SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Allahu Ekber' Diyene Vur Emri!

0
Güncellendi - 2017-08-25 03:38:09
'Allahu Ekber' Diyene Vur Emri!
A- A+ PAYLAŞ

Venedik Belediye Başkanının St. Mark Meydanı’nda “Allahu Ekber diyeni vurun” emri tepkilere ve tartışmalara neden oldu.

Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnaro’nun Venedik’in ünlü turistik meydanı St. Mark Meydanı'nda, “Allahü Ekber diyeni vurun” şeklinde emir yayınlamasının ardından bir vurulma olayının beklendiği kaydedildi.

Venedik Belediye Başkanı dün güvenlik güçlerine yönelik bir bildiri yayınlayarak milyonlarca turist ağırlayan Venedik’te terör saldırılarına karşı güvenlik tedbirleri alınması ile ilgili olarak St. Mark Meydanı’nda “Allahü Ekber” diye bağıran birisini görünce üç adım atmadan vurun açıklamasını yapmıştı. Brugnaro, “Eğer beni öldürmek isterseniz ben kendimi savunurum, Venedik’te biz kendimizi savunacağız“ demişti.

Şehir, bu ay sonunda yapılacak olan 74. Venedik Filim festivaline hazırlanıyor. Polis Barselona ve Nice’te yapılan saldırıların bir benzerinin Venedik’te yapılmasını önlemek için kontrol noktaları kuracağını, araçların kontrollü geçişlerinin sağlanacağını açıkladı. Ayrıca, bomba kokusunu alan köpeklerin, dalgıçların görevlendirileceği, binaların çatılarında keskin nişancıların yerleştirileceğini de ifade edildi.

Venedik, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız