SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aybaba Geri Plana Düştü, Yabancı Hoca da Gündemde

0
Güncellendi - 2021-10-06 21:41:18
Aybaba Geri Plana Düştü, Yabancı Hoca da Gündemde
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlar sürüyor.

Dün ön plana çıkan Samet Aybaba isminin geri plana düştüğü, Çağdaş Atan ve Marius Sumudica isimlerinin öne çıktığı bildiriliyor. Çağdaş Atan'ın, görüşmelerde Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük için temaslarda bulunan Antalyaspor'u ön planda tutması nedeniyle, geçtiğimiz sezonlarda Gaziantep FK, Kayserispor ve Rizespor'u çalıştıran Romen Teknik Direktör Marius Sumudica'nın adının ön plana çıktığı belirtiliyor.

Yeni Teknik Direktör konusunun Çarşamba veya Perşembe günü sonuçlandırılacağı ifade ediliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Çağdaş Atan gelecek.Umarım başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyupk (2 yıl önce)
    Sumudika bize yüzde yüz uyar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Robert Prosinecki. en doğru aday.
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (2 yıl önce)
    Aybaba geri plana düşmez,çünkü kendi gelmez ! Halen anlaşılmaması kötü ve vahim bir durumdur bir şehir için yaşanılanlar.Bir defa senin oyuncu kaliten belli bununla birlikte oyun kaliten ortada yani buraya gelecek teknik adamın 1 değil,2 kere düşünmesi lazım.Samet aybaba az çok kariyeri belli bir isim.Geçen sezon 1.lig'den takım şampiyon yaptı süper lige çıkardı tam havaya girmişken kariyerini toparlamışken böylesine kötü bir takımda risk almaz kanaatindeyim ki bence de aynen öyle olacak.Yeni malatyaspor'da sorunun kaynağı belli ADİL GEVREK NOKTA !
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli yaşar (2 yıl önce)
    sumudica gelmesin yalama olmuş hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Üslup hoş değil ?
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Adam gibi adam bulun.Bırakının Rumeni dişarıyı.Yabancı hocalar takımı tanıyana kadar işimiz biter.Göztepe hocası, yabancı ne diyor acele etmeyin ligin bitmesine daha çok zaman var diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail athan (2 yıl önce)
    malatya ya hoca gelmez çaylak yönetim kimse güvermez ancak kendini geliştirip piyasa yapmak için aceme hoca gelir inşallah kömeye düşmeyiz ilkyarı 30 puan toplanmasa işimiz zor ikinci Yarı
    0
    0
    Yanıtla
  • 30 puanmı....! Hiç güleceğim yoktu ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail athan (2 yıl önce)Yorgun isimli kullanıcı yorumuna
    gül gül sen elazığlı ilk yarı 30 puan ikinci yarı 15 puan toplayan ligde kalır ikinci yarı puan almak çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli kombi (2 yıl önce)
    Günü kurtarma çabaları içindeyiz yine hoca olarak Marius Sumudica düşünmekle.. Umarım olmaz olursa medyatik takım olur çıkarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Keşke çağdaş hoca olaydı diyorum,Ünal hoca Rize ve Göztepe de tutmadı, Romen hocada Antep te bir çıkış yaptı ondan sonra yok oldu gitti konuşma üslubu iyi değil , şu anda macera arama zamanı değil isim yapmış,disiplinli, herkesin saygı duyacagi bir hocaya ihtiyacımız var ama bu kadroya ve borçlu olan bu kulübe böyle bir hoca gelirmi işte onu ben bilemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Her zaman ki senaryo...iyi hoca isimleriyle görüşmeler yapılıyor izlenimi verilir...sonra ...son iki üç sezondaki duruma düşülür...
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Fransız yabancı bir hoca disiplinli yerli hocalar kapı kapı dolaşıyor mantalite farkı olmalı deneyelim görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Baytar (2 yıl önce)
    Bence hırvat yada portekizli bi hoca bulun
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Umarım Samet hep geri planda kalır. Sumudica kaprisi kompleksi bol biri,bize yaramaz. Ünal Karaman gib bir hoca boşta Getirin şu KARAOĞLAN'ı takımın başına Keyfinize bakın... Vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu arkadaşın yorumuna niye bu kadar tepki var anlamadık. Guzel yazmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkürler Erol bey, Doğrusu bende anlamadım bukadar tepkiyi. Brisi bir açıklama yazarsa nerede Hatalı olduğumu,özür dilemesini bilirim. Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Burakkkkk (2 yıl önce)
    Yerli hiçbir hoca çalışmaz sizinle.saygilar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru tespit ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum belki buna yılmaz vural bile dahil olabilir şifo mehmet nerde ? kara oğlan da olur ama gelmez. Disiplin li bi yabancı olabilir bak.
    0
    0
    Yanıtla