Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bahçelik bir alanda silahla kabinde vurulmuş halde bulunan 60 yaşındaki şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, 09.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bölgedeki bahçelik bir alanda yerde yatan bir kişiyi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden şahsın 60 yaşındaki Ahmet Ö. olduğu şahsın tabanca ile kalbinden vurulduğu belirlendi.
Ahmet Ö.’nün cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.
iha