SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babasını Öldürdü, Polisi Aradı..

Babasını Öldürdü, Polisi Aradı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 15 yaşındaki bir genç tartıştığı babasını tabancayla başından vurarak öldürdü, sonra polisi arayarak teslim oldu.

Olay, 02.45 sularında Yeşilyurt ilçesine bağlı Melekbaba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İmbik sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet Ş. (43) ile oğlu Ö.Ş. (15) arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından babasına ait olduğu ileri sürülen tabancayla Ö.Ş., Mehmet Ş.’nin baş kısmana 2 el ateş etti.

Ö.Ş.'nin polisi araması ve olay yerine ekiplerin gönderilmesiyle olay ortaya çıktı. Ö.Ş., silahıyla birlikte polis ekibine teslim oldu.

Mehmet Ş.’nin cenazesi cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Aydın (2 yıl önce)
    Bu genç ölünce cenazesi kılınmayacaktır
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Yiğit (2 yıl önce)
    Yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Millet iyice dağıttı. Allah muhafaza. Bunların çoğunun temelinde ekonomik sorunlar yatıyor. Allah milletimizi korusun.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Salo (2 yıl önce)
    Allah islah etsin noluyor bu gençliğe aklımız almiyor.6 kardeşiz en büyüğü ben 40 yaşındayim adam bize değil bi laf söylemek kaşlarıni catasa 6 tımız birden kaçacak delik arıyoruz gece gündüz duamız yarrabbim sen babamızı atamizi başımizdan eksik etmiyesindir duamiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hayırlı evlat bu olsa gerek...çocuğum olmuyor diye doktor doktor gezip dünya paralar döken insanlar önce her şeyin hayırlisini isteyin gör bu adam oğlum oldu diye ne kadar sevinmiştir.Allah ıslah etsin nereye gidiyoruz ve sonumuz nereye varacak çok merak ediyorum
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin yazık üzücü ve çok acı bir olay eğtim eğtim eğtim Sadece okulda değil her yerde eğtim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca44 (2 yıl önce)
    Allah herşeyin hayırlısını versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (2 yıl önce)
    Allahım sen ölümünde hayırlısını nasip eyle çok büyük bi acı Allah ailesine sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    İnsanlara bu yasak şu yasak. Kanunları .çıkarırsanız çocuk yanlış bişey yapsa baba kulagini cekemi .neden şikayet etse çocuğu baba nezarette eskiden edep terbiye vardı .İslam güncelleşemezzzz İslami gunceleyipte bazı hakları kimse getiremez peygamber efendimiz ne kanun .söylemişse o .kıyamete kadar devam eder bu nasil ahlak güncellemesi .toplumun 1990 yıllarındaki temiz ve ahlaklı zamanlara dönmesi lazım kizlar okula bile babası veya anası ile gidip gelecek .okul yoksa evinde oturacak ben dışarı cikacam arkadaslarla gezecem. .diye birşey yok ..vallah bilmiyom kime suç bulursanız bulun ama 2005 kadar hayat daha iyiydi insanlar böyle ahlaksızlık yapmiyordu babayi öldürme .anayı. Kesme .yoktu yaaaaaaaasorunu varsa kendini asan vardı sadece .yazık ya insanlık bitmiş
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Taliban zihniyetli
    %15
    %85
    Yanıtla