SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Albay İnce'ye Yurt Dışı Görev

0
Güncellendi - 2021-08-27 17:51:58
Albay İnce'ye Yurt Dışı Görev
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanı olarak 3 yıl görev yapan Albay Necmi İnce'nin yurt dışı göreve atandığı bildirildi. Albay İnce, Malatya'daki veda ziyaretlerini de sürdürüyor.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken 3 yıl önce Malatya İl Jandarma Komutanlığı’na atanan ve Malatya'daki görev süresi dolan Albay Necmi İnce’nin yerine Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın atanmıştı.

Albay Necmi İnce’nin Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği bünyesindeki İçişleri Bakanlığı Müşavirliğine atandığı bildirildi.

Albay İnce, devir-teslim törenin ardından Gürcistan’daki görevine gidecek.

VEDA ZİYARETLERİ..

Bu arada, Albay İnce veda ziyaretlerini de sürdürüyor.

Albay Necmi İnce son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Gürkan, sosyal medya hesabından Malatya’da 3 yıl görev yapan Albay İnce’ye hizmetleri ve çalışmaları için teşekkür etti. Gürkan, “Malatya’da İl Jandarma Komutanlığı görev süresini dolduran Kıdemli Albay Necmi İnce Beyefendi’ye ziyaretleri ve görev süresinde şehrimizde göstermiş olduğu faaliyetleri için teşekkür ediyorum. Tiflis Büyükelçiliği İçişleri Müşavirliği görevinde kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

İnce, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e de veda ziyareti yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız