SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Altın Koza Kapsamında Film Gösterimi

Arguvan'da Altın Koza Kapsamında Film Gösterimi
A- A+ PAYLAŞ

31.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Arguvan’da düzenlenen Açık Hava Sineması etkinliği büyük ilgi gördü.

Bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali deprem bölgelerini unutmadı. Festival kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depreminin yaşandığı illerde açık hava sineması gösterimi yapıldı.

Sinema tırı hafta sonu da Arguvan’daydı. Özgü Namal ve Cezmi Baskın’ın başrollerini paylaştığı Beynelmilel filmini izlemek için Nazım Hikmet Meydanı’nda toplanan Arguvanlılar keyifli bir akşam yaşadı.

Arguvan Belediyesi ev sahipliğindeki Açık Hava Sineması gösterimine Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, CHP Arguvan İlçe Başkanı Hüseyin Üstün, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Arguvanlılar katıldı.

Film izleyen misafirlere Arguvan Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çay ikram edildi. Sinema gösterimi başlamadan önce yaptığı konuşmada Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden belediye başkanı Ersoy Eren, “Bu akşam Arguvan’da unutamayacağımız bir akşam yaşayacağız. Deprem bölgelerini unutmayarak açık hava sineması etkinliğini düzenleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, belediye çalışanlarına ve festival komitesine teşekkür ediyorum. Arguvan Belediyesi olarak sosyal etkinlikleri sık sık düzenlemeye çalışıyor ve önem veriyoruz. Bu anlamda her fırsatta bizleri destekleyen Cumhuriyet Halk Partisi ailemize de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız