SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'in Eski Kaymakamı Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2019-01-14 04:05:24
Arapgir'in Eski Kaymakamı Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkanı operasyonu ile terör örgütlerinden temizlenen Cerablus’tan sorumlu Gaziantep Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller Cerablus’ta kaldığı odada ölü bulundu. İmamgiller, 1999- 2001 yılları arasında Arapgir İlçe Kaymakamlığı görevinde bulunmuştu.

Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Vali Yardımcısının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek. Sabah saatlerinde cenazesi Cerablus'tan alınarak Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet hastanesine getirilen Vali Yardımcısı İmamgiller'in cenazesi burada yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

Sivas ili Şarkışla ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Şarkışla ilçesinde yaptı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1992 yılında Artvin Kaymakam adayı olarak Mülki İdari Amirliği mesleğine girdi.Trabzon Şalpazarı, Tunceli-Ovacık, Malatya-Arapgir, Rize-Fındıklı ilçesinde Kaymakamlıkları, Tokat, Kahramanmaraş, Karaman, Kilis Vali Yardımcılıkları görevinde bulundu. Ağustos 2017 yılı Kararnamesi ile Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atandı. Vali Yardımcısı İmamgiller evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gaziantep, iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Aslı (5 yıl önce)
    Buna benzer haberler çok fazla arttı!!! İnternet haberlerinde hep buna benzer ani ölüm haberleri.. polis ölü bulundu,savcı kalbine yenildi vs.. Sanki konuşmasınlar diye temizlik yapılıyor... bu yönüyle araştırılmalı..
    0
    0
    Yanıtla