SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arı Yüklü Kamyon Devrildi, 3 Kişi Öldü

0
Güncellendi - 2020-09-08 02:46:49
Arı Yüklü Kamyon Devrildi, 3 Kişi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Darende  yakınlarında arı yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 45 TS 736 plakalı kamyon, Malatya yönüne gelirken Yukarıulupınar mevkisinde devrildi.

Devrilen kamyonun kasasındaki arı kovanları yola saçılırken kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Yaralılara müdahale etmek isteyen 112 Acil Servis ekipleri, kovanlardan çıkan arılar nedeniyle kaza bölgesine yaklaşamadı.

Özel kıyafet giyen bölgedeki arıcılar ile Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yaralıları bulundukları yerden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti.

Ambulanslarda müdahale edilen İsmail Başyiğit, Abdullah Baki ve Doğan Dallı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazeler Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaza bölgesindeki çok sayıda kişiyi, etrafa saçılan arılar soktu.

Jandarma ekipleri ise kaza bölgesinin yaklaşık bir kilometre ötesinde sürücüleri uyararak ulaşımı kontrollü sağlamaya çalıştı.

Bu arada kamyonda arıların yanı sıra 3 ton bal yüklü olduğu öğrenildi.

AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN MESAJ..

Bu arada, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, kazada ölen 3 kişi için sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, "Bingöl Arıcılar Birliğine kayıtlı arıcımız Doğan Dallı ve şöförler İsmail Başyiğit ile Abdullah Baki arı yüklü kamyon ile Malatya Darende’de kaza geçirerek hayatlarını kaybetmişlerdir. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum." dedi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Eğitimci (3 yıl önce)
    O arıların içinden insan sağ çıkamaz keşke arı tasiyanlar bu tür olumsuzluklar için arı taşımaya uygun kıyafetlerle bu işi yapsalar iyi olurdu inşallah bu olaydan gerekli dersler çıkarılır vefaat edenlere rahmet Ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaya tünel nezaman açılacak sayin vekillerim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp TUNGA (3 yıl önce)
    Eğer ki ölümler, kazaya bağlı değil de arı ısırmalarından kaynaklanıyorsa Geç müdahaleden ve malzeme eksikliği bahanesi ile gereksiz seyirden bunun vebalini yüklenmek öyle hiç te kolay olmasa gerek... Vefat edenlere rahmet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Üstteki arkadaşın yazdığı gibi taşıyanların özel elbise giyiyor olası lazım, ekipleri saniyesinde müdahale edemez tabiki. Emniyet kemeri takmayıp camdan fırlayıp sonra ambulans geç geldi demek gibi bir şey.
    0
    0
    Yanıtla