SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Atatürk ve Şehitlerimizi Rahmetle, Minnetle Anıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-03-19 03:46:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı çalışmalarına Pazartesi günü yaptığı ikinci oturumla devam etti. Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma günü nedeniyle Çanakkale Zaferini kutlayan ve şehitleri anan Başkan Vekili Hasan Göğüs, 18 Mart Çanakkale Zaferinin Türk Milletinin şanlı zaferlerinden biri olduğunu belirterek, “Vatanı için canını hiçe sayan Türk Milleti Çanakkale’de kanla bir destan yazdı. Atatürk ve şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Yeni Zelanda’daki Müslümanlara yönelik yapılan terör saldırısını da kınayan Başkan Göğüs,“Terörün dini, dili, ırkı ve coğrafyası yoktur. Camide ibadetlerini gerçekleştiren masum insanlara sıkılan kurşunlar tüm insanlığa sıkılmıştır. Terörün her türlüsünü lanetliyor, kınıyoruz” dedi.

Göğüs'ün konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.  İmar ağırlıklı maddelerden bazıları ertelenirken bazıları da görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

4 adet ATM kurulması için Ziraat Bankası'na yer tahsisi, zemin tahrip bedelleri birim fiyatları hakkındaki plan bütçe komisyonu raporu, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait,  Cirikpınar Mahallesi Buhara  Caddesi, NO: 168'de bulunan kapalı otorapkın işletme hakkının Haziran ayından itibaren KDV hariç yıllık 2 bin TL kira bedeli ile MOTAŞ'a devri hakkındaki plan bütçe komisyonu raporu kabul edildi. Kabul edilen maddeler arasında Kernek Külliyesi içinde bulunan bir ofis ile Hekimhan Taşhan içerisinde bulunan 3 odalı bir ofisin İHH vakfına devri de yer aldı.

Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri de meclis toplantısını takip edip, toplantı sonunda Meclis Başkanvekili Hasan Göğüs’e sorular yönelttiler. Meclis Başkanvekili Hasan Göğüs, meclis toplantılarını takip eden Gazeteci Yaşar Karaaslan ve Gazeteci Güler Hazar’a meclis çalışmalarını düzenli takip edip kamuoyuna aktardıkları için  teşekkür etti ve kayısı  kristali plaketi verdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı olağan üçüncü oturumunu 19 Mart Salı günü saat 15.00’de yapacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız