SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Belediyesinden Gece Kar Temizliği

Arapgir Belediyesinden Gece Kar Temizliği
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir’de etkili olan kar yağışının ardından şehir merkezinde biriken kar kütlelerini temizlemek için Arapgir Belediyesi ekipleri, gece boyunca hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak ve ulaşımı daha güvenli hale getirmek amacıyla yapılan kar temizleme çalışmalarının ilçe genelinde hızla devam edeceği belirtildi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Kar yağışı sonrası ekiplerimiz hızlı bir şekilde sahaya indi. Amacımız, özellikle sabah saatlerinde vatandaşlarımızın herhangi bir zorluk yaşamadan işlerine ve okullarına ulaşabilmelerini sağlamaktır. Çalışmalarımız, sadece ana arterlerde değil, ara sokaklarda da devam ediyor. Halkımızın güvenliği ve konforu bizim önceliğimizdir.” dedi.

Gece boyunca süren çalışmalarda belediye ekipleri, iş makineleri ile ana yolları, kaldırımları ve meydanları temizleyerek, tuzlama çalışmaları da gerçekleştirdi. Ayrıca, buzlanma riskine karşı kritik noktalarda ekstra önlemler alındı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız