SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avcı'dan Guilherme Transferi Açıklaması

0
Güncellendi - 2020-01-20 01:21:59
Avcı'dan Guilherme Transferi Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Demir Grup Sivasspor karşısında alınan 2-1 mağlubiyette fazla duygusal davrandıklarını söyledi. Avcı, gerçekleşmeyen Guilherme transferi ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iç sahada kaybetmenin ve özellikle ikinci yarıya bu şekilde başlamanın iyi ve şık olmadığını vurgulayarak, "Aklı bir tarafa bırakıp duyguların çok ön plana çıktığı bir maçı kaybettik. Bundan sonraki süreci daha iyi değerlendirmeye çalışacağız." dedi.

Taraftarların coşkusunun bazen oyuncuların duygularının önüne geçtiğine dikkati çeken Avcı, "Çok hatalı yediğimiz bir gol sonrasında dönme isteğimiz oldu ama hep duygularımız devrede oldu. Attığımız gol, organizasyon golü değil. Arkadan, 60 metreden final pası, yaş ortalamamız yüksek ve rakip daha genç, bu oyuna dayanamazsınız." ifadelerini kullandı.

Taraftarların istifa ve Sergen Yalçın tezahüratı

Maçın son bölümünde 10 kişi kalan rakibinin gol pozisyonuna girmesi sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar Sergen Yalçın diyerek tempo tuttuktan sonra Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi ve 'Avcı İstifa' diyerek tecrübeli çalıştırıcıyı protesto etti. Maçın bitmesiyle birlikte puanını 40'a çıkaran ve zirvedeki yerini sağlamlaştıran Sivassporlu futbolcular ise Beşiktaş tribünlerinden alkış aldı.

Basın toplantısında, Hes Kablo Kayserispor maçında taraftarların kendisine destek verdiğini ama Sivasspor maçında istifa tezahüratının yapıldığının hatırlatılması üzerine Avcı, şunları kaydetti:

"Beşiktaş taraftarı duygusunu, tutkusunu net belli ediyor. Geldiğimden beri yaşıyorum. Dalgalanmaları 6 hafta üst üste kazandığımda da yaşadım. Mevcuttakilerle en iyi performansı almaya çalışıyorum, bundan sonraki süreçte de aynı olacaktır. Taraftarın coşkusu bazen oyunda etkin olabiliyor, erken hareket etmede. Teknik adamlar, dünyanın her yerinde bunları yaşar. Sahanın içinde daha iyisini nasıl yapabilirim onun üzerine çalışıyorum. İki duyguyu da Beşiktaş taraftarı bana yaşattı. Sağlıklı bir şekilde ayakta kalmak gerekiyor. Ertesi gün yeni bir hayat başladığında kendimi toparlamam gerekiyor."

"Vazgeçmeden devam etmek zorundasın" diyen Avcı, "O kaybediyor bu kaybediyor. Olumsuz düşünmeden çıkış noktaları bularak devam etmek zorundasın, dünyanın sonu değil." yorumunu yaptı.

Abdullah Avcı, Burak Yılmaz'ın penaltı beklediği pozisyonla ilgili soruya, "Verilebilir gördüm, en azından VAR'a gidilebilir diye gördüm. Frikik kazandığımız N'Koudou'nun pozisyonla birebirdi." şeklinde cevap verdi.

Saha dışı sıkıntıların olup olmadığının sorulması üzerine Avcı, "Mevcut ne yazıkki bu, en iyisini yapmaya çalışacağız. Ekonomik anlamda yönetim geldiğinden itibaren bir şeyler yapıyor, uygulamaya çalışıyor." diye konuştu.

Guilherme ve transfer konusu

Transfer istemediği yönündeki haberleri yalanlayan Avcı, bundan sonraki planlamanın gidişata göre olacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Kısa vadedeki süreç daha belirleyici olacak. Ligde 18. hafta oynandı. Altyapıdan 6-8 ortalama oyuncu geliyor, gidiyor. Yarışırken alacağın sonuçlarla planlamanın üzerinden gidebilir misin transfer yapacak mıyız onu bilmiyorum. Alacağımız kararları hep beraber uygulamada göreceğiz."

BtcTurk Yeni Malatyasporlu oyuncu Guilherme'nin Beşiktaş'ta gündeme gelmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Avcı, "Transfer istemediğim yönündeki haberler tamamen yalan. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket eden biriyim. O gelseydi 14 yabancımız olacaktı, bonservis parası olacaktı. Son bir senede Malatya'da oynamış. Daha farklı oyuncu profili istiyorduk. Çalışmalarımız devam ediyor, pozisyon olarak tespit ettiğim oyuncular var." diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mehmet s urgun (4 yıl önce)
    Adama mısır unu vermişsiniz, kaliteli baklava yap diyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet s urgun (4 yıl önce)
    Sergen mi? Kıkır kıkır güler, bırakıp gider. Çünkü kulpu tok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Daha farklı kimi istiyorsun Messi mi Ronaldo mu
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    Besuktas taraftari avci istifa diyorsa sayin avci eger uyarsa malatyaspora gelsin birde malatyada gostersin kendisini belki cok,cok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla