SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Korucuların Yemin Töreni

0
Güncellendi - 2017-03-22 03:44:03
Arguvan'da Korucuların Yemin Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde eğitimlerini tamamlayan güvenlik korucuları yemin ederek görevine başladı.

Arguvan İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen yemin törenine İlçe Kaymakamı Cuma Emeç, Belediye Başkan Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Emre Büyük, daire amirleri, güvenlik koruyucularının yakınları, vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu, yeni göreve başlayacak güvenlik korucularına seslenerek, "Namus ve şerefiniz üzerine içeceğiniz bu ant, vatan ve millet sevgisi, vazife, namus ve şeref anlamındadır." dedi.

Daha sonra yemin eden 24 güvenlik korucusundan eğitimlerde başarılı olanlara belgeleri İlçe Kaymakamı Emeç, Başkan Vekili Yıldırım ve Emniyet Amiri Büyük tarafından verildi.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.201 saniye