SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balıklar Tezgahlarda Yerini Almaya Başladı

0
Güncellendi - 2018-09-26 04:06:35
Balıklar Tezgahlarda Yerini Almaya Başladı
A- A+ PAYLAŞ

1 Eylülde av yasağının kalkması ile balıkçılar denize açılırken, balık çeşitleri ise Malatya'daki tezgahlar da yerini almaya başladı.

Sezonun başlaması ile birlikte Malatya’da balıklar tezgahları süslemeye başladı. Esnaf Murat Ölmez, sezonun açılması ile birlikte balık çeşitlerinin tezgahlar da yerini aldığını belirterek “Balık fiyatlarımız şuanda uygun. Hamsiyi 12 TL satıyoruz, istavriti 5 TL’ye satıyoruz, hamsi 10 TL, sazan 10 TL. Mevsim başı olduğu için fiyatlarımız uygun, havaların soğuk olmasıyla birlikte talep daha da artar diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bir diğer balıkçı Emre Acı’da, sezonun yeni açıldığını ve şuan fazla bir talep olmadıklarını ifade ederek “Havaların soğuk olmasıyla birlikte yoğunluk olacaktır. Fiyatlarımız uygun, Malatyalı vatandaşlarımızı, kasap pazarına bekliyorum, şuanda mevsim yeni açıldığı için fiyatlarımız uygundur” diye konuştu.

Esnaflar, şuan tezgahlarda balık çeşitlerinin tamamını olduğunu da belirterek fiyatların biraz daha düşeceğini söylediler.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • VATANDAŞ (5 yıl önce)
    Kardeş memleketimize balığın ıskartası geliyor.Zaten Malatyalı esnaflar nerede ucuz var onu alıyorlar ve nasıl olsa her kez yiyor kalite önemli değil esnafın(!) kazancı önemli. Yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Fiyatlar sezon oncesiyle aynı hiçbir düşüş yok. Bahsedilen hamsi marmara hamsisi istavritse küçücük
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    Fiyatlar av sezon oncesiyle ayni bir dusus yok bahsettigi hamsi marmara hamsisi istavritte küçücük
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    Ya ben baska bor balik pazarina gittim ya da muhabir
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    balık pazarına uğradım 20 tl nin altında balık yoktu
    0
    0
    Yanıtla