SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bandırma- EYMS Maçının Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2017-05-03 19:43:59
Bandırma- EYMS Maçının Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 31’inci hafta heyecanı sürüyor.

Zirvede ve küme düşme hattında heyecan dolu maçların oynandığı ligde Bandırmaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü 16.00’da karşı karşıya geliyor. Kritik karşılaşma TRT Avaz ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

3 Mayıs Çarşamba

16.00 Bandırmaspor-Evkur Yeni Malatyaspor TRT AVAZ

16.00 Göztepe-Sivasspor TRT SPOR

17.30 Şanlıurfaspor-Balıkesirspor TRT TÜRK

18.30 Elazığspor-Gaziantep BŞB TRT SPOR

4 Mayıs Perşembe

16.30 Boluspor-Adana Demirspor TRT SPOR

18.30 Manisaspor-Altınordu TRT SPOR.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • canani (6 yıl önce)
    Dün Eskişehir maçının yorumcusu ballandıra ballandıra anlatıyor.Tüm trt ekibini canı gönülden protostu etmeliyiz.Malatya düşmanlığı yapıyorlar.Denizli geldiğinden beri biz şampiyon olacağız diyor.Bu gücü Ner den alıyor.Kim ne derse desin şampiyon olmalıyız.Turu Bandırmada atmalıyız.Yürü be aslanım kim tutar seni
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR KILIÇ (6 yıl önce)
    Bravo Ramazan arkadaş haklısın,haklıyız,hakkımızla şampiyon olacağız..........
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (6 yıl önce)
    Böylesine bir maçı saat 16:00'da oynanmasını sağlayan T.F.F nu kınıyorum.Sonra da tribünler neden dolmuyor diye yakınıyoruz.O saatte kim gider maça?
    0
    0
    Yanıtla