SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'a İlk Kadın Müdür

0
Güncellendi - 2020-09-16 21:45:36
Arguvan'a İlk Kadın Müdür
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde bulunan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne ilk kez kadın bir müdür atandı. Göreve başlayan Semra Atalmış, ilk görevi ise okulun Covid-19 kurallarına uygun hazırlamak oldu.

İlçedeki görevine başlayan Okul Müdürü Semra Atalmış, öğretmenlerden bilgi alarak öğrencilerin kullanacağı ortak alanları ve sınıfları inceledi. Okulların da Covid-19 önlemleri kapsamında gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten Atalmış, “Hijyen şartlarının geliştirilmesi için okul Giriş ve çıkışları kontrollü olacak. Öğrencilerin okula giriş ve çıkışlarının bir sistem haline getirilerek tamamen kontrollü gerçekleşecek. Dışarıdan içeriye girerken ateş ölçümü yapılacak. Öğrenciler, ateş ölçümü sonrasında belirlenen sistemle sınıflara alınacak. Çocuklarımız tamamen öğretmenlerimize teslim olacak. Eğitim, yüz yüze olacak sıralarımıza sosyal mesafeye göre dikkat edilecektir. Her öğrenciye kendi sırasını ve kendi eşyasını kullandırmak için özen göstereceğiz. Biz hazırız, tüm önlem ve tedbirlerimizi aldık ve çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Metehan (3 yıl önce)
    Öncelikle hayırlı olsun inşallah... Bir bayanın elinin değdiği her yer güzelleşir.....
    0
    0
    Yanıtla