SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan ve Doğanşehir'de Şehit Ailelerine Ziyaret

Arguvan ve Doğanşehir'de Şehit Ailelerine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan İlçesi’nde şehitler ve aileleri unutulmayarak, şehit aileleri ziyaret edildi ve şehit mezarlarında da dualar okundu.

Kaymakam Kemal Ülkü, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Emniyet Amirliği Komiser Yardımcısı Mehmet Yıldırım ve beraberindekiler, teröristlerle girdiği çatışmada şehit olanların mezarları ziyaret edilip dualar okundu. 
Heyet, daha sonra şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Kemal Ülkü yaptığı açıklamada, “Şehitlerimiz milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını yaşıyorlar, bu acıları tamamıyla ortadan kaldırmak mümkün değildir. Baş tacımız, Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ailelerine Devletimizin tüm kapıları 
daima açıktır. Her zaman, her fırsatta şehit aileleriyle birlikte olmaya çalışıyoruz. Şehitlerimizin ve kahraman Gazilerimizin sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyoruz. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.

DOĞANŞEHİR'DE..
Doğanşehir İlçesinde de şehit anneleri unutulmadı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam, diğer ilgili ve yetkililer, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ederek çiçek ve hediyeler verdiler.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, " Bizim için kadınlar günü diye bir gün olmaz. Bizim için her zaman kadınlar günüdür. Sizleri mutlu görmek sıkıntılarınız varsa birlikte paylaşmak için buradayız. Sizleri ziyaret ettik bir talebiniz var mı diye” dedi.

AKP Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam ise " Biz şehit ailelerimizi hiç unutmadık, unutmayacağız da inşallah. Her zaman her fırsatta ziyaret ediyoruz. Bu gün de özel olması nedeniyle tekrar sizlerle birlikteyiz. Sayın Belediye Başkanımız ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Mehmet Ormancı bizlere katkı sundular onlara da bu organizasyondan dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Heyet, şehit ailelerini tek tek ziyaret ederek, çiçek ve hediyeler götürdü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız