SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arabası Çamura Saplandı, Hırsız Yakalandı

0
Güncellendi - 2018-12-30 04:00:27
Arabası Çamura Saplandı, Hırsız Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde bağevlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Irmaklı Mahallesi'nde çamura saplanmış vaziyetteki bir kamyonette arama yaptı ve bulunan eşyaların çalıntı olduğunu belirledi.

Olayla ilgili olarak jandarmadan şu bilgi verildi:

"27.12.2018 günü saat 01.00 sıralarında Malatya İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde bulunan Darende ilçesi Irmaklı Mahallesinde şüpheli bir aracın bulunduğu ihbarı alınması üzerine Akçadağ İlçe J.K.lığınca bölgeye süratli bir şekilde yeteri kadar devriye kuvveti sevk edilmiştir. Bahse konu bölgede görevli devriye tarafından yapılan araştırma ve soruşturma ile arama ve tarama faaliyetleri sonucu, şüpheli araç çamura saplanmış vaziyette bulunmuştur. Olayla ilgili aracın bulunduğu çevrede ve araç etrafında yapılan araştırma neticesinde, (2) adet zirai ilaçlama pompası, (5) adet alüminyum tencere, (2) adet alüminyum teflon tava, (4) adet çaydanlık, (1) adet keser, (1) adet çekiç, (1) adet kurbağacık ve değişik renk ve ebatlarda yaklaşık 260 m. elektrik kablosu bulunmuştur.

Olay bölgesinde ve civarında yapılan araştırma sonucu olay şüphelisi C.Y. yakalanmıştır. Şüpheli C.Y ile yapılan mülakat sonucu ; 27.12.2018 günü aynı mahalleden (1) şahsa ait bağ evinin kapısının kırılarak (1) adet halı çalınması ile meydana gelen “Evden Hırsızlık” ve (6) farklı şahsa ait bağ evinin kapısının kırılması suretiyle meydana gelen “Mala Zarar Verme “ olaylarının da kendisi tarafından yapıldığı tespit edilmiştir.

Olayla ilgili Darende C.Başsavcısına bilgi verilerek alınan talimatı gereği şüpheli C.Y isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Olay Yeri İnceleme Timi tarafından olay mahallinde gerekli araştırma ve incelemeler yapılması sonucu ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınmıştır. Yapılan tahkikat neticesinde, şüpheli C.Y. sevk edildiği Adli makamlarca tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mesut (5 yıl önce)
    keşke sadece tencere tava olsa . çok iyi tanıyom bu hırsızı köylülerin dinemo kablolarını çalıyodu bizim ve bir kaç köyün dinemo kablolarınıda çaldılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Tenazul ettiği şeylere bak tencere keser tava. Çalıyorsan iyi çal da demiyoruz ama bu adamınki belliki hastalık. Kleptomani olabilir. Değersiz şeyler çalanlar genelde kleptomanilidir
    0
    0
    Yanıtla