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan müsabakaya sarı kırmızılı futbolcular, Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu Josef Sural’ın hayatını kaybetmesi, 6 futbolcunun ise yaralanması nedeniyle üzerinde ‘acınız acımızdır’ yazılı tişörtle çıktı.

Yeni Malatya Stadyumu’nda Evkur Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan 30.hafta karşılaşmasına Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular, ısınmaya üzerinde Josef Sural’ın resminin bulunduğu ‘acınız acımızdır’ yazılı tişörtle çıktı.

Bazı taraftarlar ise tribünden ‘Başın sağ olsun Alanya’ pankartı açtı.

Kayserispor deplasman maçı dönüşü Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu Josef Sural hayatını kaybederken, takımın 6 futbolcusu ise yaralanmıştı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI..

Bu arada,  Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Kayseri deplasmanından dönen Aytemiz Alanyasporlu bazı futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Josef Sural için başsağlığı mesajı yayımladı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un internet sitesinde "Başın sağ olsun Alanyaspor" başlığıyla yer alan açıklamada, "Çek futbolcu Josef Sural'ın hayatını kaybettiğini, 6 futbolcunun yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Futbolcunun ailesine, yakınlarına ve Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız