SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arjantinli Futbolcular İmzaya Kaldı

0
Güncellendi - 2020-08-14 21:36:07
Arjantinli Futbolcular İmzaya Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor transfer çalışmaları kapsamında Arjantinli kaleci Guido Herrera, orta saha oyuncuları Leonardo Godoy ve  Fernando Zuqui’yle prensip anlaşmasına varırken, 3 oyuncuya imza attırmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlayan Yeni Malatyaspor’da transfer komitesi görüşmelerini sürdürüyor.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda yaşadığı sıkıntıyı, 2020-2021 sezonunda yaşamamak isteyen Doğu Anadolu ekibi, her mevki için oyuncu arayışlarına devam ediyor. Kiralıktan dönen ve sözleşmesi devam eden oyuncuların yanı sıra alternatifli ve güçlü bir kadro oluşturmak isteyen sarı siyahlılar, Güney Amerikalı oyunculara yönelmiş durumda.

Yeni Malatyaspor, özellikle orta alan için aradığı oyuncuları Arjantin’de bulurken, Arjantinli kaleci Guido Herrera, orta saha oyuncuları Leonardo Godoy ve  Fernando Zuqui’yle prensip anlaşmasına varıldı.

Sarı siyahlı takım, Estudiantes kulübünün oyuncusu Fernando Zuqui’nin satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Güncel piyasa değeri 1,6 milyon Euro olan orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşma sağlayan yönetimin, bu transferi kısa süre içerisinde bitirmeyi planladığı öğrenildi.

Estudiantes ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Zuqui, daha önce Boca Juniors, Club Atlético Colón ve Godoy Cruz takımlarının formalarını giydi.

Geride kalan sezon Atlético Colón formasıyla Superliga’da 19 karşılaşmada bin 547 dakika görev alan Zuqui, 1 gol kaydetti. Fernando Zuqui, merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda da görev yapıyor. Arjantinli oyuncu daha önce önlibero, sağ kanat, on numara, sağ bek mevkilerinde de oynarken, bu özelliğiyle dikkat çekiyor.

Yeni Malatyaspor yönetimi, Arjantinli sağ bek Leonardo Godoy ile prensip anlaşmasına vardı.  Sarı siyahlılar, Arjantin’in CA Talleres takımında forma giyen sağ bek Leonardo Godoy’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan ve Talleres ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Godoy, geçen sezon ligde 13 karşılaşmada bin 32 dakika görev aldı. Atlético de Rafaela’dan sonra Club Atlético Talleres formasını giyen 25 yaşındaki sağ bek, Talleres formasıyla çıktığı 84 karşılaşmada 5 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Doğu Anadolu temsilcisi ayrıca, Godoy’un ardından takım arkadaşı 28 yaşındaki Arjantinli kaleci Guido Herrera’yı da kadrosuna katmak için de kulübüyle anlaşmaya vardı. Club Atlético Talleres ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki kaleci, geçen sezon Arjantin Superliga’da 21 karşılaşmada bin 888 dakika görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Kaleci Guido Herrera

FOTO: Fernando Zuqui

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ekonomik durumumuza göre bunların gelmesi çok zor.15 gün sonra ligler başlayacak.hala takımın hocası bile yok.zaten kadro tamamen yok oldu.önümüzdeki sezon işimiz daha zor olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sözde transfer edilen 10.futolcu ama hala imza yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ağzınıza sağlık hep böyle haberler var ama nerde imza YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Yahu mübarekler önce armudun sapı üzümün çöpü diyerek birbirimizi yemiyelim.Hele bir sağlam hoca bulalın sonrada isim yapmamış istikbal vaadeden oyunculara bakalım.Ghıllerme,Azubuke,Butaip Alexıc daha önce tanınıyormuydu.Önce birlik sonra dirlik.Allah rast getire
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Kernekli nerdesin? Kalecinin dizlerine bak!
    0
    0
    Yanıtla
  • buca bosch (3 yıl önce)
    Oyuncu alımı iyi gidiyor gücümüz kadar bakıyozda Hoca işi ne oldu yönetim bi açıklama yapsa artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Kalite oyuncu alın gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki küçük kardeşini tembih ediyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet ergün (3 yıl önce)
    Selamınaleyküm ortada tekniktrektöryok habıre oyuncu alınıyor nasıl bir mantalite anlayamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın başında Adil Gevrek çıkacak galiba. Adil Gevrek İstifaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (3 yıl önce)
    Şu hep malatyaspor başkan adayı olanlar sözde malatya sevdalıları yeşilyurt spor 3 lig te oraya başkan olun görelim sizi şuan da pervasızca küfür adil başkana küfür edenler adil başkan takımı 2 ci lig te buraya kadar getirdi hiçmi hatır yok bu kadar küfür hakaret evet başkan adayları yeşilyurt spor sizi bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Maradona dert yanmış demiş ben hangi Futbolcu el anımsa adil aldi
    0
    0
    Yanıtla
  • ???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Otobüsün olayım be ne güldürdün beni ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Sayim 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Şu Adilin yaptığına bak. Maradonaya bu yapılırmı çok ayıp etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Valla sesli güldüm :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • Alınan imza artırılan futbolcu yok. YALAN
    0
    0
    Yanıtla