SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bahçeler Arasındaki Sokağa Sıcak Asfalt

Bahçeler Arasındaki Sokağa Sıcak Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meydanbaşı Mahallesi Demirci Sokak’ta sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdi. İlk kez sıcak asfalt çalışması yapılan Demirci sokaktaki bu hummalı çalışmalar, mahalle sakinlerinden de tam not aldı.

Mahalle sakinlerinden Reşit Yeler, “Battalgazi Belediyemiz mahallemizi sıcak asfalt ile buluşturdu. Mahallemiz yaz ayında tozdan kışın ise çamurdan kötü durumdaydı. Belediyemiz hemen bir çalışma başlattı ve sorunlarımız çözüme kavuştu. Rabbim ömürlerini uzun eylesin. Battalgazi’nin her yerinde hizmet var. Duamız başkanımızla. Yollarımız çok güzel oldu. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” derken Bayram Dündar isimli mahalle sakini ise “Sokağımızdaki tüm evlere doğalgaz geldi. Çalışmaların tamamlanması ile sokağımız yenilendi. İlk kez sıcak asfalt döküldü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Çalışmalar ile Demirci Sokağın modern bir hale getirildiğini aktaran Meydanbaşı Mahalle Muhtarı Ramazan Şener, “Battalgazi Belediyemiz hem caddelerde hem de ara yollarda çok güzel işlere imza atıyor. Daha önce burada kilit taşı seriliydi. Yapılan kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarının ardından yolları çok kötü hale geldi. Sokağımız çok dar bir sokaktı ve yazın tozdan kışında çamurdan geçilmiyordu. Durumu Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve yetkililere ilettik. Kısa süre içinde sorun ortadan kalktı. Osman Güder başkanımıza ve gece gündüz sahada çalışan Battalgazi Belediyesi ekiplerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma ortaya koydular. Sokağımız daha modern bir görünüme kavuştu” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız