SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arıtma Tesisi Çalışmaları Hızlandı...

A- A+ PAYLAŞ
Darende'de yapılacak arıtma tesisinin zemin etüt çalışmaları yapıldı. Tesisin inşaatına 2012 yılı içerisinde başlanacağı öğrenildi.
 
Arıtma tesisi İller Bankası tarafından yaptırılırken, kurumdan gelen yetkililer tesisin yapılacağı yerde zemin etüt çalışmalarına başladı. Sondaj ve zemin etüdü çalışmalarından sonra arıtma tesisinin projesini çizecek olan müteahhit firmaya yer teslimi yapılacak.
 
İller Bankası Genel Müdürlüğü Jeoloji Mühendisi Şenol Çömez, tesisle ilgili yaptığı değerlendirmede , "Arıtma Tesisi yapılacak bölgede zemin etüt çalışması yapmak için Darende'ye geldik. Bölge de 6-7 yerde sondaj çalışması yaparak etüt yapacağız. Daha sonra bölgeyi proje hazırlayacak olan müteahhit firmaya teslim edeceğiz" dedi.
 
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da, "Arıtma Tesisi yapımı için İller Bankası’ndan gelen mühendisler çalışmalarına başladı. Arıtma Tesisi kuracağımız Gökyar Mahallesi'ndeki bölgede etüt çalışmaları yapacaklar ve daha sonra bölgeyi projesini hazırlamak üzere müteahhit firmaya teslim edecekler. Önümüzdeki ihale döneminde iller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilerek tesisin yapımına 2012 yılı içerisinde başlanacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız