Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta Malatya İl Özel İdarespor, Şanlıurfa temsilcisi Birecik Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelen 44 Malatyaspor ise 2-0 galip geldi.
Yeşiltepe Stadı’nda oynanan İl Özel İdare-Birecik Belediyespor maçını Mustafa Kemal Akyazı, Akif Doğan ve Fatih Saygılı hakem triosu yönetti.
Birecik Belediyespor karşılaşmanın 5’nci dakikasında İbrahim ile 1-0 öne geçti. Malatya İl Özel İdarespor, karşılaşmanın 90’ncı dakikasında Ali Şimşek ile eşitliği sağladı. Karşılaşmanın kalan dakikasında başka gol olmayınca iki takım sahadan1’er puanla ayrıldı.
Öte yandan 44 Malatyaspor, deplasmanda Şanlıurfa ekibi Siverek Belediyespor’u 2-0 yendi. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 5’nci dakikada İbrahim ile 22’nci dakikada Zafer kaydetti.