SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Döküman Yönetim Sistemi Kursu

Arguvan'da Döküman Yönetim Sistemi Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan’da okul yöneticilerine ve personele yönelik "döküman yönetim sistemi" kursu başladı.

Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve 2 gün sürecek olan kursa, okul yöneticileri ve okullarda görev yapan personel katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, kursun açılışında yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığının Döküman Yönetim Sistemine geçeceğini kaydetti.

Bu sistemle okul ve kurumlarındaki kağıt kullanımının ve israfının sona ereceğini aktaran Yay, "Artık bilgi ve belgelerin arşivleme ve depolamasının sistem tarafından otomatik yapılacak. İstenilen bilgi ve belgelere anında ulaşılabilecek." diye konuştu.

Tüm katılımcıların adına TÜBİTAK tarafından elektronik imza flaşının gönderilmeye başlandığını kaydeden Yay, 3 Nisan'da sisteme geçileceğini ifade etti.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız