SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balıkçının Oltasına Martı Takıldı

Balıkçının Oltasına Martı Takıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’dan Kömürhan Köprüsü’ne balık tutmaya giden bir vatandaşın suya attığı oltada bulunan yemi havada yakalayan martı oltaya takıldı. Kendini kurtarmaya çalışan vatandaşın parmağını gagasıyla tutan martı oltanın iğnesinden kurtulana kadar tuttuğu parmağı bırakmadı.

Malatya - Elazığ karayolu Karakaya Baraj Gölü üzerinde bulunan Kömürhan Köprüsü mevkiinde 12.30 sıralarında meydana gelen olayda Malatya’dan bölgeye birkaç arkadaşı ile birlikte balık tutmaya giden Akın Bilal Akkoç’un oltasını baraj gölüne attığı esnada oltanın ucunda bulunan yemi havada yakalayan martı oltaya takıldı. Akkoç durumu fark ederek oltaya takılan martıyı kurtarmaya çalışırken martı ise can havliyle Akkoç’un parmağını gagasıyla tutarak bir daha bırakmadı. 

Uzun uğraşlar sonrasında dolandığı oltadan kurtarılan martı daha sonra gökyüzünü doğru süzülerek gözden kayboldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız